Conte u posjeti Vinovu
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

A ima priča i da se planira kandidovati za predsjednika FIFE, pa možda lobiraPogba je napisao/la:Barza stabilno trenira s ekipom, koliko je falio taj covjek, bit ce fenomenalno ako ga spreme za LP.
Raiola se puno vrti po Vinovu, neki ce reci da to nije dobro, no ja ne bih. Covjek je agent vecinom najboljim igracima i talentima, a odnos s nama je odlican.
Dosta se spominje njegov Kishna iz Ajaxa, veliki dragulj, bilo bi odlicno dovesti ga, vrhunski tehnicar.

Ma znam..Pogba je napisao/la:Ti gore su postavljani i prije. Nista od toga, nikada se ne bi dopustili eksperimenti tog tipa sa prvim dresom.
Ovaj zadnji je odlican.
C'è Barzagli. Out Pirlo.
oni dobro igraju samo kad trebaPogba je napisao/la:Opet odgledah Sassuolo i opet, kao i svaki put kada ih gledam, duo Berrardi-Zaza katastrofican.
Mora da je do mene. Ne gledam kada treba. @Korisnik ce mi objasniti.
Nadam se da ce se pametne odluke donositi u Julu jer sa ovim imenima koja treba da nas pojacaju i priblize top evropskim ekipama necemo bas daleko.
Nije do tebe. I ja kad god sam gledao odigrali su užasno. Nekad se fakat zapitam šta ljudi vide u njima. Haman da je Italija očajna za napadačima svjetske klase pa svakog iole solidnog igrača dižu u nebesa.Pogba je napisao/la:Opet odgledah Sassuolo i opet, kao i svaki put kada ih gledam, duo Berrardi-Zaza katastrofican.
Mora da je do mene. Ne gledam kada treba. @Korisnik ce mi objasniti.
Nadam se da ce se pametne odluke donositi u Julu jer sa ovim imenima koja treba da nas pojacaju i priblize top evropskim ekipama necemo bas daleko.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.