evo golaForlan je napisao/la:beka23 je napisao/la:Mahmutović strijelac za Plzen.![]()
![]()
Mašina za golove
[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
evo golaForlan je napisao/la:beka23 je napisao/la:Mahmutović strijelac za Plzen.![]()
![]()
Mašina za golove
Jeste, Pjaniceva pozicija, iako koliko sam ja to upratio, momak je takodjer jako dobar sto se tice defanzivnih zadataka u veznom redu, tako da izgleda nisu identicni tipovi igraca, sve zavisi od postavke na terenu. Istina da se na toj poziciji namece trenutno zaista hrpu igraca, Burnic, zatim Pjanic ako cemo malo opsirnije to promatrati, tu su mali Radovac koji je takodjer veliki potencijal, Andrej Modic koji takodjer jos ceka na iskorak...baglama je napisao/la:Jel taj Burnic Pjaniceva pozicija? Nemamo bas potrebu za takvim profilom u blizoj buducnosti...bolje bi bilo da je neka druga.
Svakako da savez treba sto hitrije reagovat, debitovace ovaj mali za seniore Borusije najkasnije u sljedecoj sezoni...
Nije neki gol samo nebitno samo nek trpaDzemoVoliMarmeladu je napisao/la: evo gola
[youtube][/youtube]
Gubio je jednostavno konce pred kraj, pa je tjerao taj svoj neki inat da ce uspjeti na svoj neki nacin pobjediti Izrael, i bez napadaca. Kockao se, i definitivno, propisno se zayebao.Sabinho je napisao/la:Zaista ni danas ne shvatam zasto ga Pape nije pozvao za mec protiv Izraela, pisao sam prije meca da je to neophodno. Mahmutovic je igrac koji zna igrati i usamljen u napadu, primiti loptu i odigrati dobar pas, zna igrat' ledjima prema golu, odlicna igra glavom i ono cime me najvise impresionira jeste njegova brzina koja nije karakteristicna za igrace njegovih predispozicija.
Mozda zato sto je glup, bezobrazan i nestrucan ?Sabinho je napisao/la:Zaista ni danas ne shvatam zasto ga Pape nije pozvao za mec protiv Izraela,
Goalgetter je napisao/la:Gubio je jednostavno konce pred kraj, pa je tjerao taj svoj neki inat da ce uspjeti na svoj neki nacin pobjediti Izrael, i bez napadaca. Kockao se, i definitivno, propisno se zayebao.Sabinho je napisao/la:Zaista ni danas ne shvatam zasto ga Pape nije pozvao za mec protiv Izraela, pisao sam prije meca da je to neophodno. Mahmutovic je igrac koji zna igrati i usamljen u napadu, primiti loptu i odigrati dobar pas, zna igrat' ledjima prema golu, odlicna igra glavom i ono cime me najvise impresionira jeste njegova brzina koja nije karakteristicna za igrace njegovih predispozicija.
Mahmutovic je morao biti pozvan, opisao si ga uostalom jako dobro i predstavio njegove vjestine i zasto bi nam bio potreban u tom mecu, a i vidjeli smo kako su smjesno fulali zicere Kvrzic, Hajrovic i Lulic koji su se rotirali u spicu.
momku je kako sam video jaca lijeva noga ,ima sjajan pregled igre ,dobro se krece,nema treme...imao je danas jedno virtuozno dodavanje kao i u onoj tekmi protiv Steaue...moze igrati bilo sta u sredini,samo mu treba jos malo snage mada bi i ovako mogao ulaziti pri kraju bez problemaGoalgetter je napisao/la:Jeste, Pjaniceva pozicija, iako koliko sam ja to upratio, momak je takodjer jako dobar sto se tice defanzivnih zadataka u veznom redu, tako da izgleda nisu identicni tipovi igraca, sve zavisi od postavke na terenu. Istina da se na toj poziciji namece trenutno zaista hrpu igraca, Burnic, zatim Pjanic ako cemo malo opsirnije to promatrati, tu su mali Radovac koji je takodjer veliki potencijal, Andrej Modic koji takodjer jos ceka na iskorak...baglama je napisao/la:Jel taj Burnic Pjaniceva pozicija? Nemamo bas potrebu za takvim profilom u blizoj buducnosti...bolje bi bilo da je neka druga.
Svakako da savez treba sto hitrije reagovat, debitovace ovaj mali za seniore Borusije najkasnije u sljedecoj sezoni...
Slazem se sa postom, momak mi mogao sljedece sezone debitovati za BVB, ove sezone mislim da je jos prerano, a reagovati se treba odmah.
Jel to onako "odoka" ili imas neke informacije koje upucuju na to (samo nemoj intervjue iz Avaza i sl) ?Effenberg je napisao/la:Mali ce da odbije Svabe isto ko Sejo. Mali je patriota ogroman. Bosnjo od glave do pete. Muftija!![]()