-------Mauri---------------
Keita-Anderson-Candreva
-------Djordjevic----------
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
imao je loš period iza sebe, kako privatno, tako i igrački, poslije je Felipe Anderson dobio šansu i sad briljira, tako da je Keita na klupiL'Avvocato je napisao/la:Što ovaj Keita ne igra češće nije mi jasno. Odličan igrač.
Ove sezone nam nije islo vala, sto se tice ovakve situacije...Inter, rioma... ajde s bozijom pomoci da uzmemo ovo.Chinaglia je napisao/la:treba ovo pametno privest' kraju, po mogućnosti da se zabije i treći gol
Hahaha, jesi vidio.Ko bi rekao jel'erope11 je napisao/la:Pa odakle vama ovolike crnje?
nevjerovatno šta se s njim događa, trebao je biti jedan od igrača koji će činit' okosnicu ekipePogba je napisao/la:Onazi me malo razočarao, puno je bolji bio prije sezonu-dvije.
Veceras mi je potvrdio ono sto sam mislio i prije, sve ima osim inteligencije.Pogba je napisao/la:Kavanda baca na kiksaru, bar je taj status dobio tamo kada ga je Krasić izlevatio prije par sezona, ima mušice, ali ima i dobar potencijal, dobru tehniku i konstituciju. Može napredovati, samo je pitanje hoće li.
Onazi me malo razočarao, puno je bolji bio prije sezonu-dvije.
Jebga, LazioLand je moj dom ima vise od dvanaest godina. Naleti brate, bujrum.Chinaglia je napisao/la:ma znam da vas ima, al' niste aktivni jebga![]()
meni je neobično da pišem sam (u smislu jedini Laziale) na ovoj temi, sreća pa ulete forumaši drugih klubova, pa se razvije neka diskusijati si aktivniji na LazioLand jebt