-------Mauri---------------
Keita-Anderson-Candreva
-------Djordjevic----------
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
imao je loš period iza sebe, kako privatno, tako i igrački, poslije je Felipe Anderson dobio šansu i sad briljira, tako da je Keita na klupiL'Avvocato je napisao/la:Što ovaj Keita ne igra češće nije mi jasno. Odličan igrač.
Ove sezone nam nije islo vala, sto se tice ovakve situacije...Inter, rioma... ajde s bozijom pomoci da uzmemo ovo.Chinaglia je napisao/la:treba ovo pametno privest' kraju, po mogućnosti da se zabije i treći gol
Hahaha, jesi vidio.Ko bi rekao jel'erope11 je napisao/la:Pa odakle vama ovolike crnje?
nevjerovatno šta se s njim događa, trebao je biti jedan od igrača koji će činit' okosnicu ekipePogba je napisao/la:Onazi me malo razočarao, puno je bolji bio prije sezonu-dvije.
Veceras mi je potvrdio ono sto sam mislio i prije, sve ima osim inteligencije.Pogba je napisao/la:Kavanda baca na kiksaru, bar je taj status dobio tamo kada ga je Krasić izlevatio prije par sezona, ima mušice, ali ima i dobar potencijal, dobru tehniku i konstituciju. Može napredovati, samo je pitanje hoće li.
Onazi me malo razočarao, puno je bolji bio prije sezonu-dvije.
Jebga, LazioLand je moj dom ima vise od dvanaest godina. Naleti brate, bujrum.Chinaglia je napisao/la:ma znam da vas ima, al' niste aktivni jebga![]()
meni je neobično da pišem sam (u smislu jedini Laziale) na ovoj temi, sreća pa ulete forumaši drugih klubova, pa se razvije neka diskusijati si aktivniji na LazioLand jebt
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.