Žao mi samo Burića šta je sve danas odbranio, a realno je Vražalić najveći krivac za poraz.
Ali, glavu gore i do pobjede protiv Tunisa.

Moderator/ica: Pasha
a koji su bili tvoji u ovoj utakmici??rishaaa je napisao/la:Da ne imenujem,mozete ih sami prepoznat,al' je živa istina da naša repka ima 3 izrazito glupa igrača... Jer ono sto su uradili ono nije neiskustvo,nego samo moraš biti glup!
e ovo i jeste problem što i kad imamo igrača više mi ne možemo da nprvaimo višak jer imamo sporu tranziciju lopte i pozicija igrača tako da meni to što će oni imati neko isključenje više zbog grublje igre nimalo ne ohrabrujebulbasor je napisao/la:Gledao sam Tunis protiv Hrvatske, i sigurno je da su fizicki dominantniji u odnosu na nase, igraju jako grubo i mislim da ce biti puno iskljucenja. Moramo ubrzati igru kad imamo igraca vise u napadu i praviti visak na krilu. .
Ali covjek "melje" nikako da staneVirtu4l je napisao/la:Hasanefendić poludio,
http://sportsport.ba/rukomet/hasanefend ... bih/151191" onclick="window.open(this.href);return false;
Sad je jasno pod kolikim su pritiskom.sigurnoable je napisao/la:Ali covjek "melje" nikako da stane![]()
Djone???HeraklitMracni je napisao/la:malo skrecem s teme , al ko je onaj grmalj covjek celav u naocalama uvjek bude kad igra bosna sarajevska rukomet i kad igra reprezentacija uvjek se vrti tu oko igraca ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.