100 maca u Office shoesSveti je napisao/la:e to to. Majku mu yebem prevrno sam net ne mogu da ih nadjem nigdje. Hvala burazrio_Ferdy88 je napisao/la:Vansice ako se ne varam, ne bi trebalo da su nešto posebno skupe

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
100 maca u Office shoesSveti je napisao/la:e to to. Majku mu yebem prevrno sam net ne mogu da ih nadjem nigdje. Hvala burazrio_Ferdy88 je napisao/la:Vansice ako se ne varam, ne bi trebalo da su nešto posebno skupe
Samo da ti kazem da je tesko kombinovat uz odjecu ovakve crvene. Plave dosta lakseSveti je napisao/la:Nasao sam sad kad znam kako se zovuSad se jedino odlucit za boju, mada vidim da je ova crvena bas zastupljena
Znam sad sam i ja vidioanonimni je napisao/la:Ma uzmi u Office Shoesu, evo gledam na piku nove moraš naručiti i čekati od uplate još haman mjesec (makar ove s više veličina), a 20 KM više valjda nije problem
Ja koliko znam,nema.Sveti je napisao/la:Znam sad sam i ja vidioanonimni je napisao/la:Ma uzmi u Office Shoesu, evo gledam na piku nove moraš naručiti i čekati od uplate još haman mjesec (makar ove s više veličina), a 20 KM više valjda nije problemtako ce na kraju i biti. Zna li neko ima li ih u tuzli slucajno?
Ne znam kakve su ti,kod mene je neki skroz cudan materijal.Head je napisao/la:Cime ocistiti kanadjanke
Ne.AeGon099 je napisao/la:pošto sam laik što se tiče zlatare i tako tih fazona, slijedno jedno laičko pitanje.![]()
mogu li se ovakve naušnice kupiti u bilo kojoj zlatari u sarajevu ili šta već ?
https://img1.etsystatic.com/000/0/54668 ... 145941.jpg
Bolje za tebe da ne mogu nigdje u Bosni...AeGon099 je napisao/la:pošto sam laik što se tiče zlatare i tako tih fazona, slijedno jedno laičko pitanje.![]()
mogu li se ovakve naušnice kupiti u bilo kojoj zlatari u sarajevu ili šta već ?
https://img1.etsystatic.com/000/0/54668 ... 145941.jpg
Nema, 99% (tražio ja za Noć vještica). Preostaje ti naručivanje maske preko neta. Drugačije - jok. Usput, ona s modulatorom glasa je "glomazna", vjeruj mi na riječ. A, svakako možeš skinuti Baneov glas (malo vježbanja i eto ga).Puma je napisao/la:Ima li negdje u BiH kupiti masku Bane-a, ne mora sa modulatorom glasa ?
Hajde valjda skontam nesto, trazim odavno, ja bih to onako za neki svoj cejf.Monolog je napisao/la:Nema, 99% (tražio ja za Noć vještica). Preostaje ti naručivanje maske preko neta. Drugačije - jok. Usput, ona s modulatorom glasa je "glomazna", vjeruj mi na riječ. A, svakako možeš skinuti Baneov glas (malo vježbanja i eto ga).Puma je napisao/la:Ima li negdje u BiH kupiti masku Bane-a, ne mora sa modulatorom glasa ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.