Nisam ekspert i nisam dosao ovdje da me neko vrijedja, napisi fino argument itd akko hoces a ako neces vozdra.
Moderator/ica: Pasha
Nisam vrijeđao. Napisao sam "baljezgaš", riječ koja ima negativne konotacije, ali ne u tonu vrijeđanja...Batko je napisao/la:ne, ja kazem svoje misljenje a ti vrijedjas.....![]()
Nisam ekspert i nisam dosao ovdje da me neko vrijedja, napisi fino argument itd akko hoces a ako neces vozdra.
Virtu4l je napisao/la:Neka se ubije svaki golman koji ne zna gdje šutiraju najbolji igrači protivnika.emil02in je napisao/la:pošaljite ovo newtonu na pp nek čovjek da Mirzi Muzuroviću i gotovo.
Enid Tahirović je imao sveskicu u koju je upisivao sve šutere u našoj ligi, gdje ide prvi šut, gdje drugi, itd... To će vam potvrditi svako ko ga poznaje ili je igrao sa njim.
Slažem se, mislim svaka čast ovom ko je uradio ovo i napravio al' hajde budimo realni šta mislite da se niko nije sjetio ovoga?Virtu4l je napisao/la:Neka se ubije svaki golman koji ne zna gdje šutiraju najbolji igrači protivnika.emil02in je napisao/la:pošaljite ovo newtonu na pp nek čovjek da Mirzi Muzuroviću i gotovo.
Enid Tahirović je imao sveskicu u koju je upisivao sve šutere u našoj ligi, gdje ide prvi šut, gdje drugi, itd... To će vam potvrditi svako ko ga poznaje ili je igrao sa njim.
zna on itekako potegnuti iz daljineVedad87 je napisao/la:Terza pravi dobre asiste za pivota, ali ni on nije onaj koji moze da potegne sa 9m. Nazalost...MElloo je napisao/la:Da proba sa Terzicem u napadu ?
samo_lijevo je napisao/la:![]()
tako je nama dosao u goste jedan klub(nije bitno koji) i golman ima svesku i sve analizirano gdje sutira Loncar i ostali igraci.Mi u medjuvremenu doveli igraca i uvali momcina 9-10 golova.Golman poslije meca pitao ko je ovaj nemam ga evidentiranog.
Prije nekad da...zadnji period, pa hajmo reći otkad nas Marka vodi, slabo...Prvo što otkad je Marka preuzeo, uglavnom igra u odbrani, a drugo, kad ga i stavi u napad, Terza se ne odlučuje često na te šuteve, već na brži protok lopte i asistencije. Iako, i ja mislim da bi možda i funkcionisalo.Kaunas je napisao/la:zna on itekako potegnuti iz daljineVedad87 je napisao/la:Terza pravi dobre asiste za pivota, ali ni on nije onaj koji moze da potegne sa 9m. Nazalost...MElloo je napisao/la:Da proba sa Terzicem u napadu ?
igrati sa dva pivota..MElloo je napisao/la:Dosta Kire, treba skontat sta ce u napadu radit jer su bekovi protiv austrije bili neupotrebljivi
Marka nas je vodio protiv Njemačke u onom baražu, Terzić se par puta dizao sa veće udaljenosti i veoma dobro šutao.Vedad87 je napisao/la:
Prije nekad da...zadnji period, pa hajmo reći otkad nas Marka vodi, slabo...Prvo što otkad je Marka preuzeo, uglavnom igra u odbrani, a drugo, kad ga i stavi u napad, Terza se ne odlučuje često na te šuteve, već na brži protok lopte i asistencije. Iako, i ja mislim da bi možda i funkcionisalo.
Sjecam se...Mozda se Terza ne odlucuje na takve suteve jer i u svom klubu ne radi to, nego se bazira striktno na odbrani. I onda samim tim se ne odlucuje na takve suteve...Kaunas je napisao/la:Marka nas je vodio protiv Njemačke u onom baražu, Terzić se par puta dizao sa veće udaljenosti i veoma dobro šutao.Vedad87 je napisao/la:
Prije nekad da...zadnji period, pa hajmo reći otkad nas Marka vodi, slabo...Prvo što otkad je Marka preuzeo, uglavnom igra u odbrani, a drugo, kad ga i stavi u napad, Terza se ne odlučuje često na te šuteve, već na brži protok lopte i asistencije. Iako, i ja mislim da bi možda i funkcionisalo.
ali prošlo je od tad dosta vremena, 2 ipo godine...
Ja to govorim citavo vrijeme.Ne mogu ga ukrotiti vrhunske ekipe.Bitno je da nekog drugog ne krene,ako se to desi slijedi nam potop.Nasim bekovima ce biti tesko zbog Jonovskog(igrao jedno vrijeme u Bosni S.).Visok igrac,igra samo odbranu,dobar u blokiranju suteva.Virtu4l je napisao/la:samo_lijevo je napisao/la:![]()
tako je nama dosao u goste jedan klub(nije bitno koji) i golman ima svesku i sve analizirano gdje sutira Loncar i ostali igraci.Mi u medjuvremenu doveli igraca i uvali momcina 9-10 golova.Golman poslije meca pitao ko je ovaj nemam ga evidentiranog.
Ma previše se brinemo oko Kire, a nema potrebe, jer ga ne možemo zaustaviti, on će ispuniti svoju kvotu šuteva. Flaster nije rješenje, prvo jer nemamo Abaloa da ga juri do iznemoglosti, a drugo, svaki ozbiljan srednji će mu napraviti blok i osloboditi ga čuvara.
Marković će vjerovatno dvici i trici reći da igraju malo visočiju odbranu kad on primi loptu na nekih 12-13 metara i to je to, hvatati ga na prvom koraku, pa dokle izdržimo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.