ma najveći naš problem je odbrana, odavno pričam da smo nazad najgori u historiji!lazar je napisao/la:Opet rani gol, a mi napadaca dovodimo
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- plavipatriota
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
.... i da velikog Hajduka dobijes na penale....
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Ne znam sto ste toliko "srkletli", pripreme su, bolje da sad primaju nego u prvenstvu. Poslozice se sve to. Sjecam se prije Plzena kad smo na pripremama bili kad nas Metalist uze 4 ili 5 razlike i jos neke tamo ekipe isto, a zato protiv Plzena pokazali zube. I onda i Hajduk treba kukati na odbranu,u dvije utakmice na tako "bitnom" turniru prime golove 
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Hmm, izgleda da ce Oda ozbiljno racunati na Hirosa ^^
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Ma niko ne gleda pripremne,nez sto su mnogi zapeli za rezultat.Sjecam se sa Amarom i s duplom krunom mi pobjedimo 1/6 na pripremama.Tu se probaju razne taktike,razni igraci,trazi se najboljih 11,jos igraci ne ulaze 100% u duele i utakmicu opcenito(haha mozde osim Memije
)tako da to nista ne znaci.Ja bi volio sve da izgubimo ali da Oda uvidi greake sve koje nas tim ima i da ih u prvenstvu neponavljamo..
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
- storm_raider
- Kontakt:
Ma Oda radi svoj posao uvijek temeljito. Mi ljepsi fudbal nismo igrali nakon rata, kao onda kada nas je on vodio.
Sport je lijek za tijelo i duh.
-
benjamin1997
- Kontakt:
Zeba u Slobodi.
Re: Odg: FK Željezničar
Nemam komentar kad bi to bilo tacno!benjamin1997 je napisao/la:Zeba u Slobodi.
Tačno je, info je direktno sa zvanične stranice FK Sloboda!
http://fksloboda.ba/vijesti/1528-zajko- ... o-pojaanje
http://fksloboda.ba/vijesti/1528-zajko- ... o-pojaanje
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
E jbg Zeba
Bas sam se ponadao da ce biti nesto od price oko povratka,dobro bi nam dosao..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Ma ne treba nam, iskreno da vam kažem 
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- storm_raider
- Kontakt:
Neka nam Lekanić treba.
Ne mogu se složiti sa vama, Zeba bi u svakom klubu u BiH bio pojačanje!
Ovako se privlače navijači na stadion, moraš nešto uložiti da bi ti se vratilo, a kod nas idu na kartu ljubavi, odanosti ... naši "Kokota dovode" da rastjera i ovo malo što ima. ccc
Ovako se privlače navijači na stadion, moraš nešto uložiti da bi ti se vratilo, a kod nas idu na kartu ljubavi, odanosti ... naši "Kokota dovode" da rastjera i ovo malo što ima. ccc
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Ajmo runda dva, neki dan je bilo jedni za dolazak zebe drugi protiv, ajmo sad jedni hvalite, drugi pljujte 
Kako god ugodit se svima neće, a ako je odluka da im zeba nije potreban ili da je preskup treba porzat kliub
Kako god ugodit se svima neće, a ako je odluka da im zeba nije potreban ili da je preskup treba porzat kliub
Njemu nek je sretno u Slobodi. Zeba sigurno ne bi htio igrati za male pare, a ako pogledamo bolje je dati platu malo bolju nekome mladjem od koga u buducnosti mozemo imati koristi tj. prodati.Zeba kako je otisao iz Zelje nigdje se nije zadrzao duze od pola godine, dakle promijenio je 3-4 kluba.Po meni je bolje gurati Hadziahmetovica jer od njega cemo sigurno imati koristiJoseMourinho je napisao/la:Ajmo runda dva, neki dan je bilo jedni za dolazak zebe drugi protiv, ajmo sad jedni hvalite, drugi pljujte
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
SEKUNDE MI NIJE ZAO STO ZEBA NIJE DOSAO, NEKA NASE OMLADINE NEK IGRAJUElegant je napisao/la:Pare cuda rade, sve vam je jasno.
Samo mi je zao sto naseg brkatog majstora nema tako sam bio miran kad je bio tu .
Jos uvijek se nisam pomirio sa cinjenicom da ga nema.
Amar Amar OSIM OSIM.
-
RiverPlate
- Kontakt:
Ma Amar nam preko Vajbera vodi klub iz KataraCARSON je napisao/la:SEKUNDE MI NIJE ZAO STO ZEBA NIJE DOSAO, NEKA NASE OMLADINE NEK IGRAJUElegant je napisao/la:Pare cuda rade, sve vam je jasno.
Samo mi je zao sto naseg brkatog majstora nema tako sam bio miran kad je bio tu .
Jos uvijek se nisam pomirio sa cinjenicom da ga nema.
Amar Amar OSIM OSIM.
Grbavica naš je Hram!!!
Kraj pričeSchwarz je napisao/la:Njemu nek je sretno u Slobodi. Zeba sigurno ne bi htio igrati za male pare, a ako pogledamo bolje je dati platu malo bolju nekome mladjem od koga u buducnosti mozemo imati koristi tj. prodati.Zeba kako je otisao iz Zelje nigdje se nije zadrzao duze od pola godine, dakle promijenio je 3-4 kluba.Po meni je bolje gurati Hadziahmetovica jer od njega cemo sigurno imati koristiJoseMourinho je napisao/la:Ajmo runda dva, neki dan je bilo jedni za dolazak zebe drugi protiv, ajmo sad jedni hvalite, drugi pljujte
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Nek mu je sa srecom.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, AhmedNurudin, Arma00, Bonton, Pact1921 i 58 gostiju.