FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

black64
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la black64 » 24 jan 2015, 23:19

Anonimac je napisao/la:Ovo je sve samo NADA, kakva ba titula ljudi? Nemojte se zanositi, mi ništa jači nismo u odnosu na prošlu polusezonu! Jedino pojačanje koje smo doveli u odnosu na prošlu polusezonu jeste Oda, ako on ne napravi čudo Đelmić neće sigurno, Uzelac pogotovo! Nama je jedina šansa da probamo Zrinjskog "istisnuti" iz prva tri mjesta (jedino je on labav), jedino to možemo, mi ekipu za titulu nemamo. Ne treba furati raju da se beze ne razočaraju jer imamo u prvih par kola strašne utakmice, jedino da sve pobjedimo (što je skoro nemoguće) onda bi se mogli nadati čudu, a lako možemo svaku izgubiti. Ja lično. sa ovom ekipom, da nema para koje možemo zaraditi, ne bih volio ni u Evropu da odemo.
mi smo uvijek mlatili pitare kad su oni bili najjaci, tako da mislim da ove god to nece izostati :cool:

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 24 jan 2015, 23:20

Evo Ačimović fol u Zrinjskom
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

KontraNogama
Kontakt:

Post Postao/la KontraNogama » 25 jan 2015, 00:14

"Krucialno Ali"

Titula ili ne titula pitanje je sad?
Realno tim iz prve polusezone nije bio i nije ni sad za titulu. Sto se tice odlazaka i pojacanja i dalje je sve to u pet deka. Ali veliko ALI, dosao je novi trener,Sa poboljsanim rasporedom pozicija u timu i POBOLJSANOM KONDICIJOM imamo se cemu nadati, ali ako se fizika ne podigne za najmanje 50% bit ce pravo tesko. (Dosadan sam sa fizikom od samog pocetka ove sezone ali to toliko upada u oci da se moram ponavljat.) Nisu ni ostali aman zaman nesto puno bolji , ali su jaci nego prijasnjih sezona.
Nas potencijal je veliki ali ako se u ovom pripremnom periodu ne pogine od rada u svim segmentima onda ce biti gutavo i za evropu, sa druge strane mozemo se pravo podici i biti u igri i za titulu.
To je za tim ,Ali sta ce biti u segmentu upravljanja ( skupstina, statut itd) to ce takodje mnogu uticati na mentalitet tima i rezultate.
Onda mi navijaci, ima tu i do nas. Nije samo hocel se paliti baklje ili ne, i jug se mora malo dohavizati. O tome sta se tamo desava ja nemam puno info, ali vi koji imate i koji ste aktivni , de se malo uozbiljite.
Ako se ostvari dobra igra i posjeta sa Olimpikom, moglo bi to uticati na koliko toliko vecu posjetu.

Eto ja se iz'ALI'jah. Pa cekam vase misljenje.

A da, jednu stvar sam zaboravio a nesto sam to ispitiv'o zbog mog posla, Za one koji imaju veze sa Fan Shoppom. Nije tesko a ni skupo otvoriti online shop , postoje stranice gdje za 10-12 US$ mjesecno se lako napravi stranica, (tj vec je napravljena treba samo ubaciti slike i textove) i vec je sve pripremljeno za online prodaju , i racun, i security ...sve sve. Jer imam osjecaj da bi i dijaspora kupovala kad bi se te stvari pojednostavile. A kazem nije nikakva stavka finansijska i ne trebaju nikakvi super internet programeri,Ako nekoga zanima mogu dati info.
Zadnja izmjena: KontraNogama, dana/u 25 jan 2015, 00:29, ukupno mijenjano 1 put.

dimitrijevic
Kontakt:

Post Postao/la dimitrijevic » 25 jan 2015, 00:25

Ako ostane atmosfera u grupi kao sada i zadrzi se naboj kao na kosarci i JUG ce biti ove sezone veliko pojacanje. Protiv Olimpica bice na nivou sigurno i sa finom brojkom, a nadam se i dalje. Po meni puno bitniji segmenat je ovo oko statuta i desavanja unutar kluba jer ce to utjcati i na navijace, a i igrace.
Zadnja izmjena: dimitrijevic, dana/u 25 jan 2015, 00:31, ukupno mijenjano 1 put.
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 25 jan 2015, 00:26

Bice ovo novi Zeljo to je sigurno. Samo kakav ce biti znaju ovi sto su na pripremama, a mi cemo znati kad pocne sezona. Pripreme i rezultati na istim nista nam ne govore.

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 25 jan 2015, 08:08

zubanovic89 je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:zubanovic89, mislim na Senada glavom i bradom. Sta ugovara, sta ti je ugovorio, kakvu je ljubav prema klubu pokazao ili je i njemu Amar smetao. Taj covjek je do prije dvije godine bio u klubu, pa sta ti je ugovorio, taj covjek je vlasnik portala koji je hrakao dvije godine po svemu sto ima veze sa Zeljom i Grbavicom. Je li mozda tako potencijalnim investitorima otvarao vrata? Da li takvi trebaju biti u klubu? Nevezano ime kluba, ali ljubav se dokazuje i kada nisi dio price, a sasvim sigurno se ne dokazuje primitvnim hrakanjem...
Pa sad sam ti rekao sta je ugovorio ne kontam sta ti nije jasno? Fabrika je radila i producirala prvu sezonu Zeljo TV kad je taj projekat licio na nesto. Ako ces se voditi tom logikom, niko od uposlenih u klubu pa ni Amar ti nije doveo investitora, zato na dresu nosimo Budi Željo. Ima razlog zasto investitori ne ulazu u nas i ljudi rade na tome, ako je Senad spreman da pomogne ko smo mi da se bunimo. Ako si ti spreman da odvojis svoje privatno vrijeme i svoje pare (kao sto ljudi u klubu sada rade, ukljucujuci i Senada) i predlozis nesto bolje svi cemo te podrzati. Međutim pošto nisi, mislim da nije korektno da "hrakces" po nekome ko radi na najvaznijem dokumentu za klub od onog iz '21 kad smo se registovali. I taj portal koji spominjes skoro niko ne cita, i cisto sumnjam i da se on petlja u uredjivacku politiku, ako je uopste i ima.
Senad je po mom misljenju jedan veliki ublehas i nista vise od toga.Prodaje maglu sto je u ostalom i svrha posla kojim se bavi.Bio u prvom Zujinom mandatu u predsjednistvu kluba,da bi se tu pojavio i u Zujinom drugom mandatu.Zeljo tv je bila njegova ideja ali samo ideja,i na tome je sve zavrsilo.Snimanje i produkciju su radili neki drugi ljudi iskreni Zeljini zaljubljenici.U drugom mandatu pojavio se na par sjednica predsjednistva i poslije tragom nestao.Znam ga i sa skupstina kluba ciji je i clan gdje je uvijek izlazio sa nekim prijedlozima koji u biti i nisu bili losi,ali kada treba to sprovesti u djelo (zavuci ruku u svoj dzep) nigdje ga.Tako da se sve u stvari zavrsavalo na prici i nista dalje.Po meni su Acine konstatacije puno blize istini.;)

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 25 jan 2015, 08:48

Polako u ocjenama, i iznosenjima informacija. Treba, malo sacekati, da vidimo i taj statut pa cemo davati ocjene. Posto sam i ja upucen u neke stvari oko "vezivanja" igraca, znam sta je Aleksandar@ zelio da kaze, a ovog covjeka o kojem pricaju ne poznajem pa ne mogu davati svoj sud o njemu, ali ako je stvarno njegov portal na kojem ono stene Aletic pise one bljuvotine, onda nisam ni optimistican. Ne moze se voliti Zeljo a pustati na svom portalu da se nekakav pokusaj od novinara, iskompleksirani papcic izivljava nad najvecim klubom u BiH, to nam nemojte prodavati pod logiku. Neka se smire strasti i stvarno neke stvari nisu za foruma, obratite paznju sta pisete.

P.S. Nemojte rezonavati formu, sastav, igrace nakon sedmice priprema, i niti jedne pogledane utakmice. Sabura plava braco, dajmo ljudima malo prostora i vremena. ;)
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 25 jan 2015, 09:45

priča i želje su jedno, mogućnosti su drugo. prve četiri tekme će nam sve reći, ako opet glat zijanimo i u širokom i u mostaru biće jasno da je limit šlepanje za četvrto mjesto. a ako tu nešto napravimo moći ćemo pričati o napretku i borbi za sami vrh.

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 25 jan 2015, 09:56

Samo ne treba imati neka prevelika očekivanja, i onda neće biti ni nekih velikih razočarenja.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

jaludovolimte
Kontakt:

Post Postao/la jaludovolimte » 25 jan 2015, 10:11

Tražiti maksimalno zalaganje samo, a to zalaganje uz Odu će donijeti dobar rezultat.
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..

fininavijac

Post Postao/la fininavijac » 25 jan 2015, 10:31

Nek trče ja kad trčim svaki dan nabijem fizičku spremu valjda znaju spremiti fizički ekipu zaboga nije taktika **** miša više i spremu odavno ne znaju da spreme ekipu fizički.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 25 jan 2015, 10:47

@aleksandar - Koliko je meni poznato da radio.sarajevo ima vise vlasnika? A jedini razlog zbog kojeg aletic se.re ,ne samo o zelji vec o svima ostalima su klikovi,a ne zaimovic. Niti mozes tako,gotovo,tvrditi da mu je on supervizija.
Lik realno nema 2 ciste u glavi i jedini nacin da bude primjecen je da se ruga ljudima i bude general poslje bitke.

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 25 jan 2015, 13:57

Konkurenti su se bas pojacali posebno Siroki, Olimpic, a Zrinjski doveo malo Acimovica. Znam da je bio u kombinaciji da ga mi dovedemo nekad davno, a ne znam zasto nismo!

FairBet

Post Postao/la FairBet » 25 jan 2015, 14:32

Zbog novaca

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 25 jan 2015, 15:48

FairBet je napisao/la:Zbog novaca
Novci nisu bili problem, momak ima goluba u glavi, tačnije cijeli golubarnik..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Nadzornik
Kontakt:

Post Postao/la Nadzornik » 25 jan 2015, 16:06

Željezničar okončao prvi dio priprema
Bajić pogodio protiv Veleža

Utakmicom protiv Veleža (1:1) Željezničar je okončao prvi dio priprema u Međugorju i danas će se vratiti u Sarajevo, a nakon nekoliko dana odmora, ponovo će u Hercegovinu.

Trener Milomir Odović odlučio je da u duelu sa mostarskim timom izvede najbolji sastav. U početnih 11 “Plavih” bili su Antolović, Memija, Zeljković, Kosorić, Kvesić, Damir Sadiković, Tomić, Đelmić, Bučan, Varea i Bajić, još su igrali i Čolić, Uzelac, Enis Sadiković, Hadžiahmetović i Nuspahić.

Ekipa s Grbavice došla je u vodstvo preko Riada Bajića u 34. minuti, a odlične prilike imali su Huan Manuel Varea (Juan) u prvom dijelu te Amir Hadžiahmetović u drugom dijelu utakmice. Velež je u 78. minuti došao do izjednačenja u finišu utakmice.

Zbog problema s aduktorom, bio je pošteđen Eldar Hasanović, ali treneri očekuju da će pouzdani veznjak brzo biti u punom pogonu.

Tokom priprema u Hercegovini Željezničar je odigrao četiri pripremne utakmice. Na turniru u Gabeli izgubili su od Širokog Brijega (1:2) te su, nakon penala, savladali Hajduk (0:0 u regularnom toku).

U Međugorju su pobijedili Slogu iz Ljubuškog sa 2:0 te su remizirali s Veležom.

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 25 jan 2015, 20:03

Željooooo je napisao/la:
FairBet je napisao/la:Zbog novaca
Novci nisu bili problem, momak ima goluba u glavi, tačnije cijeli golubarnik..
Kako ti to znas?

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 25 jan 2015, 20:18

Ko god je sumnjicav u ekipu, Klub, navijace, ko razmislja da li ce podrzati ekipu na proljece, nek mu ovaj video uvijek bude u glavi. Zeljo nije samo Klub, Zeljo je nacin zivota, Zeljo smo svi mi zajedno. Iz svake bitke izlazimo kao pobjednici tako ce biti i ovaj put. Ide Plavo proljece braco.. 1 mjesec i 3 dana.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

fininavijac

Post Postao/la fininavijac » 25 jan 2015, 21:29

jel došo taj napadač koga lažete rekli ste danas i svi se ušutili nigdje vijesti niakkve koga folirate i šaltate više.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 25 jan 2015, 21:57

fininavijac je napisao/la:jel došo taj napadač koga lažete rekli ste danas i svi se ušutili nigdje vijesti niakkve koga folirate i šaltate više.
Ja bas pratim ovaj forum ali nigdje nisam procitao da je neko napisao da dolazi do danas. Eto kao dokaz koporaj taj post da svi vidimo da nisam u pravu....
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, ŠTA_JE i 51 gost.