Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- Burberry46
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Jos jedan igrac iz onog Juventusa za koji sam poceo navijati se povlaci!
Jos jedan igrac iz onog Juventusa za koji sam poceo navijati se povlaci!
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
najdrazi igrac Juventusa ikada
da li cu ikad opet docekat i pribliznog strijelca
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- CapoDiTuttiCapi
- Kontakt:
Ljorenteultrasstyle_tz je napisao/la:najdrazi igrac Juventusa ikada
Šta je ovo počela licitacija, ako se ovako nastavi teško će ga biti zadržati i ovo ljeto, šteta kad bi ostao bar do 24-25 godina to bi bilo fenomenalno, ali kad krenu ponudu oko 90-100 M teško se to može odbiti.Marchisio je napisao/la:According to La Stampa's Massimiliano Nerozzi, Manchester United offered 80M euros for Pogba (9M euro/year salary).
![]()
#coppaitaliafalsata
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma ovakvi se rijetko radjaju, nemas ti nigdje ovakvog strijelca ni sad..Radamel je bio krenuo tim stopama, pokazivao neke slicnosti ali na kraju ni blizu 
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- CapoDiTuttiCapi
- Kontakt:
Finiš 99 na sokeru.ultrasstyle_tz je napisao/la:ma ovakvi se rijetko radjaju, nemas ti nigdje ovakvog strijelca ni sad..Radamel je bio krenuo tim stopama, pokazivao neke slicnosti ali na kraju ni blizu
Moje lično mišljenje je da će Pogba ostati još dvije sezone nakon ove i onda će ga prodati. Sve iznad bi bila fantazija.
- IlCapitano
- Kontakt:
Barza se vratio ! 
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- Contentissimo
- Kontakt:

igrac sa najboljom realizacijom otkad ja pratim Juventus, Grande Dado...imao je peh da fula penale koji su mu mogli donijeti jos vecu slavu (finala SP-a i LP-a), a i ovako je jedan od najvecih koji je nosio ovaj dres
ps
#Sky : Sturaro met with Gasperini today & he will play the next 2 games with Genoa till 31st of Jan & will join #juve on Feb 1st !
znaci Sturaro dolazi nakon sto odigra jos 2 tekme za Genou, odlicno...radi se i na Zazi
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Zaza(tesko ali ne i nemoguce jer Mino Raiola je u proteklih tjedan dana čak triput posjetio trening centar Juventusa,navodno on radi na tome) ili Osvaldo (sto da ne ) ako ode Gio sad.
- akisarajevo92
- Kontakt:
As reported by France Football, Manchester City, Liverpool, Borussia Dortmund, Valencia, Juventus and AS Roma are keen on OL forward Alexandre Lacazette.
Kad bi doveli Lacazetta ili Martiala iz Monaca mislim da bi bio pun pogodak. Slab sam na francuze u nasem dresu.
PS.
Tek sad vidim da je Luis Muriel presao u Sampu, od njega sam ocekivao vise.
Don't believe the hype.
Sturaro kao opcija za vezu, jer fali nam igrača za rotaciju i Zaza vjerovatno ako Giovinco ode odmah, dobro je bar se radi o mladim igračima i radije volim gledati i ovakve stvari nego panični transferi ala Peluso, Padoin.
Simone Zaza
Stefano Sturaro
Simone Zaza
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Ne treba Zaza, šta će nam zamjena za Giovinca kad ni on nije dobijao prilike, jedostavno Coman treba više igrati.

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
Dakle, zadnji dan merkata će Sturaro preći.Juve e Genoa hanno deciso di lasciare il giocatore in Liguria per altre due partite e di chiudere tutto l'ultimo giorno di mercato.
Gledao ga malo, nije materijal za nas, ima neki potencijal, ali ništa toliko specijalno, za klupe sasvim ok, ali kada shvatite da imamo Marronea koji može odgovoriti, a spreman je konačno, onda je bilo bolje pustiti Sturara da se još kali.
Što se tiče Zaze, jednostavno nisam za njega, a pogotovo ne u momentima kada imamo 2 igrača koji jako malo igraju, a i prima punta nam ne treba.
No, evidentno je da ako se Giu da ranije raskid da će nešto tipa Osvaldo dovesti, a Zaza se sa Bererdiem u Julu vraća.
Inače, nikako ne razumijem našu opsesiju da moramo imati 5 napadača u timu već dugi niz godina iako je praksa da je 4 više nego dovoljno, a s jednim ofanzivnim veznjakom se može ta peta pokriti, ako baš treba.
Od ostalog, Barza pojačao intenzitet i trenirao s ekipom cijeli dan
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- IlCapitano
- Kontakt:
Re: Juventus FC - Utakmice
Serie A [20.kolo]:

Nedjelja, 25.01.2015.

Nedjelja, 25.01.2015.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Šta je sa Vidalom, je l' u stanju nastupiti u nedjelju?
Pogba-Marcha-Vidal (?), iza napadača Pereyra, Tevez-Morata u napadu. Ja bih ovako, jer se pokazalo da funkcioniše. Logično, mnogo pokretljivija i modernija varijanta. Razorit ih što ranije, nema druge.
Pogba-Marcha-Vidal (?), iza napadača Pereyra, Tevez-Morata u napadu. Ja bih ovako, jer se pokazalo da funkcioniše. Logično, mnogo pokretljivija i modernija varijanta. Razorit ih što ranije, nema druge.
- akisarajevo92
- Kontakt:
- Contentissimo
- Kontakt:

Conte u posjeti Vinovu
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
- L'Avvocato
- Kontakt:
Kako sam zavolio ovog igrača
Al' ga gotivi ova mala, a doooobraaa uff
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.