Postao/la KontraNogama » 25 jan 2015, 00:14
"Krucialno Ali"
Titula ili ne titula pitanje je sad?
Realno tim iz prve polusezone nije bio i nije ni sad za titulu. Sto se tice odlazaka i pojacanja i dalje je sve to u pet deka. Ali veliko ALI, dosao je novi trener,Sa poboljsanim rasporedom pozicija u timu i POBOLJSANOM KONDICIJOM imamo se cemu nadati, ali ako se fizika ne podigne za najmanje 50% bit ce pravo tesko. (Dosadan sam sa fizikom od samog pocetka ove sezone ali to toliko upada u oci da se moram ponavljat.) Nisu ni ostali aman zaman nesto puno bolji , ali su jaci nego prijasnjih sezona.
Nas potencijal je veliki ali ako se u ovom pripremnom periodu ne pogine od rada u svim segmentima onda ce biti gutavo i za evropu, sa druge strane mozemo se pravo podici i biti u igri i za titulu.
To je za tim ,Ali sta ce biti u segmentu upravljanja ( skupstina, statut itd) to ce takodje mnogu uticati na mentalitet tima i rezultate.
Onda mi navijaci, ima tu i do nas. Nije samo hocel se paliti baklje ili ne, i jug se mora malo dohavizati. O tome sta se tamo desava ja nemam puno info, ali vi koji imate i koji ste aktivni , de se malo uozbiljite.
Ako se ostvari dobra igra i posjeta sa Olimpikom, moglo bi to uticati na koliko toliko vecu posjetu.
Eto ja se iz'ALI'jah. Pa cekam vase misljenje.
A da, jednu stvar sam zaboravio a nesto sam to ispitiv'o zbog mog posla, Za one koji imaju veze sa Fan Shoppom. Nije tesko a ni skupo otvoriti online shop , postoje stranice gdje za 10-12 US$ mjesecno se lako napravi stranica, (tj vec je napravljena treba samo ubaciti slike i textove) i vec je sve pripremljeno za online prodaju , i racun, i security ...sve sve. Jer imam osjecaj da bi i dijaspora kupovala kad bi se te stvari pojednostavile. A kazem nije nikakva stavka finansijska i ne trebaju nikakvi super internet programeri,Ako nekoga zanima mogu dati info.
Zadnja izmjena:
KontraNogama, dana/u 25 jan 2015, 00:29, ukupno mijenjano 1 put.