Prce je mogao igrati 30min i tu utakmicu

Ali nije...jer ga je Marka cuvao za Austriju (kao vid djokera i iznenadjenja)...isto tako i sa Buricem...Rizikovao je...cak i kad smo gubili protiv Irana, nije htio da ga stavi...[/quote]
je, strasno ga je cuvao, frajer ne moze okean pogoditi..... Budimo realni, Prce trenutno nije u formi i ne pravi nikakvu razliku..[/quote]
Šta baljezgaš ti više? Ja sam rekao da ga je čuvao za Austriju! I to je tako!!! Čuvao je Burića, i to je tako!!! Nisam rekao da je u formi, ni da pravi razliku...Rekao sam da je čuvao neke karte za Austriju i tu spadaju Prce i Buric. The end...ja pisem jedno, ti drugo...[/quote]
AKo ces tako debatirati u primitivnom tonu, onda molim te odje8aus od mojih postova.....[/quote]

Nijedan moj post nije primitivan. Svaki je dobro argumentovan, za razliku od tvojih postova, gdje pišeš besmislice

Na kraju krajeva, nijedan moj post ne sadrži neku psovku, kao npr tvoj sad

I u pravu si, neću više odgovarati na tvoje postove, jer očigledno da ne znaš argumentovano razgovarati, već "upreš ko sivonja" i samo po svom

Sve najbolje

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”