RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

1922VFC1981
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la 1922VFC1981 » 24 jan 2015, 23:11

emil02in je napisao/la:Sta je sa Blagojevicem,jel' samo virus ili nesto drugo.Da nam je njega spremiti kako treba to bila ludnica.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Virus druze nista bitno,kazu proslo ga je ali nije mogo igrat jer je iscrpljen a trenira on lagano zadnjih dana. :wave:
#musvdg

RedOne
Kontakt:

Post Postao/la RedOne » 24 jan 2015, 23:32

1922VFC1981 je napisao/la:Moje vidjenje utakmice da svi imate neke informacije:
Nismo lose parirali zelji ali dosta gresaka i izgubljenih lopti,5-6 kontri su trcali u prvom poluvremenu zbog gresaka pri dodavanju od barsica,nikolica,hajderevica..Tako smo i gol primili bajic sa vrha sesnesterca u stativu pogodio nakon kontre.Barisic i hajdarevic po meni su najlosije karike bili,od ostalih hebibovic,pejic,maletic,tolic nista posebno nisu uradili jankovic je jedini koji se nametao i trazio loptu i mirza standardna njegova borbenost.Pejic je igrao stopera sa skahicem i nisu lose izgledali ali peja je igrao tu zbog toga sto feha hladi Zolja koji je na tribinama sjedio.Kolicic i jos jedan momak nisu dobili priliku da igraju nisam dobio informaciju ko je,a ne znam ni zasto nisu dobili priliku iako su se zagrijavali na poluvremenu na terenu.Blagojevic je bolestan i nije igrao zbog toga. :wave:
Hvala na izvjestaju :thumbup: :wave: Mogu zamisliti kako je Peja odigrao na stoperu, a Mahe na beku :D . Generalno, mogu predstaviti u glavi tu "dzombosaniju" koja je za Feju u pripremnom periodu tako karakteristicna. Valjalo je to vidjeti :kafa: ...

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 24 jan 2015, 23:38

RedOne je napisao/la:
1922VFC1981 je napisao/la:Moje vidjenje utakmice da svi imate neke informacije:
Nismo lose parirali zelji ali dosta gresaka i izgubljenih lopti,5-6 kontri su trcali u prvom poluvremenu zbog gresaka pri dodavanju od barsica,nikolica,hajderevica..Tako smo i gol primili bajic sa vrha sesnesterca u stativu pogodio nakon kontre.Barisic i hajdarevic po meni su najlosije karike bili,od ostalih hebibovic,pejic,maletic,tolic nista posebno nisu uradili jankovic je jedini koji se nametao i trazio loptu i mirza standardna njegova borbenost.Pejic je igrao stopera sa skahicem i nisu lose izgledali ali peja je igrao tu zbog toga sto feha hladi Zolja koji je na tribinama sjedio.Kolicic i jos jedan momak nisu dobili priliku da igraju nisam dobio informaciju ko je,a ne znam ni zasto nisu dobili priliku iako su se zagrijavali na poluvremenu na terenu.Blagojevic je bolestan i nije igrao zbog toga. :wave:
Hvala na izvjestaju :thumbup: :wave: Mogu zamisliti kako je Peja odigrao na stoperu, a Mahe na beku :D . Generalno, mogu predstaviti u glavi tu "dzombosaniju" koja je za Feju u pripremnom periodu tako karakteristicna. Valjalo je to vidjeti :kafa: ...
U mahinicu 3 metra na beku igra a sejo bucan ga napada cirkus..Zaboravio sam reci da su stvarno ostro igrali u prvom poluvremenu Skahic i Bucan se zakacili u drugom Kodro i Kosoric,njihovi igraci dosta nervozni bili imali su 2-3 zuta kartona
#musvdg

vfc1981
Kontakt:

Post Postao/la vfc1981 » 25 jan 2015, 08:22

http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... lkPTYyOA==" onclick="window.open(this.href);return false;
...Za dres sa petokrakom ginu rođeni...

vfc1981
Kontakt:

Post Postao/la vfc1981 » 25 jan 2015, 08:32

http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... Itemid=720" onclick="window.open(this.href);return false;
...Za dres sa petokrakom ginu rođeni...

SipakUlicar1922
Kontakt:

Re: FK Velež: Igrački kadar i transferi

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 25 jan 2015, 12:49

"Milos Acimovic potpisuje za Zrinjski" (naslov na prvoj stranici).
Isti momak kojeg su menadjer i Vladavic nedavno vodili u Wolfsburg na probu. Ako je mali talenat a vjerovatno da jeste pokenjam se tebi Vladavicu usta AKO nisi ucinio sve u svojoj moci da ga uz zdogovor sa upravom dovedes u svetinju. Istu svetinju koja je tebi dala sve sto si u zivotu stvorio.
Prkosni i Ponosni od 1922

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 25 jan 2015, 13:38

SipakUlicar1922 je napisao/la:"Milos Acimovic potpisuje za Zrinjski" (naslov na prvoj stranici).
Isti momak kojeg su menadjer i Vladavic nedavno vodili u Wolfsburg na probu. Ako je mali talenat a vjerovatno da jeste pokenjam se tebi Vladavicu usta AKO nisi ucinio sve u svojoj moci da ga uz zdogovor sa upravom dovedes u svetinju. Istu svetinju koja je tebi dala sve sto si u zivotu stvorio.
:thumbup:
#musvdg

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 25 jan 2015, 13:51

RAja hajmo bez kukanja sto nije kako nije i spominjanja nekih brnjoza sa dubravskih visoravni na nasim temama. Prefirgani kundo je zatvorio zadnju stranicu svojom siraškom guzicom i eto ga tamo. Ma ja bola. Forza Velež yebo brnju i njegovu usađenu seljačku poganost
From father to son

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 25 jan 2015, 13:57

Cernica je napisao/la:RAja hajmo bez kukanja sto nije kako nije i spominjanja nekih brnjoza sa dubravskih visoravni na nasim temama. Prefirgani kundo je zatvorio zadnju stranicu svojom siraškom guzicom i eto ga tamo. Ma ja bola. Forza Velež yebo brnju i njegovu usađenu seljačku poganost
Upravu si komandante!!!
Izvini te raja sto sam pisao o ljudima koji nikada nece biti dio nase svetinje. Imamo mi i talente i ljude koji ce se brinuti o njima. Jeli iko skontao ko su ova trojica sto su jucer igrali? Blaic, Milenkovic i Scepanovic? Gdje su igrali, koju poziciju igraju?

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 25 jan 2015, 14:06

SipakUlicar1922 je napisao/la:
Cernica je napisao/la:RAja hajmo bez kukanja sto nije kako nije i spominjanja nekih brnjoza sa dubravskih visoravni na nasim temama. Prefirgani kundo je zatvorio zadnju stranicu svojom siraškom guzicom i eto ga tamo. Ma ja bola. Forza Velež yebo brnju i njegovu usađenu seljačku poganost
Upravu si komandante!!!
Izvini te raja sto sam pisao o ljudima koji nikada nece biti dio nase svetinje. Imamo mi i talente i ljude koji ce se brinuti o njima. Jeli iko skontao ko su ova trojica sto su jucer igrali? Blaic, Milenkovic i Scepanovic? Gdje su igrali, koju poziciju igraju?
Milenkovic stoper,Blaic desni vezni.Koji scepanovic?
#musvdg

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 25 jan 2015, 14:27

1922VFC1981 je napisao/la:
SipakUlicar1922 je napisao/la:
Upravu si komandante!!!
Milenkovic stoper,Blaic desni vezni.Koji scepanovic?
Nakon prijateljskih utakmica sa Širokim Brijegom, splitskim Hajdukom i Slogom iz Ljubuškog, Plavi su odmjerili snage s mostarskim Veležom. Od prve minute su za Željezničar zaigrali Antolović, Memija, Zeljković, Kosorić, Kvesić, D. Sadiković, Tomić, Đelmić, Bučan, Varea i Bajić. Za Velež su od početka zaigrali Dragojević, Barišić, Škahić, Pejić, Maletić, Nikolić, Tolić, Janković, Hajdarović, Hebibović i M. Ćemalović.

Željezničar je poveo sredinom prvog poluvremena, a strijelac je bio Bajić, najbolji strijelac prvog dijela sezone u Premijer ligi BiH. Tim rezultatom je završeno prvo poluvrijeme.

U drugom poluvremenu je Željezničar igrao u sastavu Antolović, Čolić, Zeljković, Uzelac, Bučan, E. Sadiković, Tomić, Hadžiahmetović, Nuspahić, Đelmić i Bajić, dok su za Velež nastupili Bobić, Milenković, Stefančić, Zvonić, Mahinić, Kodro, Reljić, Bilać, Demić, Haurdić, D. Ćemalović i Marić. Željezničar je imao nešto veći posjed lopte, ali je ekipa Veleža stigla do izjednačenja u 78. minuti, kada je mrežu Plavih pogodio Dino Ćemalović. Rezultat se do kraja susreta nije mijenjao. Ostalo je 1:1.

Nogometaši Željezničara se u Sarajevo vraćaju u nedjelju

http://www.klix.ba" onclick="window.open(this.href);return false;

Stefancic nije Scepanovic (do mene je)

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 25 jan 2015, 15:41

valjda će sada Feja moći uigrati ekipu za proljeće.

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 25 jan 2015, 15:42

Zna li neko kad igramo protiv Leotara ovu najavljenju prijateljsku utakmicu ?
Citam ne temi premijer lige ovi iz Drine Zvornik predvidjaju sebi ispadanje,losa im situacija a mi prvo kolo idemo tamo.Zao mi ih je ali valjalo bi tricom poceti polusezonu
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

BMV22
Kontakt:

Post Postao/la BMV22 » 25 jan 2015, 17:04

SipakUlicar1922 je napisao/la:"Milos Acimovic potpisuje za Zrinjski" (naslov na prvoj stranici).
Ne znam buraz šta ti je čudno u ovome svemu, poslije nereda koji je napravio u jesenjem dijelu u našoj svlačionici očigledno ljakse ne misli stati.Pisao sam o tome ali me izgleda niste shvatali ozbiljno, on je uzrok i pokretač svih naših problema u jesenjem dijelu. I sa onakvim rosterom da je bilo mira u svlačionici garantujem da bi bili među prve četiri ekipe.Ali nemojmo žaliti samno molim raju da zapamte kako se ko odnosi prema klubu koji ga je stvorio.Kakav je to čovjek najbolje govori on sma o sebi jer kad bi sad izbacio sve njegove izjave zadnje pola godine svi bi zajedno poludili šta čovjek lupa.Sjetite se samo da je izjavio da je došao da se oprosti od aktivnog igranja i da će završiti karijeru u Veležu, ond aje to tačke usijanja doveo odnose u gradskom derbiju koji su taman zadnjih godina bili mirni i koliko toliko snošljivi.Naši igrači su jednostavno podlegli toj atmosferi koju je on stvorio svojim izjavama.Čim je sa njim raskinut ugovor sam je izjavio da ide u želju da se oprosti od fudbala jer je to njegov drugi najdraži klub.Međutim ja nikad ni od kog iz želje nečuh da su ga tražili samo je on uporan bio da je Odović njegov najdraži trener.A onda opet salto mortale kad je vidio ništa od toga trči probaj uzeti još koji dinar u Gradačac.E što je puno puno je, seljaka možeš otjerati sa sela, ali selo nikad iz njega.Ko može nek mi objasni, možda sam ja malo zaostao, kako to se mogu voljeti dva kluba?Ja i sva moja raja koju znam volimo samo Veleža i kad njega prestanemo voljeti to će značiti da smo umrli mi ili klub.Pošto je ljudski život ograničen ljubav naša(Velež) nikad neće umrijeti, ljudi su samo prolazni (nažalost) klub ostaje vijekovima.I još samo da dodam za ovog malog Aćimovića nek ga je odveo gdje on hoće baš mi je drago da se sprijateljio s klubom koji je govorio da najviše mrzi pa bi mu uputio molbu da nas sprijatelji s svojom novom ljubavi.Nemojte se raja sekirati ja želim Aćimoviću sve najbolje jer ne mrzim nikoga, ali mi smao jedna stvar nije jasna.Momak je iz Trebinja i ako te kao takvog traže velikani iz Beograda a ti odeš u Zrinjski...?! :kafa: :think: :hmmmmm:
Pozdrav crvenoj braći no sikiriki hajmo mi lagano našim putem naprijed.I sad i za sva vremena upamtite- nekad nije bitno ko je bolji igrač ali uvijek ostaje jedna činjenica.Za sve seljake da je dobro pročitaju i upamte, jedan jedini i po svemu neponovljivi SEMIR IZ SVEMIRA!!!!!!!!!!UMRI OD SRAMOTE A.V :puke: :pinokio: :wave: :sick:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Samo je jedna riba- Pastrmka!!!

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 25 jan 2015, 19:10

rodjenisa je napisao/la:Zna li neko kad igramo protiv Leotara ovu najavljenju prijateljsku utakmicu ?
Citam ne temi premijer lige ovi iz Drine Zvornik predvidjaju sebi ispadanje,losa im situacija a mi prvo kolo idemo tamo.Zao mi ih je ali valjalo bi tricom poceti polusezonu
Dosla bi nam ta 3 boda ko kec na desetku
From father to son

BMV22
Kontakt:

Post Postao/la BMV22 » 25 jan 2015, 19:43

Cernica je napisao/la:
rodjenisa je napisao/la:Zna li neko kad igramo protiv Leotara ovu najavljenju prijateljsku utakmicu ?
Djesi buraz neki dan sam pisao ovo sto rodjenisa govori, ja sam uvjeren ako ih Feja spremi kako treba da ne prvu nego oba kola koja gostujemo na pocetku mozemo dobit, skupit glave ko jedan fizicki se spremit i uzet 6 bodica, a onda braco crvena SPEKTAKL ce biti, bar ja tako mislim nek se niko ne uvrijedi. Samo hrabro i juris svi ko jedan.
MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA. :thumbup: :crazy: :cool: :njanjanja: :opaopa: :bow: :bih:
Samo je jedna riba- Pastrmka!!!

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 25 jan 2015, 19:54

BMV22 je napisao/la:
Cernica je napisao/la:
Djesi buraz neki dan sam pisao ovo sto rodjenisa govori, ja sam uvjeren ako ih Feja spremi kako treba da ne prvu nego oba kola koja gostujemo na pocetku mozemo dobit, skupit glave ko jedan fizicki se spremit i uzet 6 bodica, a onda braco crvena SPEKTAKL ce biti, bar ja tako mislim nek se niko ne uvrijedi. Samo hrabro i juris svi ko jedan.
MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA. :thumbup: :crazy: :cool: :njanjanja: :opaopa: :bow: :bih:
Bio bi to praznik fudbala 18 kolo jos nam dolazi hoMe :thumbup:
From father to son

salmy

Post Postao/la salmy » 25 jan 2015, 21:29

Ma brate prvo Drinu razvalit momački, a onda zitare iz Velike Obarske oderat ko konje, a onda nam u trecem kolu Mehaga dolazi na megdan.

Sigurno je da mu nece biti lako jer Mostar i Velez su u njegovom srcu vazda bili i ostali, a nas ceka dobro "čupanje" s pitarima jer su se i oni u prelaznom roku pojacali ,ali bez obzira na sve na kraju cemo abd i slaviti :clap: :clap: :clap:

Ma hebi ga cim je dosao Pastrmka i ostala braca odmah živne forum, samo zaje..ncije i optimizam.
Hajmo Rodjeni, Forzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 26 jan 2015, 13:39

Ivetić se priključio Slobodi, tako da nema ništa od povratka u Velež.

Tosre
Kontakt:

Post Postao/la Tosre » 26 jan 2015, 15:07

BMV22 je napisao/la:
Ne znam buraz šta ti je čudno u ovome svemu, poslije nereda koji je napravio u jesenjem dijelu u našoj svlačionici očigledno ljakse ne misli stati.Pisao sam o tome ali me izgleda niste shvatali ozbiljno, on je uzrok i pokretač svih naših problema u jesenjem dijelu. I sa onakvim rosterom da je bilo mira u svlačionici garantujem da bi bili među prve četiri ekipe.Ali nemojmo žaliti samno molim raju da zapamte kako se ko odnosi prema klubu koji ga je stvorio.Kakav je to čovjek najbolje govori on sma o sebi jer kad bi sad izbacio sve njegove izjave zadnje pola godine svi bi zajedno poludili šta čovjek lupa.Sjetite se samo da je izjavio da je došao da se oprosti od aktivnog igranja i da će završiti karijeru u Veležu, ond aje to tačke usijanja doveo odnose u gradskom derbiju koji su taman zadnjih godina bili mirni i koliko toliko snošljivi.Naši igrači su jednostavno podlegli toj atmosferi koju je on stvorio svojim izjavama.Čim je sa njim raskinut ugovor sam je izjavio da ide u želju da se oprosti od fudbala jer je to njegov drugi najdraži klub.Međutim ja nikad ni od kog iz želje nečuh da su ga tražili samo je on uporan bio da je Odović njegov najdraži trener.A onda opet salto mortale kad je vidio ništa od toga trči probaj uzeti još koji dinar u Gradačac.E što je puno puno je, seljaka možeš otjerati sa sela, ali selo nikad iz njega.Ko može nek mi objasni, možda sam ja malo zaostao, kako to se mogu voljeti dva kluba?Ja i sva moja raja koju znam volimo samo Veleža i kad njega prestanemo voljeti to će značiti da smo umrli mi ili klub.Pošto je ljudski život ograničen ljubav naša(Velež) nikad neće umrijeti, ljudi su samo prolazni (nažalost) klub ostaje vijekovima.I još samo da dodam za ovog malog Aćimovića nek ga je odveo gdje on hoće baš mi je drago da se sprijateljio s klubom koji je govorio da najviše mrzi pa bi mu uputio molbu da nas sprijatelji s svojom novom ljubavi.Nemojte se raja sekirati ja želim Aćimoviću sve najbolje jer ne mrzim nikoga, ali mi smao jedna stvar nije jasna.Momak je iz Trebinja i ako te kao takvog traže velikani iz Beograda a ti odeš u Zrinjski...?! :kafa: :think: :hmmmmm:
Pozdrav crvenoj braći no sikiriki hajmo mi lagano našim putem naprijed.I sad i za sva vremena upamtite- nekad nije bitno ko je bolji igrač ali uvijek ostaje jedna činjenica.Za sve seljake da je dobro pročitaju i upamte, jedan jedini i po svemu neponovljivi SEMIR IZ SVEMIRA!!!!!!!!!!UMRI OD SRAMOTE A.V :puke: :pinokio: :wave: :sick:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
U potpunosti se slazem sa tobom druze BMV, majke mi moje ko god ima i malo u glavi treba da mu je jasno kakav je "covjek" taj ljakse vladavic, za sva vremena je sebe stavio u klub sa colicem i ostalom bagrom. Sto dalje od Veleza to bolje.

Mostar u Srcu Velez do Groba!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.