RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Sta je sa Blagojevicem,jel' samo virus ili nesto drugo.Da nam je njega spremiti kako treba to bila ludnica.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
BMV brat moj crveni tu sam i preko oka pratim. 1:1 sa zeljom gdje smo igrali s nekim anonimusima na probi nije lose. Feja jos skenira situaciju i mislim da je danas proliva ko moze a ko ne ono bar nà prvu. Bit ce tu jos toga na lageru pa cemo viditi ko ce zadovoljiti a ko ne. Samo da nam Blagoja zdravlje posluzi ljubi ga pastrmka u onu ćelu
From father to son
To brat moj nek si se javio malo da atmosferu podgrijavamo dok nema utakmica.Ovo danas je bila prva u nizu pripremnih utakmica i prreviše rano za bilo šta očekivati.Nadam se bar da ima nekog materijala u ovim novim prinovama.Kad bi tu mogli ubosti jednog, dva igrača to bi bilo super.Dobro zboriš za Blagoja rodila ga majka onakvog izgleda nježnog, hebemu miša ko da je od najlona.Nego mi bi njemu trebali brato poraditi na ishrani pa udariti malo domaće loze pa suhog mesa i sira pa za među obrok malo kivija za ručak mu fiknuti japraka, sarme, dolme a sve to da zalije crnim vinom, za večeru mu udariti malo saransaka i opet sve to zaliti sa crnim vinomCernica je napisao/la:BMV brat moj crveni tu sam i preko oka pratim. 1:1 sa zeljom gdje smo igrali s nekim anonimusima na probi nije lose. Feja jos skenira situaciju i mislim da je danas proliva ko moze a ko ne ono bar nà prvu. Bit ce tu jos toga na lageru pa cemo viditi ko ce zadovoljiti a ko ne. Samo da nam Blagoja zdravlje posluzi ljubi ga pastrmka u onu ćelu
Haj vozdra
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Samo je jedna riba- Pastrmka!!!
From father to son
A dva puta dnevno između obroka dati mu da zasladi jednom kupina, a drugi put koščela.Naveče prije spavanja čašu soka od zove i šipka.Kad se to sve smješa bog te mazo ima da bude ko varburgCernica je napisao/la:![]()
dobra dobra pa mu ko slag na tortu murvi i da zalije mlacanicom
ljubi ga brat. Forza Velez ljubavi moja. Ideeeemo crveni vragovi
![]()
Brato najedes se suhe kozletine i uzmes onaj digitalni tlakomjer da izmjeris tlak izbaci ti SPRČIM TI MATERBMV22 je napisao/la:A dva puta dnevno između obroka dati mu da zasladi jednom kupina, a drugi put koščela.Naveče prije spavanja čašu soka od zove i šipka.Kad se to sve smješa bog te mazo ima da bude ko varburgCernica je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
From father to son
Cernica je napisao/la:Brato najedes se suhe kozletine i uzmes onaj digitalni tlakomjer da izmjeris tlak izbaci ti SPRČIM TI MATERBMV22 je napisao/la:A dva puta dnevno između obroka dati mu da zasladi jednom kupina, a drugi put koščela.Naveče prije spavanja čašu soka od zove i šipka.Kad se to sve smješa bog te mazo ima da bude ko varburgCernica je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Brato pojedes haše sjedneš u hladnu bunu ponjake se. Oca mi doživiš blaženo stanje

From father to son
Da vas nema, definitivno bi vas trebalo izmisliti. 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Virus druze nista bitno,kazu proslo ga je ali nije mogo igrat jer je iscrpljen a trenira on lagano zadnjih dana.emil02in je napisao/la:Sta je sa Blagojevicem,jel' samo virus ili nesto drugo.Da nam je njega spremiti kako treba to bila ludnica.
#musvdg
Hvala na izvjestaju1922VFC1981 je napisao/la:Moje vidjenje utakmice da svi imate neke informacije:
Nismo lose parirali zelji ali dosta gresaka i izgubljenih lopti,5-6 kontri su trcali u prvom poluvremenu zbog gresaka pri dodavanju od barsica,nikolica,hajderevica..Tako smo i gol primili bajic sa vrha sesnesterca u stativu pogodio nakon kontre.Barisic i hajdarevic po meni su najlosije karike bili,od ostalih hebibovic,pejic,maletic,tolic nista posebno nisu uradili jankovic je jedini koji se nametao i trazio loptu i mirza standardna njegova borbenost.Pejic je igrao stopera sa skahicem i nisu lose izgledali ali peja je igrao tu zbog toga sto feha hladi Zolja koji je na tribinama sjedio.Kolicic i jos jedan momak nisu dobili priliku da igraju nisam dobio informaciju ko je,a ne znam ni zasto nisu dobili priliku iako su se zagrijavali na poluvremenu na terenu.Blagojevic je bolestan i nije igrao zbog toga.
-
1922VFC1981
- Kontakt:
U mahinicu 3 metra na beku igra a sejo bucan ga napada cirkus..Zaboravio sam reci da su stvarno ostro igrali u prvom poluvremenu Skahic i Bucan se zakacili u drugom Kodro i Kosoric,njihovi igraci dosta nervozni bili imali su 2-3 zuta kartonaRedOne je napisao/la:Hvala na izvjestaju1922VFC1981 je napisao/la:Moje vidjenje utakmice da svi imate neke informacije:
Nismo lose parirali zelji ali dosta gresaka i izgubljenih lopti,5-6 kontri su trcali u prvom poluvremenu zbog gresaka pri dodavanju od barsica,nikolica,hajderevica..Tako smo i gol primili bajic sa vrha sesnesterca u stativu pogodio nakon kontre.Barisic i hajdarevic po meni su najlosije karike bili,od ostalih hebibovic,pejic,maletic,tolic nista posebno nisu uradili jankovic je jedini koji se nametao i trazio loptu i mirza standardna njegova borbenost.Pejic je igrao stopera sa skahicem i nisu lose izgledali ali peja je igrao tu zbog toga sto feha hladi Zolja koji je na tribinama sjedio.Kolicic i jos jedan momak nisu dobili priliku da igraju nisam dobio informaciju ko je,a ne znam ni zasto nisu dobili priliku iako su se zagrijavali na poluvremenu na terenu.Blagojevic je bolestan i nije igrao zbog toga.![]()
Mogu zamisliti kako je Peja odigrao na stoperu, a Mahe na beku
. Generalno, mogu predstaviti u glavi tu "dzombosaniju" koja je za Feju u pripremnom periodu tako karakteristicna. Valjalo je to vidjeti
...
#musvdg
http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... lkPTYyOA==" onclick="window.open(this.href);return false;
...Za dres sa petokrakom ginu rođeni...
http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... Itemid=720" onclick="window.open(this.href);return false;
...Za dres sa petokrakom ginu rođeni...
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
Re: FK Velež: Igrački kadar i transferi
"Milos Acimovic potpisuje za Zrinjski" (naslov na prvoj stranici).
Isti momak kojeg su menadjer i Vladavic nedavno vodili u Wolfsburg na probu. Ako je mali talenat a vjerovatno da jeste pokenjam se tebi Vladavicu usta AKO nisi ucinio sve u svojoj moci da ga uz zdogovor sa upravom dovedes u svetinju. Istu svetinju koja je tebi dala sve sto si u zivotu stvorio.
Isti momak kojeg su menadjer i Vladavic nedavno vodili u Wolfsburg na probu. Ako je mali talenat a vjerovatno da jeste pokenjam se tebi Vladavicu usta AKO nisi ucinio sve u svojoj moci da ga uz zdogovor sa upravom dovedes u svetinju. Istu svetinju koja je tebi dala sve sto si u zivotu stvorio.
Prkosni i Ponosni od 1922
-
1922VFC1981
- Kontakt:
SipakUlicar1922 je napisao/la:"Milos Acimovic potpisuje za Zrinjski" (naslov na prvoj stranici).
#musvdg
RAja hajmo bez kukanja sto nije kako nije i spominjanja nekih brnjoza sa dubravskih visoravni na nasim temama. Prefirgani kundo je zatvorio zadnju stranicu svojom siraškom guzicom i eto ga tamo. Ma ja bola. Forza Velež yebo brnju i njegovu usađenu seljačku poganost
From father to son
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
Upravu si komandante!!!Cernica je napisao/la:RAja hajmo bez kukanja sto nije kako nije i spominjanja nekih brnjoza sa dubravskih visoravni na nasim temama. Prefirgani kundo je zatvorio zadnju stranicu svojom siraškom guzicom i eto ga tamo. Ma ja bola. Forza Velež yebo brnju i njegovu usađenu seljačku poganost
Izvini te raja sto sam pisao o ljudima koji nikada nece biti dio nase svetinje. Imamo mi i talente i ljude koji ce se brinuti o njima. Jeli iko skontao ko su ova trojica sto su jucer igrali? Blaic, Milenkovic i Scepanovic? Gdje su igrali, koju poziciju igraju?
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Milenkovic stoper,Blaic desni vezni.Koji scepanovic?SipakUlicar1922 je napisao/la:Upravu si komandante!!!Cernica je napisao/la:RAja hajmo bez kukanja sto nije kako nije i spominjanja nekih brnjoza sa dubravskih visoravni na nasim temama. Prefirgani kundo je zatvorio zadnju stranicu svojom siraškom guzicom i eto ga tamo. Ma ja bola. Forza Velež yebo brnju i njegovu usađenu seljačku poganost
Izvini te raja sto sam pisao o ljudima koji nikada nece biti dio nase svetinje. Imamo mi i talente i ljude koji ce se brinuti o njima. Jeli iko skontao ko su ova trojica sto su jucer igrali? Blaic, Milenkovic i Scepanovic? Gdje su igrali, koju poziciju igraju?
#musvdg
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
Nakon prijateljskih utakmica sa Širokim Brijegom, splitskim Hajdukom i Slogom iz Ljubuškog, Plavi su odmjerili snage s mostarskim Veležom. Od prve minute su za Željezničar zaigrali Antolović, Memija, Zeljković, Kosorić, Kvesić, D. Sadiković, Tomić, Đelmić, Bučan, Varea i Bajić. Za Velež su od početka zaigrali Dragojević, Barišić, Škahić, Pejić, Maletić, Nikolić, Tolić, Janković, Hajdarović, Hebibović i M. Ćemalović.1922VFC1981 je napisao/la:Milenkovic stoper,Blaic desni vezni.Koji scepanovic?SipakUlicar1922 je napisao/la:Upravu si komandante!!!Cernica je napisao/la:RAja hajmo bez kukanja sto nije kako nije i spominjanja nekih brnjoza sa dubravskih visoravni na nasim temama. Prefirgani kundo je zatvorio zadnju stranicu svojom siraškom guzicom i eto ga tamo. Ma ja bola. Forza Velež yebo brnju i njegovu usađenu seljačku poganost
Željezničar je poveo sredinom prvog poluvremena, a strijelac je bio Bajić, najbolji strijelac prvog dijela sezone u Premijer ligi BiH. Tim rezultatom je završeno prvo poluvrijeme.
U drugom poluvremenu je Željezničar igrao u sastavu Antolović, Čolić, Zeljković, Uzelac, Bučan, E. Sadiković, Tomić, Hadžiahmetović, Nuspahić, Đelmić i Bajić, dok su za Velež nastupili Bobić, Milenković, Stefančić, Zvonić, Mahinić, Kodro, Reljić, Bilać, Demić, Haurdić, D. Ćemalović i Marić. Željezničar je imao nešto veći posjed lopte, ali je ekipa Veleža stigla do izjednačenja u 78. minuti, kada je mrežu Plavih pogodio Dino Ćemalović. Rezultat se do kraja susreta nije mijenjao. Ostalo je 1:1.
Nogometaši Željezničara se u Sarajevo vraćaju u nedjelju
http://www.klix.ba" onclick="window.open(this.href);return false;
Stefancic nije Scepanovic (do mene je)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.