RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

rodjenisa
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la rodjenisa » 24 jan 2015, 17:59

Razvila se diskusija na temi o transferima a tematika je za ovu temu,pa reko da i ja koju prozborim.Bilo je sta je bilo,mi moramo dalje,vjerujem da smo se poslozili u ovoj pauzi i isto tako da smo naucili lekciju po pitanju unutrasnje organizacije.Neko napisa kako treba pojedincima koji misle da se uvjek mogu vratiti u Velez jasno staviti do znanja pod kojim uslovima se nosi nas dres.Nesmije biti iznimaka,jbt pa ja se osjacam izdanim a mozes misliti kako je ljudima iz kluba koji su im omogucili igranje za Velez.

PS naseg druga @zizu1990 licno poznajem i moram vam reci da se radi o pravom momku,samo su ga neki pogresno protumacili
Pozdrav Rodjeni moji
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

1922VFC1981
Kontakt:

Re: FK Velež: Igrački kadar i transferi

Post Postao/la 1922VFC1981 » 24 jan 2015, 18:01

Nemanja miloše josipe ko da sam cukaricki gledo danas dan te **** :facepalm: :facepalm:
evo da oni igraju dobro pa niko ne bi a reko ali tuga brate tuga
#musvdg

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 24 jan 2015, 18:03

BMV22 je napisao/la:Šta reći, u svakom slučaju dobro je ne izgubiti prvu utakmicu , analizu utakmice bi nam neko trebao dati ako neko zna pa da vidimo kako je to uživo izgledalo, kakva je bila trka i sve ostale zanimljivosti oko dvoboja.Uglavnom može ona starinska prvi se mačići u vodu bacaju, idemo Feja nametnuti žestok ritam, žestok tempo i jaka disciplina.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA.
Onakvog zelju je sramota ne pobjedit drug moj,pozz :wave:
#musvdg

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 24 jan 2015, 18:07

Danas igrali, od novih igraca tj. igraca na probi, Stepancic, Milenkovic, Bilac i Maric.

Mislim da je Bilac, Zdenko Bilac, iz Sirokog sto je prosao skolu Dinama iz Zagreba. A za Stepancica i Milenkovica, ne znam ko su, podatak sa klikkkkssa.

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 24 jan 2015, 18:13

drakensang je napisao/la:Danas igrali, od novih igraca tj. igraca na probi, Stepancic, Milenkovic, Bilac i Maric.

Mislim da je Bilac, Zdenko Bilac, iz Sirokog sto je prosao skolu Dinama iz Zagreba. A za Stepancica i Milenkovica, ne znam ko su, podatak sa klikkkkssa.
Bilac desni vezni,milenkovic je stoper,maric sredina,mislim da je i stepancic stoper ali nisam siguran nisam do kraja gledao utakmicu :wave:
#musvdg

BMV22
Kontakt:

Post Postao/la BMV22 » 24 jan 2015, 18:32

1922VFC1981 je napisao/la:
BMV22 je napisao/la:Šta reći, u svakom slučaju dobro je ne izgubiti prvu utakmicu , analizu utakmice bi nam neko trebao dati ako neko zna pa da vidimo kako je to uživo izgledalo, kakva je bila trka i sve ostale zanimljivosti oko dvoboja.Uglavnom može ona starinska prvi se mačići u vodu bacaju, idemo Feja nametnuti žestok ritam, žestok tempo i jaka disciplina.
Onakvog zelju je sramota ne pobjedit drug moj,pozz :wave:
Željo je uvijek Željo i nema tu šta pametovati.Njima 4 nama 1 utakmica.Oni u skoro najjačem sastavu mi ko željeznička stanica prije rata, samo ulaze i izlaze.Ali, ako se nešto želi vidjeti to je sasvim normalno.Ja ne znam šta je ko očekivao poslije deset dana od početka priprema.Mali se raja saberimo neki su se ovdje prvi put vidili i treba dobro sad ocijeniti ko tu ima štofa za ostati.Ovaj Bilać možda ću pogriješiti, ali mi djeluje kao vrlo vrlo zanimljiv igrač.Rekao bih da je više napadač nego ofanzivni vezni, po nekim info zna vrlo jednostavno zavaliti, bio je član repke, djeluje mi da bi najprije ispalo da je zamjena za Ševku.Opet kažem ovo sa velikom rezervom, ali treba dobro obratiti pažnju na njega.Dragi moji rođeni znam da ste ko i ja pri kraju nerava i nestrpljivi, ali da j malo da i mi između sebe se suzdržimo ishitrenih i ranih komentara.Dajmo vremena i upravi i treneru i igračima prije svega da se upoznaju a da onda ostavimo one koji su realno pojačnja za nas.Po ovome vidim nema Zolja i kao što sam nedavno rekao mislim da bi mogli imati više problema u odbrani nego u napadu.Nadam se da će Feja izabrati šta mu treba samo rad u ovoj ligi prolazi.Uostalom ako ste gledali danas Manchester-Boro e to hoću da vam kažem, hebeš sve plaćenike ovog svijeta srce, dušu i tijelo na teren 90 minuta "ratovanja" to je recept.Još jednom malo strpljenja raja.
Brato iz dubina najljepše rijeke na ovom dunjaluku čekamo te, šta li radiš u ovo doba pa te nema :lol: Hajde baci buraz koju.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Samo je jedna riba- Pastrmka!!!

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 24 jan 2015, 18:40

Zolj je bio tu ali nije bio u opremi,vjerovatno je on taj stoper sto su govorili da ce ici na probu negdje,feha sazno da je bio i sad ga malo hladi.Pejic je igrao stopera sa skahicem danas,blagojevica nije bilo zbog bolesti. :wave:
#musvdg

BMV22
Kontakt:

Post Postao/la BMV22 » 24 jan 2015, 18:44

1922VFC1981 je napisao/la:Zolj je bio tu ali nije bio u opremi,vjerovatno je on taj stoper sto su govorili da ce ici na probu negdje,feha sazno da je bio i sad ga malo hladi.Pejic je igrao stopera sa skahicem danas,blagojevica nije bilo zbog bolesti. :wave:
Hvala na info :thumbup:

BMV22
Kontakt:

Post Postao/la BMV22 » 24 jan 2015, 18:53

VELEŽ – ŽELJEZNIČAR 1:1 (0:1)

Fudbaleri Veleža remizirali su u svojoj prvoj utakmici u 2015. godini. Trening utakmica u kojoj je stručni štab „Rođenih“ želio pružiti priliku što većem broju fudbalera, kao i onim igračima koji su na probi. Prije utakmice poseban trening su imali igrači Veleža koji su propustili prvih nekoliko dana priprema, te su zbog toga bili pošteđeni današnje utakmice.

U Prvom poluvremenu ekipe su nastupile u sljedećim sastavima:

VELEŽ: Dragojević, Maletić, Škahić, Pejić, Barišić, Tolić, Nikolić, Janković, Hebibović, M.Ćemalović, Hajdarović.

ŽELJEZNIČAR: Antolović, Kvesić, Zeljković, Memija, Kosorić, Tomić, Bučan, D.Sadiković, Varea, Bajić, Đelmić.

U drugom poluvremenu su igrali

VELEŽ: Bobić, Mahinić, Franić, Škahić (od 55.Milenković), Pejić, Kodro, Zvonić, Demić (od 75. Marić), Haurdić, Bilać (od 70. D.Ćemalović), Reljić.

Kod Željezničara u 2. poluvremenu su u igru ušli: Čolić, Uzelac, E. Sadiković, Hadžiahmetović i Nuspahić

Željezničar je u vodsvo došao u 16. minuti, rezantnim šutem Bajića u donji desni ugao gola Veleža. „Rođeni“ su poravnali u 78. minuti. Strijelac je bio Dino Ćemalović, a asistent novajlija Miloš Reljić.

Treba istaći da je u Željezničar najopasniji bio nakon pokušaja Bajića i Đelmića, a Velež je uzvratio šutem Jankovića. U drugom poluvremenu, osim gola za Velež, najopasnije pokušaje za pogodak su imali Reljić za „Rođene“ i Varea za Željezničar.

Evo izvještaj, makar je malo štur, ali nema veze ipak je to prva pripremna.Po ovom izvještaju izvršili smo jako puno izmjenai što je za mene najzanimljivije jako puno novih imena.Sve ovo vrijeme se šutili pa sam iznenađen sa ovolikim brojem igrača.Da li iko od njih valja, da li će od njih biti ikakve fajde ostaje nam da vidimo i da se nadamo.Valjda će Feja najbolje znati procijeniti šta mu treba.Ono što me ohrabruje je da kvantitet mora izbaciti neki kvalitet.Živi bili pa vidili.
Ribico još te čekam :lol:

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 24 jan 2015, 18:56

Moje vidjenje utakmice da svi imate neke informacije:
Nismo lose parirali zelji ali dosta gresaka i izgubljenih lopti,5-6 kontri su trcali u prvom poluvremenu zbog gresaka pri dodavanju od barsica,nikolica,hajderevica..Tako smo i gol primili bajic sa vrha sesnesterca u stativu pogodio nakon kontre.Barisic i hajdarevic po meni su najlosije karike bili,od ostalih hebibovic,pejic,maletic,tolic nista posebno nisu uradili jankovic je jedini koji se nametao i trazio loptu i mirza standardna njegova borbenost.Pejic je igrao stopera sa skahicem i nisu lose izgledali ali peja je igrao tu zbog toga sto feha hladi Zolja koji je na tribinama sjedio.Kolicic i jos jedan momak nisu dobili priliku da igraju nisam dobio informaciju ko je,a ne znam ni zasto nisu dobili priliku iako su se zagrijavali na poluvremenu na terenu.Blagojevic je bolestan i nije igrao zbog toga. :wave:
#musvdg

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 24 jan 2015, 19:05

1922VFC1981 je napisao/la:Moje vidjenje utakmice da svi imate neke informacije:
Nismo lose parirali zelji ali dosta gresaka i izgubljenih lopti,5-6 kontri su trcali u prvom poluvremenu zbog gresaka pri dodavanju od barsica,nikolica,hajderevica..Tako smo i gol primili bajic sa vrha sesnesterca u stativu pogodio nakon kontre.Barisic i hajdarevic po meni su najlosije karike bili,od ostalih hebibovic,pejic,maletic,tolic nista posebno nisu uradili jankovic je jedini koji se nametao i trazio loptu i mirza standardna njegova borbenost.Pejic je igrao stopera sa skahicem i nisu lose izgledali ali peja je igrao tu zbog toga sto feha hladi Zolja koji je na tribinama sjedio.Kolicic i jos jedan momak nisu dobili priliku da igraju nisam dobio informaciju ko je,a ne znam ni zasto nisu dobili priliku iako su se zagrijavali na poluvremenu na terenu.Blagojevic je bolestan i nije igrao zbog toga. :wave:
Buraz hvala ti na kakvom takvom izvjestaju,misljenja sam da te greske koje spominjes nekako idu s ovim djelom priprema,ipak smo na samom pocetku.Polahko ,bice to bolje do pocetka nadamo se,a izgleda bar po ovim sturim izvjestajima da nismo ni nadigrani bez obzira sto se Zeljo vec uveliko uigrava
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 24 jan 2015, 20:09

Sta je sa Blagojevicem,jel' samo virus ili nesto drugo.Da nam je njega spremiti kako treba to bila ludnica.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 24 jan 2015, 21:04

BMV brat moj crveni tu sam i preko oka pratim. 1:1 sa zeljom gdje smo igrali s nekim anonimusima na probi nije lose. Feja jos skenira situaciju i mislim da je danas proliva ko moze a ko ne ono bar nà prvu. Bit ce tu jos toga na lageru pa cemo viditi ko ce zadovoljiti a ko ne. Samo da nam Blagoja zdravlje posluzi ljubi ga pastrmka u onu ćelu
From father to son

BMV22
Kontakt:

Post Postao/la BMV22 » 24 jan 2015, 21:14

Cernica je napisao/la:BMV brat moj crveni tu sam i preko oka pratim. 1:1 sa zeljom gdje smo igrali s nekim anonimusima na probi nije lose. Feja jos skenira situaciju i mislim da je danas proliva ko moze a ko ne ono bar nà prvu. Bit ce tu jos toga na lageru pa cemo viditi ko ce zadovoljiti a ko ne. Samo da nam Blagoja zdravlje posluzi ljubi ga pastrmka u onu ćelu
To brat moj nek si se javio malo da atmosferu podgrijavamo dok nema utakmica.Ovo danas je bila prva u nizu pripremnih utakmica i prreviše rano za bilo šta očekivati.Nadam se bar da ima nekog materijala u ovim novim prinovama.Kad bi tu mogli ubosti jednog, dva igrača to bi bilo super.Dobro zboriš za Blagoja rodila ga majka onakvog izgleda nježnog, hebemu miša ko da je od najlona.Nego mi bi njemu trebali brato poraditi na ishrani pa udariti malo domaće loze pa suhog mesa i sira pa za među obrok malo kivija za ručak mu fiknuti japraka, sarme, dolme a sve to da zalije crnim vinom, za večeru mu udariti malo saransaka i opet sve to zaliti sa crnim vinom :lol: :lol: Ljubi ga čitav RA valjda će ojačat malo :tokralju:
Haj vozdra :wave:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 24 jan 2015, 21:19

:urnebes: :urnebes: dobra dobra pa mu ko slag na tortu murvi i da zalije mlacanicom :urnebes: ljubi ga brat. Forza Velez ljubavi moja. Ideeeemo crveni vragovi :opaopa: :opaopa:
From father to son

BMV22
Kontakt:

Post Postao/la BMV22 » 24 jan 2015, 21:25

Cernica je napisao/la::urnebes: :urnebes: dobra dobra pa mu ko slag na tortu murvi i da zalije mlacanicom :urnebes: ljubi ga brat. Forza Velez ljubavi moja. Ideeeemo crveni vragovi :opaopa: :opaopa:
A dva puta dnevno između obroka dati mu da zasladi jednom kupina, a drugi put koščela.Naveče prije spavanja čašu soka od zove i šipka.Kad se to sve smješa bog te mazo ima da bude ko varburg :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 24 jan 2015, 21:31

BMV22 je napisao/la:
Cernica je napisao/la::urnebes: :urnebes: dobra dobra pa mu ko slag na tortu murvi i da zalije mlacanicom :urnebes: ljubi ga brat. Forza Velez ljubavi moja. Ideeeemo crveni vragovi :opaopa: :opaopa:
A dva puta dnevno između obroka dati mu da zasladi jednom kupina, a drugi put koščela.Naveče prije spavanja čašu soka od zove i šipka.Kad se to sve smješa bog te mazo ima da bude ko varburg :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Brato najedes se suhe kozletine i uzmes onaj digitalni tlakomjer da izmjeris tlak izbaci ti SPRČIM TI MATER :urnebes: :urnebes: :urnebes:
From father to son

BMV22
Kontakt:

Post Postao/la BMV22 » 24 jan 2015, 21:40

Cernica je napisao/la:
BMV22 je napisao/la:
Brato najedes se suhe kozletine i uzmes onaj digitalni tlakomjer da izmjeris tlak izbaci ti SPRČIM TI MATER :urnebes: :urnebes: :urnebes:
:urnebes: Može kozletina ko duša i zaliješ kozijim mlijekom a za ručak grašine ubaciš jedan goveđi gulaš podravkin unutra pa kad prneš otekne ti guzica, 10 dana ne možeš sjesti :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 24 jan 2015, 21:43

Brato pojedes haše sjedneš u hladnu bunu ponjake se. Oca mi doživiš blaženo stanje :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol:
From father to son

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 24 jan 2015, 22:03

Da vas nema, definitivno bi vas trebalo izmisliti. :njanjanja:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 45 gostiju.