Ne znam ja sam ga gledao sad gore u bp igrali su 11vs11 nije los dao je 2-3 gola na toj trening utakmicipravnik1981 je napisao/la:Haris nije igrac koji ce bit pojacnje za Velez to vam pisem zato sto znam kakav je igrac...
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Re: FK Velež: Igrački kadar i transferi
#musvdg
Re: RSD Velež Mostar
Evo i mene raja. Pozdrav za Pastrmku, Alema i svu ostalu raju drago mi je da ste se vratili kad nam je već napravljen pdf
Što se tiče ovoga momka što je došao čuo sam samo pozitivno o njemu nadam se da će se dokazat na pripremama. Vidim i Riki Demić se vratio, konačno neko ko bi mogao pomoći Blagojeviću i rasteretit ga malo na sredini.
Što se tiče ovoga momka što je došao čuo sam samo pozitivno o njemu nadam se da će se dokazat na pripremama. Vidim i Riki Demić se vratio, konačno neko ko bi mogao pomoći Blagojeviću i rasteretit ga malo na sredini.
Pozdrav staroj ekipi koja je ponovo na okupu. Drago mi je da smo sada svi tu, i nadam se da ćemo se družiti još dugo vremena.
Vezano za pojačanja, drago mi je da smo vratili Rikija nazad, to je momak koji nosi Velež u srcu, i uvijek je bio fighter. Tog Srbina ne mogu da komentarišem dok ga ne vidim, vidjeti ćemo, ali mi ide pravo na qrac ta politika dovođenja igrača sa strane.
Vezano za pojačanja, drago mi je da smo vratili Rikija nazad, to je momak koji nosi Velež u srcu, i uvijek je bio fighter. Tog Srbina ne mogu da komentarišem dok ga ne vidim, vidjeti ćemo, ali mi ide pravo na qrac ta politika dovođenja igrača sa strane.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
zizu1991 je napisao/la:Pozdrav staroj ekipi koja je ponovo na okupu. Drago mi je da smo sada svi tu, i nadam se da ćemo se družiti još dugo vremena.
zizu care,svak ko iole nesto vrijedi dovodi igrace sa strane i to u velikom broju(evo ti recimo iz ex-yu regije pogledaj samo Dinamo i Maribor).Kod nas je to jos potrebnije jer nam je omladinska skola nula bodova,dok se to ne ispravi ovaj rad ce se nastaviti.Kad pogledamo drugu stranu,nasi igraci su i Colic,Vladavic,Skaljic i jos poneki ,vise su se okoristili o klub nego mu dali a klub ih je stvorio.Vise smo problema imali sa nasim igracima nego sa ovima sa strane.Sto se mene tice ja bi najvise volio da su svi igraci iz doline Neretve,ali u danasnje vrijeme to je utopija.Licno me zalibo rinaka odakle je,ako bude gino za sveti dres bit ce mi drazi od roditelja
FORZA VELEZ
Tosre labo iako u Rastanima nema stanice vrlo je ugodno nekad i tu iskociti
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Slozio bi se s obadvojicom ali vise s @rodjakom. Nema vise onih vremena kad se igralo lopte na haremu kantarevcu iza prve osnovne partizanovom itd gdje su djeca od malih nogu pravila prve korake. Yebote sad se svi druze preko FB jos mu majka naruci džambo picu i veliku teglu majoneze
grob te yebo smijesno ali istinito tako da je manja mogucnost za proizvodnjom svojih igraca. Necu reci da je nema ali nema tu nekog kvaliteta tako da je doslo vrijeme da se ne samo mi nego vecina timova sluzi istom politikom. Valjda malo omladinska skola krene ali opet nema tu nekih masa djece koji su zainteresovani za fudbal pa je rijetkost da se izbaci dobar igrac.
From father to son
vm22 je napisao/la:Evo i mene raja. Pozdrav za Pastrmku, Alema i svu ostalu raju drago mi je da ste se vratili kad nam je već napravljen pdf![]()
![]()
From father to son
Slažem se sa tim da ako daje max, neovisno odakle je, sigurno je da će ga svi ispoštovati. Međutim, posljednji rezultati, prikazi i pokazivanja tih igrača koji su dolazili sa svih strana i nisu baš ohrabrujući. Kada igrač u nekoj drugostepenoj ligi koji je recimo po vokaciji igrač gola, igrač asistencije ima tako mizerne brojeve iza sebe, kao što je slučaj sa Reljićem - dođe u Velež sa epitetom pojačanja i po posljednjim informacijama sa viškom kilograma, o čemu mi pričamo?rodjak je napisao/la:zizu care,svak ko iole nesto vrijedi dovodi igrace sa strane i to u velikom broju(evo ti recimo iz ex-yu regije pogledaj samo Dinamo i Maribor).Kod nas je to jos potrebnije jer nam je omladinska skola nula bodova,dok se to ne ispravi ovaj rad ce se nastaviti.Kad pogledamo drugu stranu,nasi igraci su i Colic,Vladavic,Skaljic i jos poneki ,vise su se okoristili o klub nego mu dali a klub ih je stvorio.Vise smo problema imali sa nasim igracima nego sa ovima sa strane.Sto se mene tice ja bi najvise volio da su svi igraci iz doline Neretve,ali u danasnje vrijeme to je utopija.Licno me zalibo rinaka odakle je,ako bude gino za sveti dres bit ce mi drazi od roditelja![]()
FORZA VELEZ
Tosre labo iako u Rastanima nema stanice vrlo je ugodno nekad i tu iskociti
Ali idemo dalje, i što prije go.vno Haurdića zatjerati iz svetinje!
Tog Srbina ne mogu da komentarišem...
go.vno Haurdića zatjerati iz svetinje!
Jedan od razloga zašto nisam dugo pisao iizmeđu ostalog su i ovakvi komentari od naših navijača za naše igrače.Nisam želio ni mogao ulaziti u diskusiju s nekim ko naše igrače dijeli po naciji, vjeri, porijeklu i ostalim za mene zaostalim, turobnim nadimcima iz nekog za mene ružnog vremena.Nadao sam se da među nama nema takvih, međutim očigledno da i nas ima svakakvih.Znamo se hvaliti da smo najpametniji, najljepši, da na je našem pdf najviše humora, ali kad sagledate neke postove vrlo lako se može doći do drugačijeg zaključka.Nisam primjetio da simpatizerima Sarajeva, Želje, a što je najtragičnije po nas ni navijača zrinjskog smeta odakle im dolaze igrači.Bitno im je samo šta će taj dotični dati na zelenom terenu 90 minuta.Eh sad moj zizu na osnovu toga možda si ti upravu, ali ja ću ti reći da ni ljude ni igrače nisam i nikada neću dijeliti po tom odakle su i ko su.Jedino mjerilo u mom životu je je kakav si čovjek i kakav si igrač.Što se tiče Haurdića a i svih drugih "sa strane" možeš li se sekund pogledat u ogledalo i pitati kako bi bilo tebi da dođeš u ekipu kao oni protekle jeseni u kojoj dva-tri "domicilna" igrača dijele svlačionicu po svim mogućim šavovima.Upitaj se kako bi se ti tu ko stranac osjećao i ja i dalje mislim da je sav onaj jad od jeseni mnogo žutih i crvenih čisti odraz do čepa naelektrisane atmosfere u svlačionici, a ti vjerovatno znaš pod koje sam igrače mislio pod onim "domicilnim", a što je još tragičnije jedan od njih najglasniji apsolutno da nije bilo rata ne bi vidio Mostar kakav je.Ako je gospodin toliki Mostarac nek pokaže šta je to njegova dedovina u Mostaru, gdje su te ulice koje su ga odgojile i ko je ta raja s kojom se družio i s kojom je odgojen.Ako znaš ti reci mi ili upitaj njega u koji je to gradski vrtić išao ili u koju je to gradsku školu upisan u prvi razred.Ja ti mogu slobodno pokazati selo odkale je gospodin ako ga ima na karti pošto je malo, no međutim za mene ni to nije problem, ja sam ga prihvatio ko svog jer nosi naš dres.Ali onog trenutka kad počne rovariti i činiti svakojake gadosti protiv "mog" kluba, a "mog" zato što sam možda jedan od rijetkih koji je rođen između starog Veležovog i BB, što znači da od kad zna za sebe znam samo za jedan šljunkoviti i jedan travnati teren na kojima je prošlo moje djetinjstvo.Ali da ne bi dužio i smarao druge još bih te javno želio upitati a i sve nas da mi pošteno odgovoriš na jedno pitanje.Sve utakmice jesenjeg dijela u kojima su nastupili Popović i Vladavić, možeš li napraviti analizu i onda da svi diskutujemo koji je od ova dva igrača bar onako s tribina gledajući izgarao, trudio se ili se najviše zajebavao i ulagivao raji.Znanje, broj golova, asistencije zanemari, ali samo mi navedi po tebi ko se je više trudio ili bar pokušavao igrati za naš klub.Ja bih lično volio da se naš tim sastoji od 11 mostarskih igrača, ali mislim da je to moguće isto toliko kao kad bi rekli BIH će biti za dva mjeseca najbogatija zemlja na svijetu.U ovom trenutku realno to je utopija i nemoguće.Zato za kraj ako možeš evo ti još jedno pitanje pa mi odgovori jako me zanima.Dejan Drakul (nažalost pokojni), Hadžiđulbić, Ivetić, Miloš Ognjenović, Stokić, Okić, Knežević, Danijel Majkić, Maletić, Blagojević, Janković, Nikolić, nadam se da si gledao i da se sjećaš ovih igrača e sad ih usporedi sa ovim Čolić, Škaljić, Vladavić, reci mi molim te ova trojica "domicilnih" po čemu su to oni molim te zadužili, ostali ljudi do kraja karijere, bili fer prema klubu koji ih je ostvorio i po čemu su oni bolji i zaslužniji po bilo čemu od ovih gore nabrojanih igrača koji su došli iz drugih sredina i država.
Šta se god desilo nikad se neću navesti da dijelim ljude po porijeklu i ostalim predrasudama, samo po jednom i najbitnijem budi čovjek, gini za mog Veleža i dok god igraš za njega, budi svjestan da igraš za klub koji ima u osnivanju i postojanju svih ovih skoro 100 godina sasvim nešto drugo od vjere, boje kože, pripadnosti naciji i dok god igraš za Rođene moraš biti sretan što si ROĐEN.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA.
Jedan od razloga zašto nisam dugo pisao iizmeđu ostalog su i ovakvi komentari od naših navijača za naše igrače.Nisam želio ni mogao ulaziti u diskusiju s nekim ko naše igrače dijeli po naciji, vjeri, porijeklu i ostalim za mene zaostalim, turobnim nadimcima iz nekog za mene ružnog vremena.Nadao sam se da među nama nema takvih, međutim očigledno da i nas ima svakakvih.Znamo se hvaliti da smo najpametniji, najljepši, da na je našem pdf najviše humora, ali kad sagledate neke postove vrlo lako se može doći do drugačijeg zaključka.Nisam primjetio da simpatizerima Sarajeva, Želje, a što je najtragičnije po nas ni navijača zrinjskog smeta odakle im dolaze igrači.Bitno im je samo šta će taj dotični dati na zelenom terenu 90 minuta.Eh sad moj zizu na osnovu toga možda si ti upravu, ali ja ću ti reći da ni ljude ni igrače nisam i nikada neću dijeliti po tom odakle su i ko su.Jedino mjerilo u mom životu je je kakav si čovjek i kakav si igrač.Što se tiče Haurdića a i svih drugih "sa strane" možeš li se sekund pogledat u ogledalo i pitati kako bi bilo tebi da dođeš u ekipu kao oni protekle jeseni u kojoj dva-tri "domicilna" igrača dijele svlačionicu po svim mogućim šavovima.Upitaj se kako bi se ti tu ko stranac osjećao i ja i dalje mislim da je sav onaj jad od jeseni mnogo žutih i crvenih čisti odraz do čepa naelektrisane atmosfere u svlačionici, a ti vjerovatno znaš pod koje sam igrače mislio pod onim "domicilnim", a što je još tragičnije jedan od njih najglasniji apsolutno da nije bilo rata ne bi vidio Mostar kakav je.Ako je gospodin toliki Mostarac nek pokaže šta je to njegova dedovina u Mostaru, gdje su te ulice koje su ga odgojile i ko je ta raja s kojom se družio i s kojom je odgojen.Ako znaš ti reci mi ili upitaj njega u koji je to gradski vrtić išao ili u koju je to gradsku školu upisan u prvi razred.Ja ti mogu slobodno pokazati selo odkale je gospodin ako ga ima na karti pošto je malo, no međutim za mene ni to nije problem, ja sam ga prihvatio ko svog jer nosi naš dres.Ali onog trenutka kad počne rovariti i činiti svakojake gadosti protiv "mog" kluba, a "mog" zato što sam možda jedan od rijetkih koji je rođen između starog Veležovog i BB, što znači da od kad zna za sebe znam samo za jedan šljunkoviti i jedan travnati teren na kojima je prošlo moje djetinjstvo.Ali da ne bi dužio i smarao druge još bih te javno želio upitati a i sve nas da mi pošteno odgovoriš na jedno pitanje.Sve utakmice jesenjeg dijela u kojima su nastupili Popović i Vladavić, možeš li napraviti analizu i onda da svi diskutujemo koji je od ova dva igrača bar onako s tribina gledajući izgarao, trudio se ili se najviše zajebavao i ulagivao raji.Znanje, broj golova, asistencije zanemari, ali samo mi navedi po tebi ko se je više trudio ili bar pokušavao igrati za naš klub.Ja bih lično volio da se naš tim sastoji od 11 mostarskih igrača, ali mislim da je to moguće isto toliko kao kad bi rekli BIH će biti za dva mjeseca najbogatija zemlja na svijetu.U ovom trenutku realno to je utopija i nemoguće.Zato za kraj ako možeš evo ti još jedno pitanje pa mi odgovori jako me zanima.Dejan Drakul (nažalost pokojni), Hadžiđulbić, Ivetić, Miloš Ognjenović, Stokić, Okić, Knežević, Danijel Majkić, Maletić, Blagojević, Janković, Nikolić, nadam se da si gledao i da se sjećaš ovih igrača e sad ih usporedi sa ovim Čolić, Škaljić, Vladavić, reci mi molim te ova trojica "domicilnih" po čemu su to oni molim te zadužili, ostali ljudi do kraja karijere, bili fer prema klubu koji ih je ostvorio i po čemu su oni bolji i zaslužniji po bilo čemu od ovih gore nabrojanih igrača koji su došli iz drugih sredina i država.
Šta se god desilo nikad se neću navesti da dijelim ljude po porijeklu i ostalim predrasudama, samo po jednom i najbitnijem budi čovjek, gini za mog Veleža i dok god igraš za njega, budi svjestan da igraš za klub koji ima u osnivanju i postojanju svih ovih skoro 100 godina sasvim nešto drugo od vjere, boje kože, pripadnosti naciji i dok god igraš za Rođene moraš biti sretan što si ROĐEN.
Samo je jedna riba- Pastrmka!!!
A zasto ste zapeli za Haurdica ? Imali neki konkretan razlog
Ma vjerovatno zato sto je podbacio.Nije dao ono sto smo ocekivali,istina ni ostali nisu puno odmakli.Ali moje misljenje je da je nasa raja frustrirana losim bodovnim saldom u odnosu na najave iz kluba pred pocetak sezone.aS_Roma je napisao/la:A zasto ste zapeli za Haurdica ? Imali neki konkretan razlog
Mislim da je @BMV22 najbolje objasnio,jednostavno igraci koji su morali nositi Velezovu Jesen su zakazali prije svega u odnosu prema nasem dresu a samim tim i igrama na terenu
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Inače naš BMW piše jako duge postove, samo je ovaj put dobro omašio. Nemam ništa protiv igrača koji dolaze sa strane sve dok daju maximum za ekipu. Koliko god da je pljuvan od raje zbog svoje neefikasnosti i loših rezultate u jeseni koja je iza nas, Popović je na mene ostavio dobar utisak prvenstveno iz razloga što se nije štedio i što nije kalkulisao u našem dresu, i to se cijeni.
Ispade da sam ja homeboy koji samo cijeni igrače odavde, neovisno o njihovim nastupima i svemu onome što se veže za njih dok su u klubu, a ove strance nabijam na kolac zbog popijene pive u društvu. Nije ni svijet crn ni bijel, nego je siv. A ti ćeš da mi oprostiš, i što nabijem na kolac i Škaljića, i Vladavića, i Merzića!
Ispade da sam ja homeboy koji samo cijeni igrače odavde, neovisno o njihovim nastupima i svemu onome što se veže za njih dok su u klubu, a ove strance nabijam na kolac zbog popijene pive u društvu. Nije ni svijet crn ni bijel, nego je siv. A ti ćeš da mi oprostiš, i što nabijem na kolac i Škaljića, i Vladavića, i Merzića!
Šta reći, u svakom slučaju dobro je ne izgubiti prvu utakmicu , analizu utakmice bi nam neko trebao dati ako neko zna pa da vidimo kako je to uživo izgledalo, kakva je bila trka i sve ostale zanimljivosti oko dvoboja.Uglavnom može ona starinska prvi se mačići u vodu bacaju, idemo Feja nametnuti žestok ritam, žestok tempo i jaka disciplina.
Koliko su igrali? Neriješeno?
Ok buraz slažem se ja sve s tobom, naročito na ovu zadnju trojku.Pratio sam veliku većinu ovih utakmica ove jeseni(srećom) ali taj fakinluk i ciganluk od naših "domicilnih" miljenika nisam zamišljao ni u najgorim snovima da ću doživjeti.FUJ, zatrovali su sve gore nego neka zarazna bolest.Drago mi je što ovako pišeš za Popa njega jednostavno nije htio go, ali mislim stvvarno da mu na zalaganje i odnos prema klubu kao što si sam rekao nema niko ništa reći.Što se tiče piva i cigara to ću prepustiti treneru ako hoće igrači neka popiju, ali onda na treningu Feja treba iz njih da iscijedi ono što su popili prije 10 godina.Što se mene tiče toliko, želim da u klubu vlada RED, RAD I DISCIPLINA, a pošto si i igrači ljudi nek se malo strpe, naći ćemo vremena da svi zajedno popijemo i nablesamo se kad za to dođe povoljan trenutak.zizu1991 je napisao/la:Inače naš BMW piše jako duge postove, samo je ovaj put dobro omašio. Nemam ništa protiv igrača koji dolaze sa strane sve dok daju maximum za ekipu. Koliko god da je pljuvan od raje zbog svoje neefikasnosti i loših rezultate u jeseni koja je iza nas, Popović je na mene ostavio dobar utisak prvenstveno iz razloga što se nije štedio i što nije kalkulisao u našem dresu, i to se cijeni.
1:1. Izgleda da je za nas zabio D. Ćemalović.zizu1991 je napisao/la:Koliko su igrali? Neriješeno?
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Re: Odg: FK Velež: Igrački kadar i transferi
BMV22 je napisao/la:Tog Srbina ne mogu da komentarišem...
Svaka ti je za knjige brate.Na zalost mi kad god malo krenemo naprijed podju te smiclice i podjele.Jos uvijek ne sahvatam ako su to Vladavic i ti oko njega radili,dijelili momke u svlacionici ZASTO IM JE TO TREBALO?Kakve koristi su imali od toga?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Što se tiče vjerske, nacionalne i druge netrpeljivosti, moram da ti kažem da nisam takav tip uopšte. U mojim postovima se nikada nije mogla vidjeti mržnja prema nekome samo zato što nije moj, tvoj ili naš. Ja nemam moje i njihove, i samo gledam ponašanje igrača na terenu u tom dresu i na osnovu toga pišem mišljenje na forumu.
Evo, meni je žao što moram pisati neke stvari koje su očigledne, i kojih je masa raje s našeg pdf-a svjesna, raje koja je tu redovno.
Evo, meni je žao što moram pisati neke stvari koje su očigledne, i kojih je masa raje s našeg pdf-a svjesna, raje koja je tu redovno.
Zizu ,ovo je ta tvoja recenica koja je napravila malo pometnje,mada vjerujem da ne mislis bas ovako kako si napisao.Slazem se da ne treba ni dovoditi svasta sa strane,morala bi biti vodilja kad dolaze igraci van Hercegovine da ti igraci moraju biti bar 20-30% jaci igraci od nekog domaceg kojeg imamo tu oko kluba.Ako bude ovakva politika onda nece biti ovih ovakvih polemika trebaju li ili ne trebaju li igraci sa stranezizu1991 je napisao/la:... ali mi ide pravo na qrac ta politika dovođenja igrača sa strane.
Ja bih isto tako uveo pravilo da onaj igrac koji ode iz kluba nek zaboravi na Velez(osim ako ga klub trazi da se vrati).Meni ide strasno na racku ove setnje gore dole.Nek dobro razmisle kada idu iz kluba,i kad se odluce na taj korak nek se vise ne vracaju
Sto se tice Popa,on jeste iskazivo svoje veliko zalaganje u igri(za razliku od nekih domacih),ali treba biti realan pa reci da Velez treba malo vise od toga.Pop nije imo nekih osnovnih predispozicija da bude vodja navale Rodjenih kao sto su primanje lopte,stopanje ,pozicioniranje u napadu i pas igra u malom prosoru.Jedino sto je imo dobro za jednog centarfora je sto se dobro gradio.Nisam vidio ni neku njegovu skok igru glavom ,tako da mislim da je opravdano dobio slobodne papire
FORZA VELEZ
P.S.Kako odigrasmo sa Zeljom zna li iko
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
emilin Na sreću nas i kluba nisu ostvarili ono što su zamišljali, ali po mojim info koje moraš uzeti sa rezervom i koje ne moraju biti tačne u jednom trenutku se čitav klub zaljuljao ko Banja Luka šezdeset i neke.Nije se izlazilo sa tim u javnost što je možda bolje, ali da je bilo gusto bilo je.Opet ti kažem ovo sve ne mora biti tačno, a njihova korist bi se vjerovatno ogledala u tome da se instaliraju u klub novi ljudi apsolutno njima vjerni i podložni da bi mogli njihovi igrači igrati i masa sličnih stvari.Da ne širimo dalje buraz, i da završimo sa ovim bilo pa prošlo okrenimo pogled u budućnost koja će nadam se biti puno bolja.
Evo danas 1:1 što i nije tako loše ako se uzme u obzir da je Željo već igrao sa Širokim, Hajdukom što su respektabilne momčadi te Slogom.Nama je ovo prva utakmica i opet kažem prvi mačići se u vodu bacaju.Samo nek njih Feja gonja, nek ih dobro spremi i nek zbiju glave ko jednu.Ako je tačno da je Dino dao gol, sve čestitke za prvijenac u svetom dresu.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
Evo danas 1:1 što i nije tako loše ako se uzme u obzir da je Željo već igrao sa Širokim, Hajdukom što su respektabilne momčadi te Slogom.Nama je ovo prva utakmica i opet kažem prvi mačići se u vodu bacaju.Samo nek njih Feja gonja, nek ih dobro spremi i nek zbiju glave ko jednu.Ako je tačno da je Dino dao gol, sve čestitke za prvijenac u svetom dresu.
Ma yebem im majku svima,taman kad smo mogli napraviti taj iskorak i imali sv preduslove za to mi se moramo yebavati sa nekim budalama.Što je najžalosnije taj isti Vladavić nebi vidio Mostara da nebi rata i Veleža,**** jedno sve što ima i gaće na sebi mu je Velež omogućio i on ovako vraća daleko mu kuća od Veleža bila i RAja nek ga sad proziva kao i **** Čolića.A mi idemo opet ispočetka pa kako god bude,srce,krv,znoj na terenu da frca na tribini ga gori i idemo po nove pobjede ROĐENI moji.BMV22 je napisao/la:emilin Na sreću nas i kluba nisu ostvarili ono što su zamišljali, ali po mojim info koje moraš uzeti sa rezervom i koje ne moraju biti tačne u jednom trenutku se čitav klub zaljuljao ko Banja Luka šezdeset i neke.Nije se izlazilo sa tim u javnost što je možda bolje, ali da je bilo gusto bilo je.Opet ti kažem ovo sve ne mora biti tačno, a njihova korist bi se vjerovatno ogledala u tome da se instaliraju u klub novi ljudi apsolutno njima vjerni i podložni da bi mogli njihovi igrači igrati i masa sličnih stvari.Da ne širimo dalje buraz, i da završimo sa ovim bilo pa prošlo okrenimo pogled u budućnost koja će nadam se biti puno bolja.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.