Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 24 jan 2015, 19:23

Forlan je napisao/la:
beka23 je napisao/la:Mahmutović strijelac za Plzen.
:clap: :clap: :clap: Mašina za golove :opaopa:
evo gola

[youtube][/youtube]

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 24 jan 2015, 20:57

Jel taj Burnic Pjaniceva pozicija? Nemamo bas potrebu za takvim profilom u blizoj buducnosti...bolje bi bilo da je neka druga.

Svakako da savez treba sto hitrije reagovat, debitovace ovaj mali za seniore Borusije(sluzbena) najkasnije u sljedecoj sezoni...

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 24 jan 2015, 20:59

baglama je napisao/la:Jel taj Burnic Pjaniceva pozicija? Nemamo bas potrebu za takvim profilom u blizoj buducnosti...bolje bi bilo da je neka druga.

Svakako da savez treba sto hitrije reagovat, debitovace ovaj mali za seniore Borusije najkasnije u sljedecoj sezoni...
Jeste, Pjaniceva pozicija, iako koliko sam ja to upratio, momak je takodjer jako dobar sto se tice defanzivnih zadataka u veznom redu, tako da izgleda nisu identicni tipovi igraca, sve zavisi od postavke na terenu. Istina da se na toj poziciji namece trenutno zaista hrpu igraca, Burnic, zatim Pjanic ako cemo malo opsirnije to promatrati, tu su mali Radovac koji je takodjer veliki potencijal, Andrej Modic koji takodjer jos ceka na iskorak...

Slazem se sa postom, momak mi mogao sljedece sezone debitovati za BVB, ove sezone mislim da je jos prerano, a reagovati se treba odmah.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 24 jan 2015, 21:15

U Dortmundu igra defanzivnog veznog, njemackoj reprezentaciji je vecinu utakmica igrao na lijevom beku, neke na stoperu.
Dakle, nije Pjaniceva pozicija ,on je univerzalni defanzivac, nesto kao Besic, sada , pitanje je u sta ce se razviti, tek mu je 16.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 24 jan 2015, 21:26

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la: evo gola

[youtube][/youtube]
Nije neki gol samo nebitno samo nek trpa :thumbup: Plzen je veliki klub koji igra pocesto i grupe lige prvaka. Treba nam treci i cetvrti napadac.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 24 jan 2015, 21:46

Zaista ni danas ne shvatam zasto ga Pape nije pozvao za mec protiv Izraela, pisao sam prije meca da je to neophodno. Mahmutovic je igrac koji zna igrati i usamljen u napadu, primiti loptu i odigrati dobar pas, zna igrat' ledjima prema golu, odlicna igra glavom i ono cime me najvise impresionira jeste njegova brzina koja nije karakteristicna za igrace njegovih predispozicija.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 24 jan 2015, 21:51

Sabinho je napisao/la:Zaista ni danas ne shvatam zasto ga Pape nije pozvao za mec protiv Izraela, pisao sam prije meca da je to neophodno. Mahmutovic je igrac koji zna igrati i usamljen u napadu, primiti loptu i odigrati dobar pas, zna igrat' ledjima prema golu, odlicna igra glavom i ono cime me najvise impresionira jeste njegova brzina koja nije karakteristicna za igrace njegovih predispozicija.
Gubio je jednostavno konce pred kraj, pa je tjerao taj svoj neki inat da ce uspjeti na svoj neki nacin pobjediti Izrael, i bez napadaca. Kockao se, i definitivno, propisno se zayebao.

Mahmutovic je morao biti pozvan, opisao si ga uostalom jako dobro i predstavio njegove vjestine i zasto bi nam bio potreban u tom mecu, a i vidjeli smo kako su smjesno fulali zicere Kvrzic, Hajrovic i Lulic koji su se rotirali u spicu.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 24 jan 2015, 21:55

Sabinho je napisao/la:Zaista ni danas ne shvatam zasto ga Pape nije pozvao za mec protiv Izraela,
Mozda zato sto je glup, bezobrazan i nestrucan ? :hmmmmm:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 24 jan 2015, 21:59

Goalgetter je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Zaista ni danas ne shvatam zasto ga Pape nije pozvao za mec protiv Izraela, pisao sam prije meca da je to neophodno. Mahmutovic je igrac koji zna igrati i usamljen u napadu, primiti loptu i odigrati dobar pas, zna igrat' ledjima prema golu, odlicna igra glavom i ono cime me najvise impresionira jeste njegova brzina koja nije karakteristicna za igrace njegovih predispozicija.
Gubio je jednostavno konce pred kraj, pa je tjerao taj svoj neki inat da ce uspjeti na svoj neki nacin pobjediti Izrael, i bez napadaca. Kockao se, i definitivno, propisno se zayebao.

Mahmutovic je morao biti pozvan, opisao si ga uostalom jako dobro i predstavio njegove vjestine i zasto bi nam bio potreban u tom mecu, a i vidjeli smo kako su smjesno fulali zicere Kvrzic, Hajrovic i Lulic koji su se rotirali u spicu.
:plac: Ne znam sta da ti kazem. Na kraju je eto zasluzeno dobio otkaz zbog par tih kockanja. :eh:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 24 jan 2015, 22:15

Slazem se @Sabinho i @Goalgetter. I ja sam tada spominjao Mahmutovica kao i ti. I sta bi Mahmutovic zabija za jedan Plzen sada a Adilovic osta u drugoj Turskoj ligi. Da o Tankovicu ni ne govorimo. A najgore od svega da covjek nije pozvao cak ni tog Adilovica ili Djurica i da smo igrali bez ijednog napadaca.

pazzarac
Kontakt:

Post Postao/la pazzarac » 25 jan 2015, 00:57

Goalgetter je napisao/la:
baglama je napisao/la:Jel taj Burnic Pjaniceva pozicija? Nemamo bas potrebu za takvim profilom u blizoj buducnosti...bolje bi bilo da je neka druga.

Svakako da savez treba sto hitrije reagovat, debitovace ovaj mali za seniore Borusije najkasnije u sljedecoj sezoni...
Jeste, Pjaniceva pozicija, iako koliko sam ja to upratio, momak je takodjer jako dobar sto se tice defanzivnih zadataka u veznom redu, tako da izgleda nisu identicni tipovi igraca, sve zavisi od postavke na terenu. Istina da se na toj poziciji namece trenutno zaista hrpu igraca, Burnic, zatim Pjanic ako cemo malo opsirnije to promatrati, tu su mali Radovac koji je takodjer veliki potencijal, Andrej Modic koji takodjer jos ceka na iskorak...

Slazem se sa postom, momak mi mogao sljedece sezone debitovati za BVB, ove sezone mislim da je jos prerano, a reagovati se treba odmah.
momku je kako sam video jaca lijeva noga ,ima sjajan pregled igre ,dobro se krece,nema treme...imao je danas jedno virtuozno dodavanje kao i u onoj tekmi protiv Steaue...moze igrati bilo sta u sredini,samo mu treba jos malo snage mada bi i ovako mogao ulaziti pri kraju bez problema

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 25 jan 2015, 09:37

Bez obzira sta igra , decko je potencijal da mu se, vec sada, obeca poziv u A selekciju i da pokrene procedure promjene drzavlkjanstva. Ako postoje izuzeci, a postoje, onda je on taj izuzetak.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 25 jan 2015, 10:37

Nije ovo slucajno sto Burnic dobiva uvjek svoje minute u pripremama Dortmunda. Da imamo sposobne ljude u savezu, kontakt bi vec bio uspostavljen. Istina do sada nismo toliko strahovali da bi nasi igraci mogli zaigrati za Njemacku, jer Nijemci imaju veliki izbor sopstvenih igraca. No vidjelo se vec kod Kolasinca da je imao sanse da zaigra za Elf, a kod Burnica i Bektica je ta sansa mozda jos veca. Ako jedan igrac sa 16 godina ima toliki potencijal i to u ekipi kao sto je BVB (na stranu njihova sadasnja kriza), jos uz to igra u mladoj reprezentaciji, on nece ostati nezapazen sa strane DFBa. Itekako je moguce da kroz nesposobnost naseg saveza izgubimo ovakvog jednog igraca. U ovom slucaju se ne bih oslonjao na nadu, da ga Nijemci nece uzeti i da nece voditi opsirnije razgovore sa njim.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 25 jan 2015, 10:48

Slažem se, on se mora odma obezbjediti!!!

Sent from Angelina's bed

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 25 jan 2015, 11:38

Treba pozvati momka nek odigra 5 minuta za nas cim prije. Jeste da kod Njemacke nije inace bilo komplikacija jer imaju veliki broj svojih igraca pa je tesko upasti u reprezentaciju. Samo nikad se nezna.

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 25 jan 2015, 11:40

Mali ce da odbije Svabe isto ko Sejo. Mali je patriota ogroman. Bosnjo od glave do pete. Muftija! :bih: :bih:
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 25 jan 2015, 11:46

Ima mali "slifa" i igra u oba smijera. Stvarno lici malo na Pjanica.

[youtube][/youtube]

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 25 jan 2015, 12:12

Effenberg je napisao/la:Mali ce da odbije Svabe isto ko Sejo. Mali je patriota ogroman. Bosnjo od glave do pete. Muftija! :bih: :bih:
Jel to onako "odoka" ili imas neke informacije koje upucuju na to (samo nemoj intervjue iz Avaza i sl) ?

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 25 jan 2015, 12:13

slika

Open in new tab. ;)

Mali, manje citaj avaz. :mrgreen:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 25 jan 2015, 12:17

Jel' ovo na klonji. :mrgreen:
1946

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, CAGarfia, Hazre, Zglavkar i 28 gostiju.