Rodio sam se u bosni i 100% sam bosanac, ko vas *ebe

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ma meni je to potpuno svejedno.Moze da se skupi u jedno Hercegovci i Bosanci,a ako ce se spominjat nek se spominju svi ili ni jedni jeli tako!Zagor je napisao/la:odgovor Eaglesu
E već bi to moglo kad se spominju sva tri, a ja sam govorio samo za jedan. Al opet ja mislim da je totalno glupo da se spominje i jedan konstitutivni narod bolje da se sve skupi u jedno Hercegovci i Bosanci...
ma slozice se oni kad im enrique iglesias napise tekst himne,za razliku od nas....Zagor je napisao/la:Ja mislim da je u Španiji sličan problem kao i kod nas, jer i kod njih ima dosta neslaganja na relaciji pokrajine (Katalonija,Baskija....) - Madrid.reds_forever je napisao/la:Jel ono BiH jedina zemlja koja nema himnu ili i spanci nemaju
Eagles ce se tebi odmah pridruziti i cestitati na ovom postu.Evo svako goni svoje i niko nece da popusti,pa hajmo i mi malo ohladit.DinceManijak je napisao/la:Nama ne treba himna, nama svima u BiH treba po dobra samarcina ali ona samarcina sto ce opametiti sviju nas za sva vremena(Cisto mastam)
![]()
Kanite se diskusija sto ne vodu nikud, umjesto toga postavite nam dobre kHoke da izademo iz ovog mraka
Ovaj put, (predpostavljam da ce s Eagels odmah pridruzit meni) postavljajmo domace kHoke , moze isto tako iz regionaOve diskusije su depresivne, i dobra kHoka je jedini lijek nakon citanja raznih diskusija