RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

AlemC85
Kontakt:

Re: FK Velež: Igrački kadar i transferi

Post Postao/la AlemC85 » 25 jan 2015, 15:41

valjda će sada Feja moći uigrati ekipu za proljeće.

rodjenisa
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la rodjenisa » 25 jan 2015, 15:42

Zna li neko kad igramo protiv Leotara ovu najavljenju prijateljsku utakmicu ?
Citam ne temi premijer lige ovi iz Drine Zvornik predvidjaju sebi ispadanje,losa im situacija a mi prvo kolo idemo tamo.Zao mi ih je ali valjalo bi tricom poceti polusezonu
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

BMV22
Kontakt:

Post Postao/la BMV22 » 25 jan 2015, 17:04

SipakUlicar1922 je napisao/la:"Milos Acimovic potpisuje za Zrinjski" (naslov na prvoj stranici).
Isti momak kojeg su menadjer i Vladavic nedavno vodili u Wolfsburg na probu. Ako je mali talenat a vjerovatno da jeste pokenjam se tebi Vladavicu usta AKO nisi ucinio sve u svojoj moci da ga uz zdogovor sa upravom dovedes u svetinju. Istu svetinju koja je tebi dala sve sto si u zivotu stvorio.
Ne znam buraz šta ti je čudno u ovome svemu, poslije nereda koji je napravio u jesenjem dijelu u našoj svlačionici očigledno ljakse ne misli stati.Pisao sam o tome ali me izgleda niste shvatali ozbiljno, on je uzrok i pokretač svih naših problema u jesenjem dijelu. I sa onakvim rosterom da je bilo mira u svlačionici garantujem da bi bili među prve četiri ekipe.Ali nemojmo žaliti samno molim raju da zapamte kako se ko odnosi prema klubu koji ga je stvorio.Kakav je to čovjek najbolje govori on sma o sebi jer kad bi sad izbacio sve njegove izjave zadnje pola godine svi bi zajedno poludili šta čovjek lupa.Sjetite se samo da je izjavio da je došao da se oprosti od aktivnog igranja i da će završiti karijeru u Veležu, ond aje to tačke usijanja doveo odnose u gradskom derbiju koji su taman zadnjih godina bili mirni i koliko toliko snošljivi.Naši igrači su jednostavno podlegli toj atmosferi koju je on stvorio svojim izjavama.Čim je sa njim raskinut ugovor sam je izjavio da ide u želju da se oprosti od fudbala jer je to njegov drugi najdraži klub.Međutim ja nikad ni od kog iz želje nečuh da su ga tražili samo je on uporan bio da je Odović njegov najdraži trener.A onda opet salto mortale kad je vidio ništa od toga trči probaj uzeti još koji dinar u Gradačac.E što je puno puno je, seljaka možeš otjerati sa sela, ali selo nikad iz njega.Ko može nek mi objasni, možda sam ja malo zaostao, kako to se mogu voljeti dva kluba?Ja i sva moja raja koju znam volimo samo Veleža i kad njega prestanemo voljeti to će značiti da smo umrli mi ili klub.Pošto je ljudski život ograničen ljubav naša(Velež) nikad neće umrijeti, ljudi su samo prolazni (nažalost) klub ostaje vijekovima.I još samo da dodam za ovog malog Aćimovića nek ga je odveo gdje on hoće baš mi je drago da se sprijateljio s klubom koji je govorio da najviše mrzi pa bi mu uputio molbu da nas sprijatelji s svojom novom ljubavi.Nemojte se raja sekirati ja želim Aćimoviću sve najbolje jer ne mrzim nikoga, ali mi smao jedna stvar nije jasna.Momak je iz Trebinja i ako te kao takvog traže velikani iz Beograda a ti odeš u Zrinjski...?! :kafa: :think: :hmmmmm:
Pozdrav crvenoj braći no sikiriki hajmo mi lagano našim putem naprijed.I sad i za sva vremena upamtite- nekad nije bitno ko je bolji igrač ali uvijek ostaje jedna činjenica.Za sve seljake da je dobro pročitaju i upamte, jedan jedini i po svemu neponovljivi SEMIR IZ SVEMIRA!!!!!!!!!!UMRI OD SRAMOTE A.V :puke: :pinokio: :wave: :sick:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Samo je jedna riba- Pastrmka!!!

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 25 jan 2015, 19:10

rodjenisa je napisao/la:Zna li neko kad igramo protiv Leotara ovu najavljenju prijateljsku utakmicu ?
Citam ne temi premijer lige ovi iz Drine Zvornik predvidjaju sebi ispadanje,losa im situacija a mi prvo kolo idemo tamo.Zao mi ih je ali valjalo bi tricom poceti polusezonu
Dosla bi nam ta 3 boda ko kec na desetku
From father to son

BMV22
Kontakt:

Post Postao/la BMV22 » 25 jan 2015, 19:43

Cernica je napisao/la:
rodjenisa je napisao/la:Zna li neko kad igramo protiv Leotara ovu najavljenju prijateljsku utakmicu ?
Djesi buraz neki dan sam pisao ovo sto rodjenisa govori, ja sam uvjeren ako ih Feja spremi kako treba da ne prvu nego oba kola koja gostujemo na pocetku mozemo dobit, skupit glave ko jedan fizicki se spremit i uzet 6 bodica, a onda braco crvena SPEKTAKL ce biti, bar ja tako mislim nek se niko ne uvrijedi. Samo hrabro i juris svi ko jedan.
MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA. :thumbup: :crazy: :cool: :njanjanja: :opaopa: :bow: :bih:
Samo je jedna riba- Pastrmka!!!

Cernica
Kontakt:

Post Postao/la Cernica » 25 jan 2015, 19:54

BMV22 je napisao/la:
Cernica je napisao/la:
Djesi buraz neki dan sam pisao ovo sto rodjenisa govori, ja sam uvjeren ako ih Feja spremi kako treba da ne prvu nego oba kola koja gostujemo na pocetku mozemo dobit, skupit glave ko jedan fizicki se spremit i uzet 6 bodica, a onda braco crvena SPEKTAKL ce biti, bar ja tako mislim nek se niko ne uvrijedi. Samo hrabro i juris svi ko jedan.
MOSTAR U SRCU VELEZ DO GROBA. :thumbup: :crazy: :cool: :njanjanja: :opaopa: :bow: :bih:
Bio bi to praznik fudbala 18 kolo jos nam dolazi hoMe :thumbup:
From father to son

salmy

Post Postao/la salmy » 25 jan 2015, 21:29

Ma brate prvo Drinu razvalit momački, a onda zitare iz Velike Obarske oderat ko konje, a onda nam u trecem kolu Mehaga dolazi na megdan.

Sigurno je da mu nece biti lako jer Mostar i Velez su u njegovom srcu vazda bili i ostali, a nas ceka dobro "čupanje" s pitarima jer su se i oni u prelaznom roku pojacali ,ali bez obzira na sve na kraju cemo abd i slaviti :clap: :clap: :clap:

Ma hebi ga cim je dosao Pastrmka i ostala braca odmah živne forum, samo zaje..ncije i optimizam.
Hajmo Rodjeni, Forzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 26 jan 2015, 13:39

Ivetić se priključio Slobodi, tako da nema ništa od povratka u Velež.

Tosre
Kontakt:

Post Postao/la Tosre » 26 jan 2015, 15:07

BMV22 je napisao/la:
SipakUlicar1922 je napisao/la:"Milos Acimovic potpisuje za Zrinjski" (naslov na prvoj stranici).
Isti momak kojeg su menadjer i Vladavic nedavno vodili u Wolfsburg na probu. Ako je mali talenat a vjerovatno da jeste pokenjam se tebi Vladavicu usta AKO nisi ucinio sve u svojoj moci da ga uz zdogovor sa upravom dovedes u svetinju. Istu svetinju koja je tebi dala sve sto si u zivotu stvorio.
Ne znam buraz šta ti je čudno u ovome svemu, poslije nereda koji je napravio u jesenjem dijelu u našoj svlačionici očigledno ljakse ne misli stati.Pisao sam o tome ali me izgleda niste shvatali ozbiljno, on je uzrok i pokretač svih naših problema u jesenjem dijelu. I sa onakvim rosterom da je bilo mira u svlačionici garantujem da bi bili među prve četiri ekipe.Ali nemojmo žaliti samno molim raju da zapamte kako se ko odnosi prema klubu koji ga je stvorio.Kakav je to čovjek najbolje govori on sma o sebi jer kad bi sad izbacio sve njegove izjave zadnje pola godine svi bi zajedno poludili šta čovjek lupa.Sjetite se samo da je izjavio da je došao da se oprosti od aktivnog igranja i da će završiti karijeru u Veležu, ond aje to tačke usijanja doveo odnose u gradskom derbiju koji su taman zadnjih godina bili mirni i koliko toliko snošljivi.Naši igrači su jednostavno podlegli toj atmosferi koju je on stvorio svojim izjavama.Čim je sa njim raskinut ugovor sam je izjavio da ide u želju da se oprosti od fudbala jer je to njegov drugi najdraži klub.Međutim ja nikad ni od kog iz želje nečuh da su ga tražili samo je on uporan bio da je Odović njegov najdraži trener.A onda opet salto mortale kad je vidio ništa od toga trči probaj uzeti još koji dinar u Gradačac.E što je puno puno je, seljaka možeš otjerati sa sela, ali selo nikad iz njega.Ko može nek mi objasni, možda sam ja malo zaostao, kako to se mogu voljeti dva kluba?Ja i sva moja raja koju znam volimo samo Veleža i kad njega prestanemo voljeti to će značiti da smo umrli mi ili klub.Pošto je ljudski život ograničen ljubav naša(Velež) nikad neće umrijeti, ljudi su samo prolazni (nažalost) klub ostaje vijekovima.I još samo da dodam za ovog malog Aćimovića nek ga je odveo gdje on hoće baš mi je drago da se sprijateljio s klubom koji je govorio da najviše mrzi pa bi mu uputio molbu da nas sprijatelji s svojom novom ljubavi.Nemojte se raja sekirati ja želim Aćimoviću sve najbolje jer ne mrzim nikoga, ali mi smao jedna stvar nije jasna.Momak je iz Trebinja i ako te kao takvog traže velikani iz Beograda a ti odeš u Zrinjski...?! :kafa: :think: :hmmmmm:
Pozdrav crvenoj braći no sikiriki hajmo mi lagano našim putem naprijed.I sad i za sva vremena upamtite- nekad nije bitno ko je bolji igrač ali uvijek ostaje jedna činjenica.Za sve seljake da je dobro pročitaju i upamte, jedan jedini i po svemu neponovljivi SEMIR IZ SVEMIRA!!!!!!!!!!UMRI OD SRAMOTE A.V :puke: :pinokio: :wave: :sick:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
U potpunosti se slazem sa tobom druze BMV, majke mi moje ko god ima i malo u glavi treba da mu je jasno kakav je "covjek" taj ljakse vladavic, za sva vremena je sebe stavio u klub sa colicem i ostalom bagrom. Sto dalje od Veleza to bolje.

Mostar u Srcu Velez do Groba!

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 26 jan 2015, 15:31

AlemC85 je napisao/la:Ivetić se priključio Slobodi, tako da nema ništa od povratka u Velež.
:plac: :plac: :plac:
#musvdg

dime
Kontakt:

Post Postao/la dime » 26 jan 2015, 15:39

- Dva stopera, Frančić i Milenkvović, igrat će i protiv GOŠK-a u srijedu, a onda ćemo vidjeti. Frančić je junior Splita, Milenković igrač koji je prošao školu Partizana. Bilać ne ostaje, rekao je Jusufbegović.
Sljedeća provjera Velež čeka u srijedu u Višićima, vjerojatno u 14.30 sati.

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 26 jan 2015, 15:42

dime je napisao/la:- Dva stopera, Frančić i Milenkvović, igrat će i protiv GOŠK-a u srijedu, a onda ćemo vidjeti. Frančić je junior Splita, Milenković igrač koji je prošao školu Partizana. Bilać ne ostaje, rekao je Jusufbegović.
Ima li ista vezano za onog malog kolicica sta s njim trenira li ?
#musvdg

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 26 jan 2015, 15:50

1922VFC1981 je napisao/la:
dime je napisao/la:- Dva stopera, Frančić i Milenkvović, igrat će i protiv GOŠK-a u srijedu, a onda ćemo vidjeti. Frančić je junior Splita, Milenković igrač koji je prošao školu Partizana. Bilać ne ostaje, rekao je Jusufbegović.
Ima li ista vezano za onog malog kolicica sta s njim trenira li ?
može li izvor?

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 26 jan 2015, 15:52

Znas li mozda kako se zovu Francic i Milenkovic? Ovoga Francica sam trazio (zvanicna stranica rnksplit.hr) medjutim bez uspjeha iako stoje prezimena juniora.
Prkosni i Ponosni od 1922

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 26 jan 2015, 15:54

Ne moze nam reljic sa 1,70 biti zamjena jedina u spicu,klasicni igrac koji trkom moze nesto nista drugo pod hitno naci stopera,napadaca.Drugi klubovi samo dovode,pogledaj zvijezdu i slobodu koji su iza nas.. :x :x :x :x
#musvdg

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 26 jan 2015, 15:56

treba nam izraziti spic pa makar i vratili Jusufbašića, jer teško dajemo golove.

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 26 jan 2015, 15:58

AlemC85 je napisao/la:treba nam izraziti spic pa makar i vratili Jusufbašića, jer teško dajemo golove.
A on je u travniku igrao gdje u nas Jankovic igra,iza napadaca nije ni on klasicni spic igrac..
#musvdg

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 26 jan 2015, 16:04

a sta mislite za ponovo zaganjaju Purovica? ko zna možda pristane igrati za Velež? :kafa:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 26 jan 2015, 16:05

AlemC85 je napisao/la:treba nam izraziti spic pa makar i vratili Jusufbašića, jer teško dajemo golove.
Jusufbašić je dok je kod nas bio više proveo na klupi i ulazio u igru, nego što je počinjao u prvih 11. Da ga je Feja smatrao adekvatnim za svoj sistem, ne bi ga pustio. Nema ništa od vraćanja njega u Velež.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 26 jan 2015, 16:23

zizu1991 je napisao/la:
Jusufbašić je dok je kod nas bio više proveo na klupi i ulazio u igru, nego što je počinjao u prvih 11. Da ga je Feja smatrao adekvatnim za svoj sistem, ne bi ga pustio. Nema ništa od vraćanja njega u Velež.
Jusufbasic je lijen koliko je tezak. Zna lopte ali nosalantan da te bog sacuva. Vise sam puta bio prisutan na treninzima kada se Rahimic izdera na njega. Daleko mu kuca od Veleza bila. Ja licno bi Ramovica objerucke vratio (pod uslovom da je sanirao povredu ledja).
Prkosni i Ponosni od 1922

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []