FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
strpite se,bit ce nesto,opasno se pocelo izgleda vrtiti,cak prije nego sto sam se nadao,mojne da vam pisem ja ili @pile pola bi vas na tu vijest reklo hajde ne lazi,dok ne potvrdimo necemo o imenu,znat cemo ovih par dana,al eto mogu reci da bi svi na koljena pali 
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Ako makar moze samo mali hint - je li u pitanju neka "babaroga" u vidu igraca ili pak neki bogati ciko?super je napisao/la:strpite se,bit ce nesto,opasno se pocelo izgleda vrtiti,cak prije nego sto sam se nadao,mojne da vam pisem ja ili @pile pola bi vas na tu vijest reklo hajde ne lazi,dok ne potvrdimo necemo o imenu,znat cemo ovih par dana,al eto mogu reci da bi svi na koljena pali
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
napadacfcz je napisao/la:Ako makar moze samo mali hint - je li u pitanju neka "babaroga" u vidu igraca ili pak neki bogati ciko?super je napisao/la:strpite se,bit ce nesto,opasno se pocelo izgleda vrtiti,cak prije nego sto sam se nadao,mojne da vam pisem ja ili @pile pola bi vas na tu vijest reklo hajde ne lazi,dok ne potvrdimo necemo o imenu,znat cemo ovih par dana,al eto mogu reci da bi svi na koljena pali
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ja ne znam sta kojeg vraga uopste dopustanju da na ovakve pripremne turnire se dolazi organizovano, tj odnosi se na navijacke skupine, kada se dobro zna da postoji odredana frakcija medu Torcidom koje gdje god se pojavi, tu sranje nastane...
- ficobahtic
- Kontakt:
Ja 16 puta refreshiram, kontam sad ce ppsuper je napisao/la:strpite se,bit ce nesto,opasno se pocelo izgleda vrtiti,cak prije nego sto sam se nadao,mojne da vam pisem ja ili @pile pola bi vas na tu vijest reklo hajde ne lazi,dok ne potvrdimo necemo o imenu,znat cemo ovih par dana,al eto mogu reci da bi svi na koljena pali
Super jel' napadac bas ono dobar pravo (provjeren)
Danas je dole u Gabeli bas zestok belaj bio, ima li kakvih info od nasih iz Hercegovine, zna li se sa danasnje utakmice nesto vise od rezultata i strijelaca?
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
Torcida je s tim ciljem isla. Svake godine dolaze dole navijaci i normalno se ponasaju sa svih strana, samo ove godine oni uzeli mahnitat. Joj ako bude taj napadac sto mislim da jeste, nacija ce u transu bitiDzoleZeljo je napisao/la:Ja ne znam sta kojeg vraga uopste dopustanju da na ovakve pripremne turnire se dolazi organizovano, tj odnosi se na navijacke skupine, kada se dobro zna da postoji odredana frakcija medu Torcidom koje gdje god se pojavi, tu sranje nastane...
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
A čekaj, ako bi svi na koljena pali onda je Ćulum,nema ko drugi, Sablja je zavrsio svoje
Pozz @super
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Ma Saša Kajkut 
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- alan ford 26
- Kontakt:
Culum nije napadac 
Da nije Luca Toni ili mozda Dzeko, treceg nema
Da nije Luca Toni ili mozda Dzeko, treceg nema
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
Muslimovic
Misimovic 
Sent from my LG-E510 using Tapatalk 2
Sent from my LG-E510 using Tapatalk 2
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
Dialiba
shzna je napisao/la:Ma Saša Kajkut
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Ma kakav Komazec, ima ugovor još 2 godine
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- champions1921
Sto se mahala u nama odmah aktivira
.. Ja bih vise volio nekog dobrog zadnjeg veznog nego pet napadaca u ovom momentu.. Napad nam je do sada bio bolji dio ekipe.. Nazad je skripalo..
BUDI ŽELJO !!!
Da nije Lazar Popovic 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Da nije Paprica.
Ja "novinarstva" i k... Utakmica počinje za otprilike sat vremena a nigdje nema niti jedan članak o tome. SRAMOTA! Da kone igraju bilo bi gomila članaka sa naslovom "Istorijski dan za naš klub" i sl. 
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
Pa de aco napisi jedan clanak o tome i na portalu.
Nevezano samo za ovaj portal, nigdje ali, baš nigdje nema nijedan članak o tome. iako se ima svašta napisati. Kao ovo recimo ...
U pravu je Aco, ni na zvaničnoj nema, htio sam i to navesti u prvom postu ali, zaboravih.Predstavnicima sarajevskog Željezničara, koji također nastupa na turniru, organizator je sugerisao da svoje navijače ne dovode organizirano u Gabelu.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
Trenutno korisnika/ca: benko21, Cuspajz, delinjo, ELDIABLO20, Emindoks20, Euzebio10, Giba87, Google Adsense [Bot], HariTz, Hrasno15, ibz, Jarodwest, Levin, majtn22, miguelramos, nedimmmm1337, Vanja8 i 143 gosta.