Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan

RealnoGledano
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la RealnoGledano » 26 jan 2015, 03:31

neki ljudi ne kontaju prije svega da je ovo forum, da ovdje svako ima svoje misljenje
a ako se nekim slucajem tvoje misljenje ne slaze sa njihovim onda si kreten,papak,budala, nemas pojma o kosarci.. itd itd
to sto se men ne svidja nesto a teb je to ok super onda men moje teb tvoje nema potrebe za uvredama i provokacima i prozivanjima i slicnim sranjima
niko ne ostaje budan do 4-5-6 ujutro zato sto mrzi Juku zato molit cu lijepo... :salut:

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 26 jan 2015, 03:51

baglama je napisao/la: E pa vidis, ja sam to njegovo stenjanje primjetio jos prosle sezone, a ako si ga ikad slusao u intervjuima, onda si ga takodjer mogao cuti da i kad prica stenje, osim ako si nagluh. Zato bi bolje bilo danisi neki dan izletio sa svojim otkricem...
kad sam se registrovo takodjer veze nema sto ti podmeces Juki da fejkira, odnosno zelio bi da savlada svoju prirodu... Jos treba vodit racuna i " estetskom dojmu" disanja pri skoku??? :lol: svasta ces cut

ti bi na osnovu jedne utakmice pravio urnek za svaku?? ne ide to tako. trener ga je trebao vadit poslije druge licne jer se vec bio potrosio od silnog jurcanja gore-dole, a on ga ostavio i pogrijesio
Juki ne odgovara ovaj stil igre, niti bi odgovarao marc i pau gasolu, ali zato recimo memphis igra half court kosarku, ono sto odgovara njihovom glavnom igracu

To sto ste iz istog sela mi nista ne zanci, na selima i jest najveca ljubomora
Ti bi morao prije svega da odrastes, pa posle toga malo pravopis da savladas, makar osnovne stvari. Ovako si kao divljak koji lupa sta stigne.
Gdje sam iskljucio da nije nikako stenjao u ABA ligi? Rekao sam, sigurno to nije radio u ovolikoj mjeri, kao sada u NBA. To Jusuf kada prica, nakon svake 2 rijeci govori "eeeeeeej"? To stvarno nisam primijetio, moguce... Nigdje nisam rekao o cemu treba da vodi racuna, vec samo da se ponasa kao i svi ostali igraci, kao oni koji su tu 10+ godina.
Otkud to da rekoh da je samo u ovoj utakmici pravio glupe faulove, kako se sjecam, ja rekoh da tokom cijele karijere ima "problem" s tim?
Ko pomenu kakvo selo?
Izdržati, to je temelj vrline!

JoeCelt
Kontakt:

Post Postao/la JoeCelt » 26 jan 2015, 03:53

Juka odigrao citavu cetvrtinu bez zamjene! :D
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs

uvijekuztebe1921
Kontakt:

Post Postao/la uvijekuztebe1921 » 26 jan 2015, 04:03

sad ce juka uci po double-double :bih:
Mi smo Željini, Željo je naš!

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 26 jan 2015, 04:04

rogeRF je napisao/la:
baglama je napisao/la: E pa vidis, ja sam to njegovo stenjanje primjetio jos prosle sezone, a ako si ga ikad slusao u intervjuima, onda si ga takodjer mogao cuti da i kad prica stenje, osim ako si nagluh. Zato bi bolje bilo danisi neki dan izletio sa svojim otkricem...
kad sam se registrovo takodjer veze nema sto ti podmeces Juki da fejkira, odnosno zelio bi da savlada svoju prirodu... Jos treba vodit racuna i " estetskom dojmu" disanja pri skoku??? :lol: svasta ces cut

ti bi na osnovu jedne utakmice pravio urnek za svaku?? ne ide to tako. trener ga je trebao vadit poslije druge licne jer se vec bio potrosio od silnog jurcanja gore-dole, a on ga ostavio i pogrijesio
Juki ne odgovara ovaj stil igre, niti bi odgovarao marc i pau gasolu, ali zato recimo memphis igra half court kosarku, ono sto odgovara njihovom glavnom igracu

To sto ste iz istog sela mi nista ne zanci, na selima i jest najveca ljubomora
Ti bi morao prije svega da odrastes, pa posle toga malo pravopis da savladas, makar osnovne stvari. Ovako si kao divljak koji lupa sta stigne.
Gdje sam iskljucio da nije nikako stenjao u ABA ligi? Rekao sam, sigurno to nije radio u ovolikoj mjeri, kao sada u NBA. To Jusuf kada prica, nakon svake 2 rijeci govori "eeeeeeej"? To stvarno nisam primijetio, moguce... Nigdje nisam rekao o cemu treba da vodi racuna, vec samo da se ponasa kao i svi ostali igraci, kao oni koji su tu 10+ godina.
Otkud to da rekoh da je samo u ovoj utakmici pravio glupe faulove, kako se sjecam, ja rekoh da tokom cijele karijere ima "problem" s tim?
Ko pomenu kakvo selo?
nisi cuo jarane, uvijek je pri skoku govoorio eeeej. ali ti podmeces da to znaci da trazi faul. a bas je maloprije bilo vidljivo da je to njemu prirodan uzvik jer uopste nije ni pomislio trazit faul. gledao sam juku lani vise od tebe. i opet valjas gluposti jer nije isto skakat izmedju nenea i gortata i izmedju jagodic kuridze i sarica...nevjerovatno da uopste ne pravis razliku u tezini duela koje vodi pod kosem.
navodis dvije utakmice (memphis i chicago) gdje se sacuvao od faula i eto juka moze kad hoce...zar iko ko poznaje basket nije ocekivao ove probleme? gledaces ih jos godinama i seruckat o tome
juka je iz sela svojat , ti rece da ste iz istog mjesta
gramatika? ne zasmijavaj me, zna se kad se poziva na gramatiku, kad se nema sta pametnije prebacit. u 4 sata cu vodit racuna o gramatici. super je sto ti vodis, zato ti valjda i treba pola sata da odgovoris

hajd zbogom" nedivljace":lol: nastavi vodit racuna o najsitnijim detaljima koji te nerviraju (mozes i moje tipfelere uzet). a sto juka ima najveci +- u cijeloj sezoni od svih igraca denvera, to je sporedno
evo i sad su se raspali bez njega na parketu

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 26 jan 2015, 04:15

baglama je napisao/la: nisi cuo jarane, uvijek je pri skoku govoorio eeeej. ali ti podmeces da to znaci da trazi faul. a bas je maloprije bilo vidljivo da je to je to njmu jednostvno prirodan uzvik jer uopste nije ni pomislio trazit faul. gledao sam juku lani vise od tebe. i opet valjas gluposti jer nije isto skakat izmedju nenea i gortata i izmedju jagodic kuridze i sarica...nevjerovatno da uopste ne pravis razliku u tezini duela koje vodi pod kosem.
navodis dvije utakmice (memphis i chicago) gdje se sacuvao od faula i eto juka moze kad hoce...zar iko ko poznaje basket nije ocekivao ove probleme? gledaces ih jos godinama i seruckat o tome
gramatika? ne zasmijavaj me. u 4 sata ce vodit racuna o gramatici. super je sto ti vodis, zato ti valjda i treba pola sata da odgovoris

hajd zbogom, me obracaj mi se " nedivljace":lol: , nastavi vodit racuna o najsitnijim detaljima koji te nerviraju. a sto juka ima najveci +- u cijeloj sezoni od svih igraca denvera, to je sporedno
Ne, ja to govorim jer mislim da se malo folira time i da mu te stvari, bas kao i pravljenje razlicitih grimasa, ruganja igracima u facu, ne trebaju. Ne kazem da je uvijek foliranje, sad je to vec i navikao. Ja ti kazem da sigurno nisi gledao, jedini razlog negledanja utakmice Cedevite/Zadra je bio taj sto nisam bio kod kuce, ili prenosa uopste nije bilo. I to nije samo slucaj sa Jukom, vec sa svim igracima iz reprezentacije. Juku pogotovo volim gledati jer ga ima na obje strane, u svim segmentima igre se istice, a takvih je danas jako malo.
Ti "glupi" faulovi su vec postali hronican problem kod Jusufa i ja ih spominjem upravo iz razloga sto se mogu svesti na minimum, samo da malo povede racuna o tim svojim zutim minutama. Ja rekoh iz istog grada, a Svojat je valjda u Zivinicama, osim ako ti ne kazes drugacije?

Kada je gramatika u pitanju, nema tu vodio racuna ili ne, to se valjda treba znati uvijek, bez ikakvog zagledanja i trazenja sitnica. Ja, za razliku od tebe, gledam utakmicu i imam nekih drugih obaveza pored ovog foruma, na kojem ti visis 24/7.

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 26 jan 2015, 04:20

Farried :o

RealnoGledano
Kontakt:

Post Postao/la RealnoGledano » 26 jan 2015, 04:20

nek si ti promasio oba, **** te nasminkana :evil:

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 26 jan 2015, 04:20

Kakav je kloc ovaj Ferid... :crazy:

Mirza1990
Kontakt:

Post Postao/la Mirza1990 » 26 jan 2015, 04:21

rogeRF je napisao/la:
baglama je napisao/la: nisi cuo jarane, uvijek je pri skoku govoorio eeeej. ali ti podmeces da to znaci da trazi faul. a bas je maloprije bilo vidljivo da je to je to njmu jednostvno prirodan uzvik jer uopste nije ni pomislio trazit faul. gledao sam juku lani vise od tebe. i opet valjas gluposti jer nije isto skakat izmedju nenea i gortata i izmedju jagodic kuridze i sarica...nevjerovatno da uopste ne pravis razliku u tezini duela koje vodi pod kosem.
gramatika? ne zasmijavaj me. u 4 sata ce vodit racuna o gramatici. super je sto ti vodis, zato ti valjda i treba pola sata da odgovoris

hajd zbogom, me obracaj mi se " nedivljace":lol: , nastavi vodit racuna o najsitnijim detaljima koji te nerviraju. a sto juka ima najveci +- u cijeloj sezoni od svih igraca denvera, to je sporedno
Ne, ja to govorim jer mislim da se malo folira time i da mu te stvari, bas kao i pravljenje razlicitih grimasa, ruganja igracima u facu, ne trebaju. Ne kazem da je uvijek foliranje, sad je to vec i navikao. Ja ti kazem da sigurno nisi gledao, jedini razlog negledanja utakmice Cedevite/Zadra je bio taj sto nisam bio kod kuce, ili prenosa uopste nije bilo. I to nije samo slucaj sa Jukom, vec sa svim igracima iz reprezentacije. Juku pogotovo volim gledati jer ga ima na obje strane, u svim segmentima igre se istice, a takvih je danas jako malo.
Ti "glupi" faulovi su vec postali hronican problem kod Jusufa i ja ih spominjem upravo iz razloga sto se mogu svesti na minimum, samo da malo povede racuna o tim svojim zutim minutama. Ja rekoh iz istog grada, a Svojat je valjda u Zivinicama, osim ako ti ne kazes drugacije?

Kada je gramatika u pitanju, nema tu vodio racuna ili ne, to se valjda treba znati uvijek, bez ikakvog zagledanja i trazenja sitnica. Ja, za razliku od tebe, gledam utakmicu i imam nekih drugih obaveza pored ovog foruma, na kojem ti visis 24/7.

jbg mnogi ga gotive zbog njegovog ponasanje i smatraju da toga dugo nije bilo i da je osvjezenje u NBA samo kazem...

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 26 jan 2015, 04:23

Pišete eseje u pola 5 ujutro, gori ste od Ferida. :crazy:
Zadnja izmjena: vedator, dana/u 26 jan 2015, 04:23, ukupno mijenjano 1 put.

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 26 jan 2015, 04:23

Koja bolan gramatika? Sto ne napisem veliko pocetno slovo? Daj ne provaljuj se.

24/7 :lol:

Dobro je, spomenuo si dva naizlizanija "argumenta" u diskusiji. To je znak da si bas gluposti navaljo.
Vec sam objasnio kako najcesce nastaju glupi fauli u Jukinom slucaju. Nastavi se kopcrcat u glupostima.

Svojat je selo, kao i kompletne Zivinice. Nes ti gradaa...Zivinice :urnebes: Staviti smajli odusevljenja sto Juka ide na klupu, moze samo dobar komsija.

kim
Kontakt:

Post Postao/la kim » 26 jan 2015, 04:25

Nemogu ni normalnu utakmicu zavrsit, pa hajd jos i produzetke.
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.

JoeCelt
Kontakt:

Post Postao/la JoeCelt » 26 jan 2015, 04:26

Ubaci Juku na teren pa nece onda Kardashian zakucavati! :roll:

RealnoGledano
Kontakt:

Post Postao/la RealnoGledano » 26 jan 2015, 04:27

ukopa ih playboy :rol: :tralala:

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 26 jan 2015, 04:27

shawov poraz, autostrada pod kosem kad juke nema.

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 26 jan 2015, 04:30

Ty kad popije, ne maši. :lol:

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 26 jan 2015, 04:32

siluje nene pod kosem, sijalicar ni mukajet

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 26 jan 2015, 04:39

baglama je napisao/la:Koja bolan gramatika? Sto ne napisem veliko pocetno slovo? Daj ne provaljuj se.

24/7 :lol:

Dobro je, spomenuo si dva naizlizanija "argumenta" u diskusiji. To je znak da si bas gluposti navaljo.
Vec sam objasnio kako najcesce nastaju glupi fauli u Jukinom slucaju. Nastavi se kopcrcat u glupostima.

Svojat je selo, kao i kompletne Zivinice. Nes ti gradaa...Zivinice :urnebes: Staviti smajli odusevljenja sto Juka ide na klupu, moze samo dobar komsija.
Veliko pocetno slovo uopste i ne smatram greskom, to cak nisam ni primijetio, pored kardinalnih gresaka, koje ni djeci iz Osnovne skole ne bih oprostio... Ali eto, danas svako ima pristup svacemu.

Najcesce nastaju zbog njegovih musica u glavi, nema se tu ko drugi kriviti. Ti mora da si iz iz nekog velegrada, pa si toliko prepotentan. Ako je smajl odusevljenja ":D", onda sam itekako bio odusevljen.

JoeCelt
Kontakt:

Post Postao/la JoeCelt » 26 jan 2015, 04:39

Ovo je ponovo trenerov poraz .....

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia i 7 gostiju.