Buba00 je napisao/la:Ja mislim da je sam odlazak na prvenstvo bio iskorak i ova pobjeda protiv Irana nas plafon... u ovoj grupi ispadamo mi i Iran al ja nisam razocaran. Ograniceni smo ok posteno , tako je kako ja sam i na ovome zahvalan ... Hvala vam momci na svemu
Do neke druge generaciej ja smatram da ovi momci imaju srce i volju al ipak nemaju toliko znanja i snage da se nose sa ovim igracima.. Moje misljenje al ok nisam bas strucan u rukometu al se vidi razlika ...
upravo to , mi smo plasmanom na prvestvo napravili veliki uspjeh , pa smo ostvarili i prvu pobjedu na prvenstvu i realno gledajući trenutno su i Austrija i Makedonija i Tunis i Hrvatska ispred nas , eh sad moguće da naši imaju još jedan ludi dan pa nekog od preostalih i iznenadimo ...
@ OK dešava se da promašiš zicer ili da golman odbrani , ali onoliko upropaštenih kontri e to mi nije jasno da profesionalni rukometaši nemogu baciti kontru da valja , često gledam ovu našu Premijer Ligu , pa u njoj od bačenih 5-6 kontri možda jednu da protivnički igrači presjeku , ali ovo sinoć katastrofa ...
@ Bilo kako bilo naši su , ja moram navijat tamam da su najgori

, al' koja nervoza , rođak malo tanjih živaca na početku drugog poluvremena pokupi se i ode , ni pivo ne popi