FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

roy_makaay
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la roy_makaay » 30 mar 2010, 22:47

Hajmo Šejtančići :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Gdje ste sada?? :D
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 mar 2010, 22:49

2-1 i ici sav sretan u manchester.Aj majko svakakvih lavova. :lol: :lol: :mrgreen:
Pobijedio ih je i Besiktas i to kod kuce. :mrgreen:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 30 mar 2010, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 30 mar 2010, 22:50

harishp je napisao/la: Jehbo utakmicu gdje je ona trkaca kokos od olica najbolji :roll:
Ako ces nekoga tako nazvati onda je to Nani. :mrgreen: Olica pusti na miru. ;)

A jeste fergo mislio da zakljuca pobjedu, ubacivsi Berbatova i Valenciu, k'o biva drugi gol visi u zraku. :lol:
Ali muda labudova, i mi konja za jahanje imamo. :D
Vom Jäger zum Gejagten

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 30 mar 2010, 22:52

Večeras je za Bayern bio pravi Dusel. Dusel-Bayern. :mrgreen:

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 30 mar 2010, 22:52

ajme sta super tekma,,ako budemo tamo igrali kao nocas u drugom poluvremenu uz robena i svajnija nista nam dr ne preostaje nego u polufinale sa lyonom heheh
VOLIM BAYERNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
VOLIM BAYERN

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 30 mar 2010, 22:53

geronimo je napisao/la:
harishp je napisao/la: Jehbo utakmicu gdje je ona trkaca kokos od olica najbolji :roll:

A jeste fergo mislio da zakljuca pobjedu, ubacivsi Berbatova i Valenciu, k'o biva drugi gol visi u zraku. :lol:
pusti ovog harisa,nakon što ovo izjavi a taj isti igrac ga demantira u 93 min,mene bi bilo stid pojavit se na forumu

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 30 mar 2010, 22:54

gero, molim te, podijeli banove onima koji nisu vjerovali.
petokolonasi, izdajice, niste dostojni da budete navijaci najveceg kluba na svijetu!
jedino je omer, na poluvremenu, pokazao da je pravi navijac.

kako smo ih pojeli i to bez robbena.
statistika:
sutevi: 14:3
korneri: 8:2

gdje je taj runi? nismo ga morali ni duplirati-demikelis, odnosno bojten, su ucinili da se taj ne vidi.
mud igra? zabili se u svoj sesnesterac i 90 min. branili sa min. 10 igraca. to im je igra?...zabiti se u 16 i izbijati lopte do runija? :lol:
najjaca odbrana? sta im je hamit(inace nema mjesta u ekipi) radio :o

im su se malo otvorili, uvodjenjem ofanzivaca, rimili su dva gola.

ps
cudi me da niko ne spomenu penal koji je fergijev sudija uskratio bayernu? ono, kada je rio skrsio olica.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 30 mar 2010, 22:54

harishp je napisao/la:2-1 i ici sav sretan u manchester.Aj majko svakakvih lavova. :lol: :lol: :mrgreen:
Pobijedio ih je i Besiktas i to kod kuce. :mrgreen:
1-1 bih ja potpisao prije utakmice, da moj jarane.
S obzirom na sve, i gledajuci kako je Manchester ispadao zadnjih sezona u Ligi prvaka. Uvijek im presudno bilo na njihovom travnjaku.
A do tada, Bayo aBd kompletan pa po potpunu osvetu. ;)
Vom Jäger zum Gejagten

Nade
Kontakt:

Post Postao/la Nade » 30 mar 2010, 22:54

CESTITKE......ZASLUZENA POBJEDA,OVO JE DJAVOLIMA VRACENA MAKAR JEDNIM DIJELOM ZA 99` 8-) JOS AKO PRODJETE;MA DE HAVARIJA :lol:
------------------------Cech---------------------
--Bosingwa---Carvalho---Terry---A.Cole-----
---------Essien(Balack)-----Lampard----------
---J.Cole------------------------Malouda(Deco)
-----------Drogba-----Anelka(Kalou)-----------

Mrgood
Kontakt:

Post Postao/la Mrgood » 30 mar 2010, 22:55

Pa danas su igrali perfektno. Čak i u zadnjoj liniji, čak je i Pranjić bio dobar. Sve je bilo više nego solidno, imali su bezbroj prilika - nije išlo. Promašivali su sve i svašta ali isplatilo se, sve se vraća sve se plaća. Ovako je još slađe, neka je 2:1, neka su dali gol u gostima, Rooney se ozljedio valjda ga nema u uzvratu, gotovi su.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 mar 2010, 22:55

geronimo je napisao/la:

Tu su oni kod Olica makar mesa imas. :lol:
Ali kad covjek uzme i doda vratili ste se.A i bodove za svabe namarali.
Pozitiva sve u svemu. 8-)
@dabrina daje gol i mudonja pa ga trener stavlja svake prestupne. :mrgreen:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 30 mar 2010, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 30 mar 2010, 22:55

ima jos revans ljudi :oops: ko da ste ih izbacili :roll: :?
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 30 mar 2010, 22:55

effe_sa je napisao/la:gdje ste sada fudbalske neznalice dok bayern pobjedjujeeeeeeeeeeeee, dok bayern pobjedjujeeeeeeeeeeeee, vas glas se ne cujeeeeeeeeeeeeeeeeee......zar moze iko protiv bayerna favorit biti???zar moze??'moze onim fudbalskim neznalicama, koji su govorili o prednosti manchestera.....ko to moze pametan mislit da neko moze biti favorit protiv bayerna...spektakularna utakmica i velika pobjeda bayerna....rekao sam onima koji su pricali suprotno gdje ce biti u utorak, pa gdje su sad nek kazu koju pametnu... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D a pozdrav bayernovima navijacima i naprijed bavarciiii cudesni
dobro je prijatelju nije loš rez kako je napočetku bilo,ima još 90 min,njima je dovoljno i 1-0,opet je man.utd u maloj prednosti

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 30 mar 2010, 22:55

Mrgood je napisao/la:Olić je srušio Englesku, Njemačku, Juventus, Manchester. I sve u velikim i važnim utakmicama. Sramotno ga je više podcjenjivati. Čovjek se bori ko lav i treba ga respektirati.
Potpis i sve cestitke Bayernu na jednoj borbenoj partiji.Ako nista,radi toga ste zasluzili i to bas na ovakav nacin da uzmete.Puno srece u Manchesteru,u vas prolaz vjerujem. 8-)
Zola in, Zola passes, Zola scores !

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 30 mar 2010, 22:56

Evo, cekao sam da se razbjeze oni navijaci Liverpoola kojim je jedina satisfakcija u zivotu kada United ne pobijedi...
Brat-bratu zasluzili ste pobjedu, ovakvu partiju Bayerna nisam gledao jos od 2001. i doba Effenberga, ocito da se ovdje neki pale na velike utakmice, pa onda odigraju 10 puta bolje nego inace. Ferguson je ocito odmarao igrace na terenu za Chelsea, to je ipak prepotcjenjivanje ako mene pitate. U narednim danima cemo opet poceti sa sprdancijama na racun ovog drugog, bice svakakve price, ali veceras je noc Bayerna, vazna pobjeda za vas, i ja vam na tome cestitam... ;)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

armin
Kontakt:

Post Postao/la armin » 30 mar 2010, 22:57

Bavarci kao da su u polufinalu, vidjećemo nakon revanša hoćete li tako biti veseli! :lol:

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 30 mar 2010, 22:58

Nemojte aminat da Shreka ne bude u uzvratu... Mogli bi nam mančesterovi dušebriznici spočitavati da im je falio glavni igrač i tako naći izgovor za poraz :twisted: :twisted: :twisted: Ali ko ih džebe, i nama su falili Schweini i Robben večeras i dobili smo ih :lol: :lol: :lol: Ako se niko preko vikenda ne ozlijedi, finale je naše :D :D :D

Dajem BL i Kup za LP 8-)
Sent from my Philips Smart TV.

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 30 mar 2010, 22:58

Brži od voza, snažniji od lokomotive. U stanju da preskoči Nemanju i Ria odjednom. Ljudi moji šta je to, je li to Supermen?
Neeeee, to je Olić. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 30 mar 2010, 22:58

399 pasova na prema 254.
Posjed lopte 60 na prema 40%.Zar ovo nije ponižavajuće za najaču englesku momčad.E pa nije vam ovo Premiership i Bolton.Uz sve treba dodati da je Bayern pretrčao 4 kilometara više od Manchestera.

Samo da se citiram nakon žrijeba:
FRANK RIBERY je napisao/la:Niko se ne raspravlja.Ja smatra da će Bayern proči čak sam i uvjeren više negi ikad.Vi smatrate da će Man proći.Sretno vam , ali vas ne vidim u 1/2 finalu i smatram da ćete proći kao Chelsi protiv Intera.
FRANK RIBERY je napisao/la:Ja sam prezadovoljan žrijebom.Nismo dobili Barselonu,a Man UTd ruku na srce sem Rooney i nema neku posebnu ekstra klasu u napadu.Više su jaki kao kolektiv.Prođemo li Man Utd otvoren nam je put do finala.
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 30 mar 2010, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 30 mar 2010, 22:59

Ne znam sta reci...Ne volim Bayern, ne volim Manchester a posebno ne volim Olica ! Bljak (povracam)....

Gledat takav anti-fudbal mec pored Francuskog okrsaja je totalno bezze. Siguran sam da sam u prvih pola sata izmedju Lyon-Bordeaux vidio vise nego vi u cijeloj utakmici izmedju ova dva odvratna kluba.
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.