Pokušati se oporaviti do ponedjeljka i dobiti ove dvije utakmice i onda na odmor do ključnih utakmica u kv. za EP.
Moderator/ica: Pasha
Svi mi živimo zajedno tako da znamandro234 je napisao/la:eto i bolje znas kako razmisljaju Hrvati u Bih nego mi koji zivimo s njimaadisice je napisao/la:uglavnom neznaš ti ništarondo je napisao/la:ja vam kazem ono sto znam 100%, a vi sada mislite sta hocete.
bravo Vedatore , više si uradio na promociji BiH od svih političara i čelnika saveza !vedator je napisao/la:
što ti je bosanski ponosthulkazal je napisao/la:Na ove Golužine izjave mogu samo reći dio citata jednog od većih hrvatskih književnika "Sačuvaj me Bože...hrvatske kulture"
I da hvala ti Goluža što si izjavama prevagnuo da navijam protiv vas, **** seljačko.
Da. To nas je i sačuvalo u prošlosti a naivnost dovela na rub propasti.dean33 je napisao/la:
što ti je bosanski ponosjako ste osjetljivi
ma Goluža je vaš bosanac katolikkupus army je napisao/la:Ove izjave Dragana Markovica pokazuju kakva smo mi gospoda u odnosu na susjede koji nas okruzuju,svaka cast selektore.
Goluža je svakako ljakse i nije baš pametan, ali mislim da ovdje pretjerujete....thulkazal je napisao/la:
Da. To nas je i sačuvalo u prošlosti a naivnost dovela na rub propasti.
Nije nikakva osjetljivost nego odmah u kost sa onim koji imaju i 0.0001% nacionalizma. Go*no veliko od čovjeka je Goluža i to nije ništa novo
Svaka čast nsa videu ali kud pogleda, taman se utisci malo slegli ali ovo je samo pogršalo stvarvedator je napisao/la:
Perić se malo zainatio protiv Hrvatske i odigrao dobru utakmicuskyisthelimit je napisao/la:Gledaj ti ovih prepotentnih hrvata sto su se uzdigli.
Jos jednom, Pericu da je zelja bila hrvatska reprezentacija sa istom bi pricekao ( godinu, dvije, pa ako treba i vise ) samo da nastupi. A imajuci na umu mladosti i vec sad zrelost, nema sumnje da bi nekad i zaigrao 25-26 godina nebitno. S obzirom da nije, on nastupa za Bosnu i Hercegovinu kao i Malinovic, Vranjes, Savic, Panic itd. A za Bosnu samo srcem moze nastupiti, sto je Peric i ostala nabrojana klapa pokazala na juniorskom SP, u kvalifikacijama i sad na SP.
Hm...da...samo što ti je usporedba, neću reći glupa, već blesava i nema smisla.dean33 je napisao/la:
i još nešto ,ako mogu za Hrvatsku igrati Eduardo ili Sammir ( ili za vas onaj crni košarkaš) mogu i ovi rukometaši i za BIH...i naravno da im je stalo da naprave neki rezultat
Nije se nista zainatio vec ga prvi put gledas u najdrazem dresu. Da, uhvatili bi vi Boga za bradu ako treba. Ubuduce cete samo otpatke dobijati.dean33 je napisao/la:
Perić se malo zainatio protiv Hrvatske i odigrao dobru utakmicuali da je on Hrvatskoj stvarno trebao ona bi ga uzela..ima Hrvatska od mlađih recimo Kaleba i Cindrića ,koji nisu ništa lošiji od Perića...to nije provokacija nego činjenica
i još nešto ,ako mogu za Hrvatsku igrati Eduardo ili Sammir ( ili za vas onaj crni košarkaš) mogu i ovi rukometaši i za BIH...i naravno da im je stalo da naprave neki rezultat
nisi shvatio šta sam želio reći....dubrava je napisao/la:
Hm...da...samo što ti je usporedba, neću reći glupa, već blesava i nema smisla.
Razlika je što su i Perić i drugi bh hrvati koji igraju u BH repki rođeni u BiH i nisu stranci niti vanzemaljci... Domaći su ljudi i domaći dečki... I naravno da im je stalo i treba im biti stalo kad već igraju za taj tim.
Dok su Sammir i Da Silva rođeni u nekoj faveli i za hrvatsku nisu ni čuli dok nisu došli amo, niti su u bilo kojem smislu (kulturološkom/jezičnom/narodnom/) bili povezani za HR..
nisam ga danas prvi put gledao u "najdražem" dresuskyisthelimit je napisao/la:
Nije se nista zainatio vec ga prvi put gledas u najdrazem dresu. Da, uhvatili bi vi Boga za bradu ako treba. Ubuduce cete samo otpatke dobijati.
dubravi sam objasnio šta sam želio reći s time.....I kakve veze imaju igraci rodjeni u Bosni sa nekim naturalizovanim igracima ?
Jel to isto osjeca svoju domovinu Peric sa nekim nigerom iz Amerike ?
Hoces da kazes da je Peric stranac kao i neki niger u BiH dresu ?
Po tome sta je ovaj vas Karacic ? Moze jedino biti stranac po tvome kao i vas niger ? Jesil ti dobar ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.