FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Vidim sad clanak s Gredicem u vezi transfera. Pa me zanima iz kojeg razloga je problem sto se neki igraci povezuju s nama? Svako ima pravo da spekulise i tu ne vidim nikakav problem.
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
imas par njih koje nasi i ne pomisljaju zvati al se preko medija nude i dizu sebi cijenuOdaVeliki je napisao/la:Vidim sad clanak s Gredicem u vezi transfera. Pa me zanima iz kojeg razloga je problem sto se neki igraci povezuju s nama? Svako ima pravo da spekulise i tu ne vidim nikakav problem.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Kako god mi smo najveci klub u drzavi volio to neko ili ne. Meni bas godi sto se povezuje dosta igraca jer tim se pokazuje da se radi, kako tako. Pa da se i zaduzi ali ce se bar isplatiti. Dosta je bilo gresaka tipa nema igraca za nas u ovoj ligi a onda se okrenes sutra konkurenti se bas pojacali a nas nigdje. Definitivno da nam nijedan igrac nece biti viska, sta vise za roster jako bitno.super je napisao/la:imas par njih koje nasi i ne pomisljaju zvati al se preko medija nude i dizu sebi cijenuOdaVeliki je napisao/la:Vidim sad clanak s Gredicem u vezi transfera. Pa me zanima iz kojeg razloga je problem sto se neki igraci povezuju s nama? Svako ima pravo da spekulise i tu ne vidim nikakav problem.
Kako je ovo izjavio kod nas se izgleda predsjednik i direktor pitaju za transfere a ne sportski direktor. 
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
- super
- Kontakt:
@pile sta mislis,bil pao server 
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
- ficobahtic
- Kontakt:
Obarali smo ga k'o od sale ali nemoj sad da pada (u toku im je restruktuiranje)super je napisao/la:@pile sta mislis,bil pao server
Lave ako ima tih novosti moze li na pp
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
- plavipatriota
- Kontakt:
kokot nije neki igrač zbog čega bi se stvarala fama da li je dobrodošao ili ne... za mene nije, opet kažem ne idem po fb, već po onome što sam čuo od ozbiljnih ljudi, a i bliskih izvora...
Za Želju, Bosnu i grad Sarajevo, Grbavicu su se životi davali da bi danas dopustili da "svako" trči...
OPET PONAVLJAM: meni je nedopustivo da neko koji podržava one koji su pucali po Grbavici, Sarajevu i Bosni i Hercegovini igra za Želju, to su mi velike kontradiktornosti! Također, protiv sam i druge dvije strane nacionalista, znači da bi igrao za Želju moraš biti NORMALAN čovjek, a kako sam čuo, nije baš cvjećka...
Druga stvar, ima 30 godina, nije toliko dobar igrač da bi ovdje vodili polemiku, dakle bolje da ne dođe!
Za Želju, Bosnu i grad Sarajevo, Grbavicu su se životi davali da bi danas dopustili da "svako" trči...
OPET PONAVLJAM: meni je nedopustivo da neko koji podržava one koji su pucali po Grbavici, Sarajevu i Bosni i Hercegovini igra za Želju, to su mi velike kontradiktornosti! Također, protiv sam i druge dvije strane nacionalista, znači da bi igrao za Želju moraš biti NORMALAN čovjek, a kako sam čuo, nije baš cvjećka...
Druga stvar, ima 30 godina, nije toliko dobar igrač da bi ovdje vodili polemiku, dakle bolje da ne dođe!
- super
- Kontakt:
ne sumnjamo u vas nego u tehnicku sluzbu,koliko moze izdrzati u jakom naletu forumasaaleksandar_veliki je napisao/la:Obarali ste nekada, kad je bio samo jedan. Ovo je uspjesna firma, njoj ne trebaju zaduzenja da prezivi, a usput ima se i za kupiti drugi serverficobahtic je napisao/la:Obarali smo ga k'o od sale ali nemoj sad da pada (u toku im je restruktuiranje)super je napisao/la:@pile sta mislis,bil pao server![]()
Lave ako ima tih novosti moze li na pp. I da ne bi pao server...
-
KontraNogama
- Kontakt:
ajd ne filozofirajte nego ako ima nesto napisite ,ili javno ili pp svima 
- ficobahtic
- Kontakt:
Aco drago mi je zbog vas a i zbog nas koji pisemo tu. Dao Bog da u ovoj drzavi bude sto vise uspjesnih 
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
Mozda dode Komazec ili Sesar..
Ma nista posebno eto dobili smo nesto para pa trebao bi doci dosta bolji napadac nego sto se spominje...KontraNogama je napisao/la:ajd ne filozofirajte nego ako ima nesto napisite ,ili javno ili pp svima
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Samo trebamo biti strpljivi, uprava radi izuzetno dobar posao, još dok nađu investitora ( uz promjenu statuta ) eto prilike za europskog Želju. Naše je da pomažemo klubu koliko možemo i dolazimo u bazu u što većem broju.
Naprijed Željo ljubavi moja !!!
Naprijed Željo ljubavi moja !!!
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- plavipatriota
- Kontakt:
zato im mi pomažemo "bakljama", to je najjača pomoć

Ne mozes nikom zabraniti da se na odredjeni nacin dovede u vezu sa eventualnim dolaskom u klub. Naprosto,ne mozes nekom odrediti sta ce reci ili sta ce napisati u nekom mediju. Ali,klub se mora u tom segmentu ponasati ozbiljno i principijelno.Tu postoje stroga pravila igre i svi koji su ozbiljni,moraju ih postovati. Ako odstupite od pravila,postajete neozbiljni. Ako postajete neozbiljni,ozbiljni vas pocnu zaobilaziti.
Kad su u pitanju igraci,po nepisanim pravilima,nikad prije kluba ne izjavljuju javno da je posao zavrsen. U slucaju Djelmica,jedini on je izjavio da je novi igrac Zelje. A u principu jos nije. Tek sutra bi se trebao potpisati ugovor. Klub nije zvanicno saopstio da je on novi igrac,i to je ok. Direktor je dao ispravnu izjavu,da bi se u subotu taj ugovor trebao potpisati.
Kad je u pitanju Kokot. Vec pravimo sastave i formacije s njim,kao i sa svakim drugim koji je doveden u vezu sa klubom. A jedina informacija za njega je ta njegova izjava da ce,ukoliko mu negdje nesta ne upali,doci u Zelju. Zeljo ne moze pregovarati a niti dovesti igraca koji na takav nacin komunicira javno. I nadam se iskreno da ce tako i biti. To bi bilo tezgarenje,a Zeljo nije klub za to. Naprosto se ovaj segment mora vratiti pod strogu kontrolu.
Kad su u pitanju igraci,po nepisanim pravilima,nikad prije kluba ne izjavljuju javno da je posao zavrsen. U slucaju Djelmica,jedini on je izjavio da je novi igrac Zelje. A u principu jos nije. Tek sutra bi se trebao potpisati ugovor. Klub nije zvanicno saopstio da je on novi igrac,i to je ok. Direktor je dao ispravnu izjavu,da bi se u subotu taj ugovor trebao potpisati.
Kad je u pitanju Kokot. Vec pravimo sastave i formacije s njim,kao i sa svakim drugim koji je doveden u vezu sa klubom. A jedina informacija za njega je ta njegova izjava da ce,ukoliko mu negdje nesta ne upali,doci u Zelju. Zeljo ne moze pregovarati a niti dovesti igraca koji na takav nacin komunicira javno. I nadam se iskreno da ce tako i biti. To bi bilo tezgarenje,a Zeljo nije klub za to. Naprosto se ovaj segment mora vratiti pod strogu kontrolu.
Kad procitam da ima para vratim se vise puta da se uvjerim. Amar me je navikao da nikad nema para.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
???? Napadacu moj, gukni??? Sto si se usutio ko...pile87 je napisao/la:Ma nista posebno eto dobili smo nesto para pa trebao bi doci dosta bolji napadac nego sto se spominje...KontraNogama je napisao/la:ajd ne filozofirajte nego ako ima nesto napisite ,ili javno ili pp svima
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
evo da javim ovima koji misle ici na utakmice u Gabelu, da bi pametno bilo da odustanu, jer ce ih torcida docekati, i policija u neredima nece adekvatno reagovati, pa ce sigurno biti velikog belaja, kao sto je i danas bilo u neredima u gabeli, zato suzdrzat se od neprijateljskog mjesta, nece se imati gdje pobjeci.. pamet u glavu.
Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, drzgemboadislic, GavranBeli, Google [Bot], Hazre, MrkiMedo, Samba71, Sarajevskigigant1921 i 95 gostiju.