On,dugoročno gledano, nije bio "pojačanje" ni u zadnjoj sezoni dok je igro za nas,ne sjećam se jedne utakmice protiv nekog jačeg da je dobro odigro, već je bio star, nije napredovo, pričalo se i da je unosio nemir u svlačionici. Potpuno je nelogično da sad zauzima mjesto nekom ko napreduje radi par "malih" utakmica gdje bi nam koristio.Adviser je napisao/la:Neka nam Lekanić treba.Ne mogu se složiti sa vama, Zeba bi u svakom klubu u BiH bio pojačanje!
Ovako se privlače navijači na stadion, moraš nešto uložiti da bi ti se vratilo, a kod nas idu na kartu ljubavi, odanosti ... naši "Kokota dovode" da rastjera i ovo malo što ima. ccc
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- imekorisnicko
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
- ficobahtic
- Kontakt:
I od meneterabajt je napisao/la:Nek mu je sa srecom.
Sve je vec receno u postovima iznad...Za prekida bi Zeba dobar bio ali kad je u pitanju motorika i brzina tu bi sigurno izgubili. Ocekujem da ce nam se igra i protok lopte ubrzati na proljece i sad kad bi napravili anketu sigurno oko 60-70% raje nije bilo za njegov dolazak. Nama jednostavno treba Play koji ce u trku izbacivati po dva igraca i praviti visak...Mali Amir je buducnost i nadam se da ce dobivati mnogo vise prilike za igru.
Schwarz, Imekorisnicko odlicni postovi sve receno..
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Kad je bio tu, svi ga "tjerali" zbog nezalaganja i pruzanja prilike novim igracima, a sad kukaju. Siguran sam da je Ognjen trenutno bolji igrac, u boljoj formi i sa vise motiva od Zebe. Od njega dosta nek u zadnjem kolu uvali ga na Hadisonu za gubitak titule.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
koliko god bio drag svima nama - jedan od onih kojima se prečesto ne igra, a u jačim utakmicama vježbaju hudinijevu tačku nestajanja. jedine jake utakmice koje je dobro odigrao su protiv šerifa.
-
NemaStrancaDoBosanca
- Kontakt:
Od prve ekipa u Gabelu nisu putovali Milovic, Vrsajevic, Susic, Kouassi i Gotal.Fidelito je napisao/la:Koliko vidim svi su im tu,čak je i njihov najbolji igrač Milevski tu,naravno sem Tine i Avdije.plavipatriota je napisao/la:ozbiljno, osim tine i avdije, ko im još fali?
Video s utakmice: http://hajduk.hr/vijest/kombinirani-haj ... ijalu/5303" onclick="window.open(this.href);return false;
Iz ljubavi, iz dišpeta. Član Hajduka. http://hajduk.hr/klub/clanstvo
oj odbrane i rasula.
antolović
antolović
- fanatic1991
- Kontakt:
Pravo mi se svidja ova kombinacija boja na dresu 
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
što se tiče zebe nije mi žao,sjetite se samo utakmica protiv maribora i u mariboru i na koševu kad je gubio lopte a mi golove primali pa igara u toj polusezoni,mahanja rukama indolentnosti,zavaljivanja kvese na toj strani
-
fininavijac
jel mu ovo zeljković budalasti igra lijevog beka budala igrač izgubi loptu na centru i trči za igračem i primismo gol nakon njegove greške, i nakon druge njegove smo mogli primit gol, ja ne znam ko ga više drži i fosrira i na lijevom beku još, pa bolje juniora stavit manje bi griješio od njega **** sve, bio je onaj mali lijevi bek naš solidan.
- bistrikboy
- Kontakt:
Zeljkovic retard samo takav,haj dobro sto je gol skrivio ali poslije toga ova njegova procjena i postavljanje fuj.Bogdanovic se dohavizao pred kraj polusezone,kakav god da je ne moze biti gori od ovog debila...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- champions1921
I Kosoric i Bogdanovic i Zeljkovic su u pet deka.. Ako se ne poprave u pripremama bice belaja nazad kao i do sada..
BUDI ŽELJO !!!
- bistrikboy
- Kontakt:
Svi su karine ali ovaj zeljkovic je glup frajer jednostavno.Od svih nasih stopera bio je daleko najgori i sad nastavlja po svomchampions1921 je napisao/la:I Kosoric i Bogdanovic i Zeljkovic su u pet deka.. Ako se ne poprave u pripremama bice belaja nazad kao i do sada..
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
fininavijac
jel došo taj uzelac nema nigdje da je potpisao probat njega pozadi pa vidjeti ovo je katastrofalno.champions1921 je napisao/la:I Kosoric i Bogdanovic i Zeljkovic su u pet deka.. Ako se ne poprave u pripremama bice belaja nazad kao i do sada..
- ficobahtic
- Kontakt:
Video izvjestaj iz Sjeverne Koreje
Znamo da je Amar otjerao Zebu a i plata mu nije bila bas mala..Kao da ga je Brko "svjesno zavalio" na lijevom krilu da i raja vidi da nema nista od njega..
Odbrana izgleda jos luta..
Sejo desno krilo, izborio penal i zabio 2..
Memija bek 
Samo nek' ih fizicki dobro spreme ima ovdje potencijala itekako..
Znamo da je Amar otjerao Zebu a i plata mu nije bila bas mala..Kao da ga je Brko "svjesno zavalio" na lijevom krilu da i raja vidi da nema nista od njega..
Odbrana izgleda jos luta..
Sejo desno krilo, izborio penal i zabio 2..
Samo nek' ih fizicki dobro spreme ima ovdje potencijala itekako..
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
- champions1921
Vidjecemo Uzelca ako dodje ali po meni ni on a ni Asanovic ne mogu nesto posebno unaprijediti nasu igru u zadnjoj liniji.. To su stoperi koji tek trebaju da se na pravi nacin afirmisu.. Nama treba jedan iskusan stoper i kvalitetan zadnji vezni koji ce roviti u defanzivi i rasterecivati stopere.. Ovako je meni lose..
BUDI ŽELJO !!!
-
fininavijac
Ma ja mislim da gori ne mogu biti od ova dva što imamo pozadi i ovog zeljkovića, gore ne može 100 %.champions1921 je napisao/la:Vidjecemo Uzelca ako dodje ali po meni ni on a ni Asanovic ne mogu nesto posebno unaprijediti nasu igru u zadnjoj liniji.. To su stoperi koji tek trebaju da se na pravi nacin afirmisu.. Nama treba jedan iskusan stoper i kvalitetan zadnji vezni koji ce roviti u defanzivi i rasterecivati stopere.. Ovako je meni lose..
uvijek može gore. zeljković je recimo u tandemu sa kerlom super igrao stopera.
pred nama su pripreme, oda je peti dan sa ekipom i isprobava, vidjećemo šta će skontati.
pred nama su pripreme, oda je peti dan sa ekipom i isprobava, vidjećemo šta će skontati.
tek je pocetak nemojte pljuvati toliko, pa svako moze imati los dan daj malo pozitive.
- champions1921
Ja ih ne pljujem.. Takvi su, kakvi su.. Nisu ni dovedeni kao neka kvalitetna pojacanja.. Cinjenica je da su citavu polusezonu odigrali lose.. Sto neko rece ne vjerujem da smo imali losije stopere od rata pa na ovamo..
BUDI ŽELJO !!!
-
rodom s Mejtaša
- Kontakt:
Ma teren je bio katastrofa i Hajduk je bolja ekipa nema tu šta. Ovo je realnio trebao biti petak. Nadam se da će Oda vidjeti gdje sve škripi. Teško je naći dobrog štopera, a da ne košta. Hare je pojam štopera u Želji poslije rata, ali nema toga više. Da je nafatati nešto kao onaj Amanaka što je bio.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Kajkutenjoyer i 15 gostiju.