Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
46
23%
Zadovoljan
76
39%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
27
14%

Ukupno glasova: 196

Padovan
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la Padovan » 23 jan 2015, 20:07

Vedad Šurković objasnio u javljanju iz Dohe :bih: !

Pokušati se oporaviti do ponedjeljka i dobiti ove dvije utakmice i onda na odmor do ključnih utakmica u kv. za EP.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

abezgov
Kontakt:

Post Postao/la abezgov » 23 jan 2015, 20:15

molim vas prestanite s tim glupostima...u sportu nema nacionalizma....
osim kad igramo sa komsijama :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

salu na stranu...unististe temu zbog ljudi koji nas ne mogu gledati na svjetskom...ko ih.... :evil:

cekao sam svih 5 tekmi da sumiram sve

sad ce me vecina ovdje napasti, ali bi ja Prcu davno stavio na klupu, odnosno pitanje da li bi uopste bio u sastavu...rovit, nikakav, sve hoce nesto na silu ... :? brate hvala ti za sve...heroju nas...al nisi u formi. Zao mi je sto je zauzeo mjesto nekom mladjem npr. Milasu...ili nekom drugom
Veceras su djeca pokazala mnogo vecu borbenost ...pa sto neko rece na forumu Zulfic i Mikic istrcali vise kontri od druge dvojice za 4 utakmice. Ovcina mi je jedan od ljubimaca pa me posebno boli sto ovo kazem (iako je Vrazalic daleko losiji od njega, on je jos i dobar)
Da su ova djeca igrala malo vise, ko zna kako bi proigrali i ko zna sta bi oni napravili u ovih 5 utakmica. Problem je doziranje igraca...kad vidis da Vrazalic ne moze da pada...daj sansu Zulficu, ubacuj ih u roster, proradit ce jedan sigurno. Peric mali je odlican, sa Zulficem posebno, sjecam se tog tandema jos iz Bosne prije sezonu-dvije. Ugl. zal i ogromna steta sto nisu igrali puno vise....
Terzic moj ljubimac broj 2 me isto razocarao...isto kao da nema interesa za ovo sve (a i sto bi zaradjuje na desetine hiljada u svom klubu) al majku mu.... BiH je jedna jedina!
Dejan Malinovic standardno dobar, igra sa Toretom u klubu u Fr ne znam kako se zove ali obojici im jako prija ocigledno...Dejan spada u ovu omladinu koji imaju mnogo vise hrabrosti i padaju na glave za loptom. Dusko Celica- ne znam dal je los igrac s brilijantnim momentima, ili brilijantan igrac sa velikim padovima...s Iranom zablistao a onda...cini mi se da je i on dosta sjedio na klupi u drgim tekmama i da je psihicki pao...
Vrazalic- s covjekom se nesto desava...nadam se da nece vise ulaziti jer svakim ulaskom sve vise tone. Ne u ocima navijaca koliko cini se sam sebi. Valjda ce se smiriti i da ce pokusati pronaci svoj balans, on je vrhunski igrac samo ne znam sta mu je???? mozda sto je propustio veliki dio priprema??? dajte momku pivu, zenu bilo sta nek dodje sebi! Fare uz tebe smo!..majke mi sam se poceo bas za njega brinuti.Burici su mi sve bolji i bolji! Ne cudi me, Slovenski klubovi dobro rade sa mladim igracima! Nas Tore...zna li neko koje je godiste on? ili pored ove omladine izgleda prestaro :urnebes: :urnebes: :urnebes: ...zelim mu jos bar 5 godina karijere u nasoj repki. Nekako nas uvijek izvuce!
sve u svemu, nadam se da cemo veliku pouku izvuci iz prvenstva....i to ne samo igraci nego boga mi i Marka koji je tek sad vidio na koji nacin treba da koristi (ali i odmarati :nene: ) igrace.

Volim te Bosno! :bih:
Naprijed Bosno ljubavi moja !

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 23 jan 2015, 20:42

andro234 je napisao/la:
adisice je napisao/la:
rondo je napisao/la:ja vam kazem ono sto znam 100%, a vi sada mislite sta hocete.
uglavnom neznaš ti ništa
eto i bolje znas kako razmisljaju Hrvati u Bih nego mi koji zivimo s njima
Svi mi živimo zajedno tako da znam
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 23 jan 2015, 20:59

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 23 jan 2015, 21:03

Svaka ti cast vedatore.

Sto se tice Deje samo :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 23 jan 2015, 21:06

Na ove Golužine izjave mogu samo reći dio citata jednog od većih hrvatskih književnika "Sačuvaj me Bože...hrvatske kulture"

I da hvala ti Goluža što si izjavama prevagnuo da navijam protiv vas, **** seljačko.

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 23 jan 2015, 21:09

vedator je napisao/la:
bravo Vedatore , više si uradio na promociji BiH od svih političara i čelnika saveza !

To majstore !!!

dean33
Kontakt:

Post Postao/la dean33 » 23 jan 2015, 21:12

thulkazal je napisao/la:Na ove Golužine izjave mogu samo reći dio citata jednog od većih hrvatskih književnika "Sačuvaj me Bože...hrvatske kulture"

I da hvala ti Goluža što si izjavama prevagnuo da navijam protiv vas, **** seljačko.
što ti je bosanski ponos :D jako ste osjetljivi
Zadnja izmjena: dean33, dana/u 23 jan 2015, 21:13, ukupno mijenjano 1 put.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 23 jan 2015, 21:13

Dovoljno je :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

[youtube][/youtube]
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 23 jan 2015, 21:24

Ove izjave Dragana Markovica pokazuju kakva smo mi gospoda u odnosu na susjede koji nas okruzuju,svaka cast selektore.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 23 jan 2015, 21:26

dean33 je napisao/la:
što ti je bosanski ponos :D jako ste osjetljivi
Da. To nas je i sačuvalo u prošlosti a naivnost dovela na rub propasti.

Nije nikakva osjetljivost nego odmah u kost sa onim koji imaju i 0.0001% nacionalizma. Go*no veliko od čovjeka je Goluža i to nije ništa novo :salut:

dean33
Kontakt:

Post Postao/la dean33 » 23 jan 2015, 21:30

kupus army je napisao/la:Ove izjave Dragana Markovica pokazuju kakva smo mi gospoda u odnosu na susjede koji nas okruzuju,svaka cast selektore.
ma Goluža je vaš bosanac katolik :mrgreen:
thulkazal je napisao/la:
Da. To nas je i sačuvalo u prošlosti a naivnost dovela na rub propasti.

Nije nikakva osjetljivost nego odmah u kost sa onim koji imaju i 0.0001% nacionalizma. Go*no veliko od čovjeka je Goluža i to nije ništa novo :salut:
Goluža je svakako ljakse i nije baš pametan, ali mislim da ovdje pretjerujete....

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 23 jan 2015, 21:32

Gledaj ti ovih prepotentnih hrvata sto su se uzdigli.
Jos jednom, Pericu da je zelja bila hrvatska reprezentacija sa istom bi pricekao ( godinu, dvije, pa ako treba i vise ) samo da nastupi. A imajuci na umu mladosti i vec sad zrelost, nema sumnje da bi nekad i zaigrao 25-26 godina nebitno. S obzirom da nije, on nastupa za Bosnu i Hercegovinu kao i Malinovic, Vranjes, Savic, Panic itd. A za Bosnu samo srcem moze nastupiti, sto je Peric i ostala nabrojana klapa pokazala na juniorskom SP, u kvalifikacijama i sad na SP.
15.10 - 15.06 ...

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 23 jan 2015, 21:37

vedator je napisao/la:
Svaka čast nsa videu ali kud pogleda, taman se utisci malo slegli ali ovo je samo pogršalo stvar :cry:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

dean33
Kontakt:

Post Postao/la dean33 » 23 jan 2015, 21:38

skyisthelimit je napisao/la:Gledaj ti ovih prepotentnih hrvata sto su se uzdigli.
Jos jednom, Pericu da je zelja bila hrvatska reprezentacija sa istom bi pricekao ( godinu, dvije, pa ako treba i vise ) samo da nastupi. A imajuci na umu mladosti i vec sad zrelost, nema sumnje da bi nekad i zaigrao 25-26 godina nebitno. S obzirom da nije, on nastupa za Bosnu i Hercegovinu kao i Malinovic, Vranjes, Savic, Panic itd. A za Bosnu samo srcem moze nastupiti, sto je Peric i ostala nabrojana klapa pokazala na juniorskom SP, u kvalifikacijama i sad na SP.
Perić se malo zainatio protiv Hrvatske i odigrao dobru utakmicu :mrgreen: ali da je on Hrvatskoj stvarno trebao ona bi ga uzela..ima Hrvatska od mlađih recimo Kaleba i Cindrića ,koji nisu ništa lošiji od Perića...to nije provokacija nego činjenica

i još nešto ,ako mogu za Hrvatsku igrati Eduardo ili Sammir ( ili za vas onaj crni košarkaš) mogu i ovi rukometaši i za BIH...i naravno da im je stalo da naprave neki rezultat

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 23 jan 2015, 21:47

dean33 je napisao/la:
i još nešto ,ako mogu za Hrvatsku igrati Eduardo ili Sammir ( ili za vas onaj crni košarkaš) mogu i ovi rukometaši i za BIH...i naravno da im je stalo da naprave neki rezultat
Hm...da...samo što ti je usporedba, neću reći glupa, već blesava i nema smisla.
Razlika je što su i Perić i drugi bh hrvati koji igraju u BH repki rođeni u BiH i nisu stranci niti vanzemaljci... nit su tu od jučer... Domaći su ljudi i domaći dečki... I naravno da im je stalo i treba im biti stalo kad već igraju za taj tim.
Dok su Sammir i Da Silva rođeni u nekoj faveli i za hrvatsku nisu ni čuli dok nisu došli amo, niti su u bilo kojem smislu (kulturološkom/jezičnom/narodnom/) bili povezani za HR..
Usporedba ti je podcjenjivačka i podrivačka... ne treba ti to..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 23 jan 2015, 21:50

eto dans smo vidjeli gdje smo i koliko mozemo.Dobili smo rukometnu lekciju od mladica.Valjda nam nekad dodje iz guzi.. u glavu.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 23 jan 2015, 21:50

dean33 je napisao/la:
Perić se malo zainatio protiv Hrvatske i odigrao dobru utakmicu :mrgreen: ali da je on Hrvatskoj stvarno trebao ona bi ga uzela..ima Hrvatska od mlađih recimo Kaleba i Cindrića ,koji nisu ništa lošiji od Perića...to nije provokacija nego činjenica

Nije se nista zainatio vec ga prvi put gledas u najdrazem dresu. Da, uhvatili bi vi Boga za bradu ako treba. Ubuduce cete samo otpatke dobijati.

I kakve veze imaju igraci rodjeni u Bosni sa nekim naturalizovanim igracima ?
Jel to isto osjeca svoju domovinu Peric sa nekim nigerom iz Amerike ?
Hoces da kazes da je Peric stranac kao i neki niger u BiH dresu ?
Po tome sta je ovaj vas Karacic ? Moze jedino biti stranac po tvome kao i vas niger ? Jesil ti dobar ?
15.10 - 15.06 ...

dean33
Kontakt:

Post Postao/la dean33 » 23 jan 2015, 21:52

dubrava je napisao/la:
Hm...da...samo što ti je usporedba, neću reći glupa, već blesava i nema smisla.
Razlika je što su i Perić i drugi bh hrvati koji igraju u BH repki rođeni u BiH i nisu stranci niti vanzemaljci... Domaći su ljudi i domaći dečki... I naravno da im je stalo i treba im biti stalo kad već igraju za taj tim.
Dok su Sammir i Da Silva rođeni u nekoj faveli i za hrvatsku nisu ni čuli dok nisu došli amo, niti su u bilo kojem smislu (kulturološkom/jezičnom/narodnom/) bili povezani za HR..
nisi shvatio šta sam želio reći....
ako Eduardo može s takvim žarom nastupati za HR, naravno da i ovi igrači mogu nastupati za BIH sa, ako treba, još većim žarom.....kad već ne mogu za Hrvatsku ;) vole oni i BIH i naravno da žele napraviti rezultat...

to spominjem zato jer ovaj iznad piše o nekakvom srcu i ljubavi prema BIH, kao da to znači da zbog toga ne bi htio igrati za Hrvatsku....ili neki od Srba za Srbiju....

dean33
Kontakt:

Post Postao/la dean33 » 23 jan 2015, 21:55

skyisthelimit je napisao/la:
Nije se nista zainatio vec ga prvi put gledas u najdrazem dresu. Da, uhvatili bi vi Boga za bradu ako treba. Ubuduce cete samo otpatke dobijati.
nisam ga danas prvi put gledao u "najdražem" dresu
Hrvatska će dobivati otpatke.?...šta da ti na ovo kažem?..znam da si ljut, ali uozbilji se malo
I kakve veze imaju igraci rodjeni u Bosni sa nekim naturalizovanim igracima ?
Jel to isto osjeca svoju domovinu Peric sa nekim nigerom iz Amerike ?
Hoces da kazes da je Peric stranac kao i neki niger u BiH dresu ?
Po tome sta je ovaj vas Karacic ? Moze jedino biti stranac po tvome kao i vas niger ? Jesil ti dobar ?
dubravi sam objasnio šta sam želio reći s time.....

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.