FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Mrgood
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la Mrgood » 30 mar 2010, 23:25

Hvala Bogu, pa ne namješta on utakmice da ga ganja policija, pomješao si ga s nekim. :lol:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 mar 2010, 23:27

Mrgood je napisao/la:Hvala Bogu, pa ne namješta on utakmice da ga ganja policija, pomješao si ga s nekim. :lol:
S kim sa Piplicom :? :lol: :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 30 mar 2010, 23:27

Zaobidzite ovog harisa koji ima vise postova na ovoj temi nego pola nas bavaraca, kompleksas nezna sta ce od sebe.
Kako nas otpisu to najvise volim i na kraju cmizdre :D

Mrgood
Kontakt:

Post Postao/la Mrgood » 30 mar 2010, 23:29

harishp je napisao/la:
Mrgood je napisao/la:Hvala Bogu, pa ne namješta on utakmice da ga ganja policija, pomješao si ga s nekim. :lol:
S kim sa Piplicom :? :lol: :mrgreen:
Nije mu džaba Piplica trener.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 mar 2010, 23:30

Hoce to kod kockastih,pokvarili bi boga oca.Inace je bio ukompletiran ko' i Iljo.Ista vanago :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 30 mar 2010, 23:33

Nade je napisao/la:CESTITKE......ZASLUZENA POBJEDA,OVO JE DJAVOLIMA VRACENA MAKAR JEDNIM DIJELOM ZA 99` 8-) JOS AKO PRODJETE;MA DE HAVARIJA :lol:
ma znas sta prijatelju previse se prica ta prica iz 99 al mi smo njima vratili vec 2001 s dvije pobjede u cetvrtfinalu...ak ih sad bayern jos izbaci to je za njih totalni udarac :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 30 mar 2010, 23:38

Izvinjavam se sto sam posumnjao ijednog trenutka u bayern.....Izvinjavam se cjelokupnoj javnosti i bayernovim navijacima....Osveta se servira hladna......Veceras makar imamo satisfakciju za ono sto se desilo u barseloni, i one traume koje smo prezivljavali......sta bude u revansu bude......to nas ne zanima veceras je nasa noc!!!!!!!!!
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

doci
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la doci » 30 mar 2010, 23:39

ribery je napisao/la:Ah meraka u veceri rane 8-) :mrgreen:
Znaci u cijelom je*enom kaficu, raja za Man. navija, samo ovaj jedan haver i ja za Bayern. I 91 minutu smo meta podje*avanja, ismijavanja i glupih fazona.
Al' znate onu, ko se zadnji smije, najsladje se smije :mrgreen:
I jos kad prodjes kladionici, poklon kvota 3, uhhhhhh 8-)
Pozdrav narode, toliko od mene za veceras, sutra cemo u detalje.
Pazite ste pisete, budite pristojni ;)
Skoro pa i kod mene ista situacija :D Koji osjecaj ne mogu da vjerujem :) :)

FC Bayern, Stern des Südens, du wirst niemals untergehn, weil wir in guten wie in schlechten Zeiten zu einander stehen. FC Bayern, Deutscher Meister, ja so heißt er, mein Verein,ja so war es und so ist es und so wird es immer sein

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 30 mar 2010, 23:40

Jadan je taj tim kojem je najveca satisfakcija poraz drugog tima, a ne njegova pobjeda... ;)
^ Manchestera i Arsenala samo ;) A šta ću, kaki sam taki sam :mrgreen:

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 30 mar 2010, 23:40

A, Olića cara, donese mi 50 markica na kladari. :D

Harise jarane, što više kudiš kockaste, to oni bolje igraju, čak i onaj kloc Pranjić večeras odigra vrhunski. :lol: Šta misliš da ih za promjenu počneš hvaliti... :D
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 mar 2010, 23:48

Offside je napisao/la:A, Olića cara, donese mi 50 markica na kladari. :D

Harise jarane, što više kudiš kockaste, to oni bolje igraju, čak i onaj kloc Pranjić večeras odigra vrhunski. :lol: Šta misliš da ih za promjenu počneš hvaliti... :D
Onda bi se se radije prebacio na Markicu i bocanje :lol: :mrgreen:
Jehbo fudbal gdje takvi kolo vode mislim na B :ugeek: ayern i one trkace kokosi.
Ali sad sam bas ozbiljan. :geek:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 31 mar 2010, 00:00

Udjem na facebook, kad tamo pise @trasimaco just became fan of FC Bayern. :mrgreen:

Vecerasnja utakmica samo potvrdila da se od duela izmedju Manchestera i Bayerna uvijek moze ocekivati vrhunska drama. Pocetak utakmice nije mogao biti gori. Kapitalnu gresku pravi Demichelis, igrac za kojeg sam mislio da ce barem malo vratiti sigurnost u odbranu, poslije eksperminata sa djecom na lijevom boku. Vraga, on pravi gresku i onda se zapitas, imali smisla nadati se icemu dobrom u ovoj utakmici.
Nastavak utakmice pokazuje da ih je dobro prodrmao, ali kako utakmica odmice Bayern sve vise ugrozava gol Manchestera. Moram reci da je Man Utd odigrao lose utakmicu, pogotovo u napadu, gdje su izgledali kao bez ambicija da povecaju vodstvo. Jedina opasnost je bio Rooney, ali su gu vecinom dobro izolirali, tako da nije imao mngo prostora za neki manevar. Istina bila ona jos jedna greska, ali je Butt zaustavio taj pokusaj.
Najveci problem u igri Bayerna veceras je bila realizacija. Prvo Hamit nije iskoristio onaj pas Riberya, pa onda Olic zakasnio na loptu. Par gresaka u kombinpvanju pred sesnaestercem Uniteda.
Moram priznati da sam cijelo vrijeme bio pesimistican, te nisam vjerovao da mozemo totalno preokrenuti rezultat. Desilo se da nam se sreca vratila, pa Ribery izjednacava, a poslije toga prvo Gomez sjajno galopira prema golu, onda Olic sjajno ispratio akciju i vrlo elegantno poslao loptu u mresu Saara.
Igra Bayerna je veceras bila sa dosta gresaka, nesigurnih pasova i izbijanja lopte, ali je zato borbenost bila vrhunska. Nadam se da ce se ovako boriti i na Old Trafordu, gdje bi trebali biti ojacani Robbenom, Schweinijem i Gomezom. Duel u Manchesteru ce biti odlucujuci i vjerovatno jos uzbudljiviji.

Nadam se da ce sad neki shvatiti da se Bayern ne nalazi nezasluzeno u cetvrtfinalu. Ravnopravno se nosi sa jednim od glavnih kandidata za naslov LP.

Zavjese na prvi cin spustene.
#divovi

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 31 mar 2010, 00:04

De dovedite onog Cipriana Maricu iz Stuttgarta, zamislite...... Ivica i Marica, ubojiti tandem :)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 31 mar 2010, 00:04

Nema boljeg razloga i trenutka za ponudu novog ugovora Riberyu. Vjerujem da ga je euforija spicila i da bi sad odmah potpisao. :D

Sto se tice igre, odlicno. Pokazali smo volju i htijenje i na kraju nam se to isplatilo. Veliki je dobitak za Bayern ova pobjeda.
Svi su igraci bili na nivou osim mozda Mullera.

Butt-Dvije 100% sanse je skinuo Rooneyu i jedan je od najzasluznijih za trijumf. Katkad skida nemoguce, a Bgm i ponekad prima cude golive.
Buyten-Velika mana mu je brzina, ali to nadoknadjuje svojom snagom. Veceras je pokazao klasu.
Miche-Taj je odigrao mozda i najbolju utakmicu sezone. Iako je mozda i kriv za gol, pa i za onu priliku Rooneya, cestitke za njega sa moje strane zbog velikog broja dobijenih duela sa Wayneom.
Lahm-Mali problem su mu centarsutevi, ali i to ce nadoci. Izostanak Robbena elo je dobro nadomjestio sa Altintopom.
Badstuber-Tako mlad a tako siguran, veliki ce igrac biti.
Bommel-Iako ga u vise slucajeva grdimo i pljujemo, veceras je ponovo pokazao da moze igrati na visokom nivou. Nisam primijetio da je napravio neki glupi faul.
Pranjic-Isto kao i Miche, utakmica sezone. Zar on moze onako kvalitetno odigrati? :?
Ribery-Kad najvise treba, majstor je tu. Drugo poluvrijeme perfektno sa njegove strane. Neville ce ga veceras sanjati.
Muller-Vec sam naglasio da je bio najlosiji. Vjerovatno je umor ucinio svoje. Zasluzio je postedu barem protiv Schalkea.
Altintop-Uh kako je on odigrao. Kakav je slalom imao i nakon toga sut. :o :o Sreca za vragove pa je Van Der Saar na golu.
Olic-Zivotinja. Moze trcati 180 minuta bez prestanka. Hvala mu za vecerasnji gol.

Izmjene:
Klose-Igrao je vrlo malo, tako da se ne moze ni ocijeniti njegov ucinak, iako je imao ono strasno dodavanje prema Gomezu kad je ovaj imao veliku sansu.
Gomez-Za onih 15-tak minuta je pokazao da je veoma vazna karika u timu.
Tymo-Takodjer kao Klose, mala minutaza, mali ucinak.

Srijeda se ceka, vraca se Schweini a vjerujem i Robben. Mnogo cemo biti jaci s ta dva igraca i naravno rezultat iz vecerasnje utakmice nam daje nadu za polufinale.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 31 mar 2010, 00:12

harishp je napisao/la:
Offside je napisao/la:A, Olića cara, donese mi 50 markica na kladari. :D

Onda bi se se radije prebacio na Markicu i bocanje :lol: :mrgreen:
Jehbo fudbal gdje takvi kolo vode mislim na B :ugeek: ayern i one trkace kokosi.
Ali sad sam bas ozbiljan. :geek:
Šuti bolan budi sretan da je ovaj Slavonac počeo ganjati loptu. Da je nedaj Bože rođen u Zagrebu, šijo bi Usaina Bolta baveći se atletikom. Tek onda ne bi mogao živiti od "športske sile", jer rekordi se teško ruše, ovako zabije gol, malo se priča i sutra se zaboravi. :lol:
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson

damirko
Kontakt:

Post Postao/la damirko » 31 mar 2010, 00:19

glupo je govoriti sta bi bilo da su igrali roben i schweini jer su njihove zamjene odigrale predobro. posebno altintop.

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 31 mar 2010, 00:20

Ivica care ma nema sta svaka cast..

svi super malo odbrana **** tako je nemogu sve rjesavat suPPeR cuvali smo Manchu go glupo primili nema sta..

RoBBen Vrati se pa da ih oderemo
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 31 mar 2010, 00:22

omerbavarac je napisao/la:Nema boljeg razloga i trenutka za ponudu novog ugovora Riberyu. Vjerujem da ga je euforija spicila i da bi sad odmah potpisao. :D

Sto se tice igre, odlicno. Pokazali smo volju i htijenje i na kraju nam se to isplatilo. Veliki je dobitak za Bayern ova pobjeda.
Svi su igraci bili na nivou osim mozda Mullera.

Butt-Dvije 100% sanse je skinuo Rooneyu i jedan je od najzasluznijih za trijumf. Katkad skida nemoguce, a Bgm i ponekad prima cude golive.
Buyten-Velika mana mu je brzina, ali to nadoknadjuje svojom snagom. Veceras je pokazao klasu.
Miche-Taj je odigrao mozda i najbolju utakmicu sezone. Iako je mozda i kriv za gol, pa i za onu priliku Rooneya, cestitke za njega sa moje strane zbog velikog broja dobijenih duela sa Wayneom.
Lahm-Mali problem su mu centarsutevi, ali i to ce nadoci. Izostanak Robbena elo je dobro nadomjestio sa Altintopom.
Badstuber-Tako mlad a tako siguran, veliki ce igrac biti.
Bommel-Iako ga u vise slucajeva grdimo i pljujemo, veceras je ponovo pokazao da moze igrati na visokom nivou. Nisam primijetio da je napravio neki glupi faul.
Pranjic-Isto kao i Miche, utakmica sezone. Zar on moze onako kvalitetno odigrati? :?
Ribery-Kad najvise treba, majstor je tu. Drugo poluvrijeme perfektno sa njegove strane. Neville ce ga veceras sanjati.
Muller-Vec sam naglasio da je bio najlosiji. Vjerovatno je umor ucinio svoje. Zasluzio je postedu barem protiv Schalkea.
Altintop-Uh kako je on odigrao. Kakav je slalom imao i nakon toga sut. :o :o Sreca za vragove pa je Van Der Saar na golu.
Olic-Zivotinja. Moze trcati 180 minuta bez prestanka. Hvala mu za vecerasnji gol.

Izmjene:
Klose-Igrao je vrlo malo, tako da se ne moze ni ocijeniti njegov ucinak, iako je imao ono strasno dodavanje prema Gomezu kad je ovaj imao veliku sansu.
Gomez-Za onih 15-tak minuta je pokazao da je veoma vazna karika u timu.
Tymo-Takodjer kao Klose, mala minutaza, mali ucinak.

Srijeda se ceka, vraca se Schweini a vjerujem i Robben. Mnogo cemo biti jaci s ta dva igraca i naravno rezultat iz vecerasnje utakmice nam daje nadu za polufinale.
Evo ti mog objektivnog vidjenja:

Butt - odlican, dobra partija
Buyten-nista posebno
De Mikelis - Los
Lahm-dobar igrac, veceras slabo odigrao
Badtuber - Los, puno prostora je bilo po njegovoj strani za Nanija
Van Bomel - vrlo dobar
Pranjic - nista posebno, srednja zalost, medjutim puzio je svoj maksimum
Ribery - opet prosjecan, ali moze se reci i da nema s kim igrati, dao gol ali vise je frljoka bila
Miler - katastrofa
Altintop - vrlo dobar
Olic - nista posebno, grijesio, fulao, ali puno trcao i trudio se, dao gol, vise na srecu

Generalno, Bayern srcan, borben, uporan i sretan, ali puno gresaka i nedostatak kvaliteta, United - u prvom poluvremenu mogao sve rijesiti, u drugom dijelu igrali kukavicki i nezainteresovano za napad. Bayern pobijedio na srecu, ali zasluzeno.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 31 mar 2010, 00:28

@Romariooo,

Bilo bi dobro da kupis malo objektivnosti, moze se naci pojeftino. Ovo sto pises je jednostavno previse ofirno.
#divovi

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 mar 2010, 00:30

moustapha je napisao/la:@Romariooo,

Bilo bi dobro da kupis malo objektivnosti, moze se naci pojeftino. Ovo sto pises je jednostavno previse ofirno.
Sory @muste ali cova pogodio u bocu. 8-)
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.