još da se vrate i ostali naši drugovi kao što su vm22, RodjeniiBrato i dr.. tek ćemo tada biti kompletni.1922VFC1981 je napisao/la:Ja ne znam sta je ovo ali gori na forumuAlemC85 je napisao/la:ova ekipa uz pavog centafora može svakog pobijediti.1922VFC1981 je napisao/la:ROĐENI“ POJAČALI INTENZITET RADA
Nakon uvodne prošle sedmice, fudbaleri Veleža nastavili su svoj rad i znatno pojačali intenzitet. Jučer i danas na rasporedu su dva treninga. Zbog obilnih kišnih padavina sva tri urađena su u sali. Treninzima su se priključili i Matijas Pejić, Amir Zolj i Tarik Isić. Jovan Blagojević se također priključio, ali je zbog prehlade pošteđen par dana, kao i Denis Zvonić, koji također ima gripu. U ovoj sedmici „Rođeni“ će snage odmjeriti sa Goškom iz Gabele, što će biti i prva trening utakmica u ovoj godini.
![]()
a što NP popravi atmosferu.![]()
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Pozdrav za sve ove što su se vratili i ne idite nigdje, ovo je samo forum, ljubav prema Veležu je mnogo veća od foruma, tako da je ovo samo jedan način zabave i diskusije zaljubljenika i romantičara
.
Bio je s nama ovdje jedan momak, drakenseng ili tako nešto, koji nam je uvijek davao tačne informacije kao i prenosio atmosferu sa priprema, treninga, pa molim ako ovo prati da uleti da nas obavijesti šta se radi u klubu i na šta liči sada sve to nakon ovoliko odlazaka. Isto tako, sutra je tekma protiv Goška, ako neko bude išao, nek nam piše iz svog ugla kako je to sve izgledalo
Bio je s nama ovdje jedan momak, drakenseng ili tako nešto, koji nam je uvijek davao tačne informacije kao i prenosio atmosferu sa priprema, treninga, pa molim ako ovo prati da uleti da nas obavijesti šta se radi u klubu i na šta liči sada sve to nakon ovoliko odlazaka. Isto tako, sutra je tekma protiv Goška, ako neko bude išao, nek nam piše iz svog ugla kako je to sve izgledalo
evo sad nađoh podatak da smo 70-ih godina igrali prijateljsku tekmu kontra velikog Juventusa i izgubili samo 2:1.
Danas bi taj isti Juve preslušao bilo koju našu ekipu, ne smijem reći kojim rezultatom.
Danas bi taj isti Juve preslušao bilo koju našu ekipu, ne smijem reći kojim rezultatom.
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
Re: FK Velež : Omladinski pogon
Tojaga i Puce pozvani u U-15 reprezentaciju BiH
Dva mlada igrača Veleža pozvana su u reprezentativni kamp NS BiH u Zenici na okupljanje U-15 selekcije naše zemlje. Denis Tojaga i Adis Puce, članovi „pionirske“ selekcije Veleža od ponedeljka učestvovat će na pripremama U-15 reprezentacije Bosne i Hercegovine. Selektor ove reprezentacije je Zoran Erbez, a u stručnom štabu je i Adis Obad, bivši dugogodišnji fudbaler Veleža
http://www.fkvelez.ba" onclick="window.open(this.href);return false;
Dva mlada igrača Veleža pozvana su u reprezentativni kamp NS BiH u Zenici na okupljanje U-15 selekcije naše zemlje. Denis Tojaga i Adis Puce, članovi „pionirske“ selekcije Veleža od ponedeljka učestvovat će na pripremama U-15 reprezentacije Bosne i Hercegovine. Selektor ove reprezentacije je Zoran Erbez, a u stručnom štabu je i Adis Obad, bivši dugogodišnji fudbaler Veleža
Prkosni i Ponosni od 1922
-
BICE GUSTO
- Kontakt:
Re: FK Velež: Igrački kadar i transferi
Boško Stupić is a Bosnian footballer playing for Pelister in the Macedonian First League.
He has played for Bosnian club FK Leotar Trebinje, Serbian OFK Mladenovac and Macedonian clubs FK Sileks FK Vardar & FK Rabotnički.
He has played for Bosnian club FK Leotar Trebinje, Serbian OFK Mladenovac and Macedonian clubs FK Sileks FK Vardar & FK Rabotnički.
RODJEN U MOSTARU U NAJLJEPSE DOBA,MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA !
- pravnik1981
- Kontakt:
ČETIRI UTAKMICE U CRNOJ GORI
Fudbaleri Veleža u četvrtak bi trebali odigrati prvu kontrolnu utakmicu sa Goškom, no ta utakmica je još uvijek pod velikim upitnikom. Razlog su obilne padavine, koje jednostavno onemogućavaju normalno igranje utakmice. Po takvom terenu treneri teško da mogu vidjeti nešto od igre, a i opasnost od povreda je izuzetno velika. Zbog toga, ova utakmica je još uvijek pod upitnikom i zavisi od vremenskih okolnosti. Do polaska u Crnu Goru planirano je da se odigraju i još dvije utakmice i to sa Željezničarom i Leotarom.
Danas je definisan i precizan raspored utakmica tokom „morskih priprema“. Podsjetimo, fudbaleri Veleža boravit će u Baru dvije sedmice. Na ovim pripremama „Rođeni“ će odigrati četiri utakmice sa prvoligašima iz Crne Gore.
04.02. - Bar: Mornar – Velež (13.00)
07.02. - Ulcinj: Mladost (Podgorica) – Velež (13.00)
11.02. - Budva: OFK Petrovac – Velež (13.00)
14.02. - Kotor: Bokelj – Velež (13.00)
Fudbaleri Veleža u četvrtak bi trebali odigrati prvu kontrolnu utakmicu sa Goškom, no ta utakmica je još uvijek pod velikim upitnikom. Razlog su obilne padavine, koje jednostavno onemogućavaju normalno igranje utakmice. Po takvom terenu treneri teško da mogu vidjeti nešto od igre, a i opasnost od povreda je izuzetno velika. Zbog toga, ova utakmica je još uvijek pod upitnikom i zavisi od vremenskih okolnosti. Do polaska u Crnu Goru planirano je da se odigraju i još dvije utakmice i to sa Željezničarom i Leotarom.
Danas je definisan i precizan raspored utakmica tokom „morskih priprema“. Podsjetimo, fudbaleri Veleža boravit će u Baru dvije sedmice. Na ovim pripremama „Rođeni“ će odigrati četiri utakmice sa prvoligašima iz Crne Gore.
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Uz napadaca treba nam i jos jedan veznjak i stoper (od stopera imamo samo Zolja i Skahica),Cernica je napisao/la:Kako sam nacuo na meti je neki napadac iz Pelistera makedonskog. Sada sta ce bit?? Malo sam češljao i ako iko to moze biti vidim nekog Boška Stupica. Momak je mostarac 30 godina 1.92 m napadac. Igrao je navodno za Olimpic i Leotar mada ga se ja ne sjecam
Zna li iko sta je sa Skaljicem nije nigdje objavljeno da je napustio Velez a nije bio na prozivci???
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Škaljić ti je napustio Velež prije neke 2-3 sedmice...
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Stupić potpisao za Mladost iz Velike ObarskeBICE GUSTO je napisao/la:Boško Stupić is a Bosnian footballer playing for Pelister in the Macedonian First League.
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Re: FK Velež : Omladinski pogon
SipakUlicar1922 je napisao/la:Tojaga i Puce pozvani u U-15 reprezentaciju BiH
#musvdg
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Do kraja sedmice bi trebali dobit jednog klasincong napadaca,195 cm mlad perspektivan 
#musvdg
-
1922VFC1981
- Kontakt:
pravnik1981 je napisao/la:ČETIRI UTAKMICE U CRNOJ GORI
#musvdg
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Danas na oficijelnoj stranici izbacise tri razlicite vijesti nece ovo na dobro..

#musvdg
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
Nemoj nas bola loziti nego nam fino reci, moze i na PP1922VFC1981 je napisao/la:Do kraja sedmice bi trebali dobit jednog klasincong napadaca,195 cm mlad perspektivan
Prkosni i Ponosni od 1922
šalji na pp1922VFC1981 je napisao/la:Do kraja sedmice bi trebali dobit jednog klasincong napadaca,195 cm mlad perspektivan
Ideš! Još jedan igrač koji će sa svojom visinom i po paralelizmu jakom tehnikom, te one-touch pass igrom razje.bati čitavu ligu. Jedan je Mace!
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Samo njemu loptu dajte zabit ce ga marsel macezizu1991 je napisao/la:Ideš! Još jedan igrač koji će sa svojom visinom i po paralelizmu jakom tehnikom, te one-touch pass igrom razje.bati čitavu ligu. Jedan je Mace!
#musvdg
imam osjećaj da ćemo biti barem 20-30% jači nego jesenas samo pod uslovom da se stvori zajedništvo na relaciji trener-igrači.
Ma meni Popa zao ,a vi mislite sta hocete.Sad ponovo novi spic,pa ga uigravaj,pa ima li kvalitet,damu i sve sto ide uz tu poziciju.Naravno ,nadam se ce novajlija biti bolji
@Aleme mislim da nece biti upitna ta relacija,mislim da su igraci ovaj put naucili lekciju.Kad mogu bez Vlade,Asima i td ,ostali ce malo razmisljati
@Aleme mislim da nece biti upitna ta relacija,mislim da su igraci ovaj put naucili lekciju.Kad mogu bez Vlade,Asima i td ,ostali ce malo razmisljati
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Ja sam bas optimista sto se tice ovog proljeca ne znam sto ali jesamAlemC85 je napisao/la:imam osjećaj da ćemo biti barem 20-30% jači nego jesenas samo pod uslovom da se stvori zajedništvo na relaciji trener-igrači.
#musvdg
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.