Rodio sam se u bosni i 100% sam bosanac, ko vas *ebe
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
ma pusti te velike srbe i hrvate koji su rodjeni u bosni, oni su bolesni u mozak.
100% sportski i krajnje opušten potpis
Ma meni je to potpuno svejedno.Moze da se skupi u jedno Hercegovci i Bosanci,a ako ce se spominjat nek se spominju svi ili ni jedni jeli tako!Zagor je napisao/la:odgovor Eaglesu
E već bi to moglo kad se spominju sva tri, a ja sam govorio samo za jedan. Al opet ja mislim da je totalno glupo da se spominje i jedan konstitutivni narod bolje da se sve skupi u jedno Hercegovci i Bosanci...
- reds_forever
- Kontakt:
ma slozice se oni kad im enrique iglesias napise tekst himne,za razliku od nas....Zagor je napisao/la:Ja mislim da je u Španiji sličan problem kao i kod nas, jer i kod njih ima dosta neslaganja na relaciji pokrajine (Katalonija,Baskija....) - Madrid.reds_forever je napisao/la:Jel ono BiH jedina zemlja koja nema himnu ili i spanci nemaju
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- DinceManijak
- Kontakt:
Nama ne treba himna, nama svima u BiH treba po dobra samarcina ali ona samarcina sto ce opametiti sviju nas za sva vremena
(Cisto mastam)
Kanite se diskusija sto ne vodu nikud, umjesto toga postavite nam dobre kHoke da izademo iz ovog mraka
Ovaj put, (predpostavljam da ce s Eagels odmah pridruzit meni) postavljajmo domace kHoke , moze isto tako iz regiona
Ove diskusije su depresivne, i dobra kHoka je jedini lijek nakon citanja raznih diskusija 
Kanite se diskusija sto ne vodu nikud, umjesto toga postavite nam dobre kHoke da izademo iz ovog mraka
Ovaj put, (predpostavljam da ce s Eagels odmah pridruzit meni) postavljajmo domace kHoke , moze isto tako iz regiona
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Eagles ce se tebi odmah pridruziti i cestitati na ovom postu.Evo svako goni svoje i niko nece da popusti,pa hajmo i mi malo ohladit.DinceManijak je napisao/la:Nama ne treba himna, nama svima u BiH treba po dobra samarcina ali ona samarcina sto ce opametiti sviju nas za sva vremena(Cisto mastam)
![]()
Ovaj put, (predpostavljam da ce s Eagels odmah pridruzit meni) postavljajmo domace kHoke , moze isto tako iz regionaOve diskusije su depresivne, i dobra kHoka je jedini lijek nakon citanja raznih diskusija
Rz:brate vidim da smo se razisli u misljenju.Ne razumijemo jedan drugog,ali svi imamo pravo na misljenje (ne daj boze da je drukcije) i bas zbog toga forumi sluze,ali ovo je kako si i sam rekao sportski forum,pa je najbolje da misljenja ostavimo za sebe ili na pm.Ovako kvarimo temu.
Evo ja malo od mene.
Dince evo Vide:

Joj ljudi, da vas nesto priupitam: Jel znate postoji li ikakav software-cic ili bilo sta za slanje poruka preko mobitela, a da je free naravno
, s tim da nije cellity, koji mi je otisao k vragu
Bio bih iznimno zahvalan ukoliko bi neko predlozio nesto, ili pomogao pri otklanjanju "kvara" sa ovoga koji sam vec naveo. Hvala unaprijed, pozz..
Support Velez, It's logical! ★
Evo ih jos samo za tebe dince!Samo pazi da ti oci ne ispanu

Dobre ove dvije,a mogu i popit!

- DinceManijak
- Kontakt:
Svaka cast na svim slikama Eagels. Bez rijeci sam, al Vida je Vida i ako su ove ostale bombe 
- bistrikboy
- Kontakt:
vidi ova tri glave ima 
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- DinceManijak
- Kontakt:
Ova ce definitivno sjebat kicimu 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 359 gostiju.