muhamedkonjic je napisao/la:Vedad87 je napisao/la:Do mene je...jedno mislim, drugo pisem. Sve u svemu, moramo dobiti Tunis...mada, govore neki o dobijanju Hrvatske a mi protiv Makedonije 20 izgubljenih lopti...
Ma nema veze skontao sam da si se zbunio ali mozemo protiv Hrvatske mozemo svakog pobjediti ali tesko ako imamo tehnickih gresaka kao danas. Ali ako mi dobijemo Tunis, Tunis dobije Austriju.....Pa Makedonija dobije Austriju onda Austriju ostaje na 4 boda posto sam vec uracunao pobjedu protiv Irana. Tunis dobije Austriju i Irana izgubi protiv nas oni imaju 4, mi imamo 4 ako ne pobjedimo Hrvatsku sto necemo uraditi i ostajemo na 4 boda.
Znaci mi dobili Tunis,Tunis Austriju a Austrija nas, svi na 4 boda ko ide dalje ovdje onda?
Zatvara se krug između nas i te dvije repke. Pošto mi imamo pobjedu protiv Tunisa (recimo), Tunis protiv Austrije i Austrija protiv nas onda smo na istom i gleda se gol razlika. Trenutno, mi imamo gol razliku 0, Tunis -11 (ne računajući trenutnu tekmu) i Austrijanci isto 0 (ne računajući trenutnu tekmu). Što znači da mi ne smijemo sebi dozvoliti da izgubimo puno od Hrvata a da Tunis dobije puno Irana. Više ćemo znati prije zadnjeg kola, al' otprilike rečeno vrtit će se gol razlika oko 5 golova između nas i Tunisa. Eh hahaah sad je moguće i da možda Makedonci razbiju Austriju (al' sumnjam) pa da se Austrija i Tunis biju za četvrto mjesto a mi da budemo treći
Uglavnom, rano je još da se išta prognozira, treba sačekati ovu utakmicu i iduće kolo. A najjednostavnije Austrija da dobije Tunis i mi da dobijemo Tunis i završeno, mi četvrti Austrijanci treći Tunis ispada
EDIT: Ako je ovako kako kaže @Duke onda dobijemo Tunis više razlike nego što Tunis dobije Austriju i idemo dalje?
Edit na kvadrat: Ne znam ustvari ne mogu računati puna mi glava informacija

Daj da dobiju Austrijanci i da znamo šta trebamo raditi jednostavno na sve ili ništa protiv Tunisa i ispušimo na kraju