baglama je napisao/la:
nisi cuo jarane, uvijek je pri skoku govoorio eeeej. ali ti podmeces da to znaci da trazi faul. a bas je maloprije bilo vidljivo da je to je to njmu jednostvno prirodan uzvik jer uopste nije ni pomislio trazit faul. gledao sam juku lani vise od tebe. i opet valjas gluposti jer nije isto skakat izmedju nenea i gortata i izmedju jagodic kuridze i sarica...nevjerovatno da uopste ne pravis razliku u tezini duela koje vodi pod kosem.
navodis dvije utakmice (memphis i chicago) gdje se sacuvao od faula i eto juka moze kad hoce...zar iko ko poznaje basket nije ocekivao ove probleme? gledaces ih jos godinama i seruckat o tome
juka je iz sela svojat , ti rece da ste iz istog mjesta
gramatika? ne zasmijavaj me. u 4 sata ce vodit racuna o gramatici. super je sto ti vodis, zato ti valjda i treba pola sata da odgovoris
hajd zbogom, me obracaj mi se " nedivljace":lol: , nastavi vodit racuna o najsitnijim detaljima koji te nerviraju. a sto juka ima najveci +- u cijeloj sezoni od svih igraca denvera, to je sporedno
evo i sad su se raspali bez njega na parketu
Ne, ja to govorim jer mislim da se malo folira time i da mu te stvari, bas kao i pravljenje razlicitih grimasa, ruganja igracima u facu, ne trebaju. Ne kazem da je uvijek foliranje, sad je to vec i navikao. Ja ti kazem da sigurno nisi gledao, jedini razlog negledanja utakmice Cedevite/Zadra je bio taj sto nisam bio kod kuce, ili prenosa uopste nije bilo. I to nije samo slucaj sa Jukom, vec sa svim igracima iz reprezentacije. Juku pogotovo volim gledati jer ga ima na obje strane, u svim segmentima igre se istice, a takvih je danas jako malo.
Ti "glupi" faulovi su vec postali hronican problem kod Jusufa i ja ih spominjem upravo iz razloga sto se mogu svesti na minimum, samo da malo povede racuna o tim svojim zutim minutama. Ja rekoh iz istog grada, a Svojat je valjda u Zivinicama, osim ako ti ne kazes drugacije?
Kada je gramatika u pitanju, nema tu vodio racuna ili ne, to se valjda treba znati uvijek, bez ikakvog zagledanja i trazenja sitnica. Ja, za razliku od tebe, gledam utakmicu i imam nekih drugih obaveza pored ovog foruma, na kojem ti visis 24/7.