FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

FRANK RIBERY
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la FRANK RIBERY » 01 apr 2010, 15:48

Dabar je napisao/la:bgm ovi šećer nije normalan ni 1 %,pa vidi šta kažu srtučnjaci koja su 3 najbolja igrača na svijetu,a ti tvrdiš suprotno,ne moreš uporediti igranje u bundesligi,i u premier ligi bola,ballack jedan od najbolji igrača bayerna u zadnji 10 god u chelseu je **** od igrača,berbatov 25-30 golova u bayeru,u man.utd zabije svaku 10 utakmicu,pizzaro u bayernu 20 golova po sezoni u chelseu muti cedevitu,smiješan si,a isto tako ja ne vidim da se iko slaže s tebom
Pa dobro Dzeko nije najbolji igrač svijeta to svakako stoji.Ali je nesumnjivo svjetska klasa.A o stručnjacima ne bih ništa rekao.Većina nisu kompetentna da kažui bilo šta o Dzeki jer se na Bundesligu gleda sa rezervom iako kvalitet Premiershipa je u evidentnom padu.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 01 apr 2010, 15:59

da cestitam na pobjedi protiv onih smradova,samo se pazite sudjenja na old smradffordu,,tamo da nekom nogu slome u sesnestercu nema penala :roll:
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 01 apr 2010, 16:23

Dabar je napisao/la:bgm ovi šećer nije normalan ni 1 %,pa vidi šta kažu srtučnjaci koja su 3 najbolja igrača na svijetu,a ti tvrdiš suprotno,ne moreš uporediti igranje u bundesligi,i u premier ligi bola,ballack jedan od najbolji igrača bayerna u zadnji 10 god u chelseu je **** od igrača,berbatov 25-30 golova u bayeru,u man.utd zabije svaku 10 utakmicu,pizzaro u bayernu 20 golova po sezoni u chelseu muti cedevitu,smiješan si,a isto tako ja ne vidim da se iko slaže s tebom
Nemoj bogati vise nikad reci da si navijac Bayerna. Normalno da su nama pravim navijacima Bayerna nasi uvijek najbolji. Odkad ti navijas za Bayern, sigurno odkad su dosli kockasti(vidi se kako ih branis kad neko o njima lose pise). Ostavi secera na miru. :x

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 01 apr 2010, 16:26

Olić se ozlijedio i propušta ostatak sezone. Ima na --- SPAM ---
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 01 apr 2010, 16:27

Ted Mosby je napisao/la:Olić se ozlijedio i propušta ostatak sezone. Ima na --- SPAM ---
Bujna masta. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Taj ce i sa jednom nogom igrati.
Sretan ti prvi april. ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 01 apr 2010, 16:29

Ted Mosby je napisao/la:Olić se ozlijedio i propušta ostatak sezone. Ima na --- SPAM ---
Taj cak runija zubima moze nositi :lol:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 01 apr 2010, 16:31

slika
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 01 apr 2010, 18:36

Nade je napisao/la:De vi prvo prođite Manchester pa onda nesto govorite(bla,bla ,bla)....jedna velika pobjeda i vi se odmah dizete u nebo :lol: To je smijesno!
koliko smo mi do sad velikih pobjeda imali, a ovi sto mrze bayern svako osporavaju zbog neceg...al dzaba im... :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

damirko
Kontakt:

Post Postao/la damirko » 01 apr 2010, 18:45

Phill Jackson je napisao/la:da cestitam na pobjedi protiv onih smradova,samo se pazite sudjenja na old smradffordu,,tamo da nekom nogu slome u sesnestercu nema penala :roll:
pa normalno. pa necete valjda vi imati takvu privilegiju. iduce godine ce biti svirana 3 penala na OT protiv loosera

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 01 apr 2010, 19:04

Mislim da su trenutno najveci navijaci Bayerna i Chelsea zapravo navijaci Liverpoola. To je ta ljubav. Ne gasi se nikad! :lol: Vecu patetiku nikad nisam vidio. :lol:
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 01 apr 2010, 19:30

Ljudi ja još uvijek vjerujem u Gomeza... i nikad nisam srao kad je bayern izgubio...

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 01 apr 2010, 19:34

@geronimo: ja sam pristalica da se prekine sa slavljem i da se posvetimo utakmici protiv Šalketa... Puno se toga važnog odlučuje u toj utakmici, a pravo slavlje ostavimo za srijedu (da ne bude pirova pobjeda i pirovo slavlje)... U srijedu, aBd, farbam svoj stan u crveno-bijelu varijantu... Nek se mančesterski brat snalazi kako zna :twisted:

Očekujem angažman naših ljudi u subotu isti onakav kakav su pokazali u 2. poluvremenu protiv Manchestera... Samo takav pristup nam garantuje TREBLE :D :D :D
Sent from my Philips Smart TV.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 01 apr 2010, 19:47

dr.adnan je napisao/la:@geronimo: ja sam pristalica da se prekine sa slavljem i da se posvetimo utakmici protiv Šalketa... Puno se toga važnog odlučuje u toj utakmici, a pravo slavlje ostavimo za srijedu (da ne bude pirova pobjeda i pirovo slavlje)... U srijedu, aBd, farbam svoj stan u crveno-bijelu varijantu... Nek se mančesterski brat snalazi kako zna :twisted:

Očekujem angažman naših ljudi u subotu isti onakav kakav su pokazali u 2. poluvremenu protiv Manchestera... Samo takav pristup nam garantuje TREBLE :D :D :D
utakmica protiv schalkea nam je jako bitna...jer je prvenstvo jako bitno osvojit...i mislim da cemo dobit...bayern je definitivno jaci od schalkea
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 01 apr 2010, 19:56

Nakon što su se malo smirile strasti poslije pobjede nad Mančesterom, trebamo se okrenuti utakmici sa Šalkeom. Ako momci ponove igru iz 2. poluvremena utakmice sa MUD-om,, mislim da možemo pobjediti i vratiti vrh.

Zna li neko hoće li Robben igrati protiv Šalkea.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 01 apr 2010, 20:04

el-fighter je napisao/la:
Zna li neko hoće li Robben igrati protiv Šalkea.
Vjerovatno hoće,mada bi Van Gaal mogao dat Altintopu sansu od početka jer je odlicno odigro protiv MUD-a.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 01 apr 2010, 20:10

el-fighter je napisao/la:Zna li neko hoće li Robben igrati protiv Šalkea.
mislim da ce altintop igrati u prvom poluvermenu, mozda i u drugom.
robena ce cuvati i ubaciti ga tek ako zagusti.
smatram da nam je vaznije da roben bude 100% spreman(odmoran) za srijedu jer ako izbacimo mancester automatski smo favorit br. 1 za osvajanje lp.
hamit je igrao vise nego dobro na mjestu robbena.
ok, nije kao roben ali je sasvim dovljno za jedan salke! :twisted:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 01 apr 2010, 20:11

pa nisam ja rekao da džeko nije svjetska klasa,samo sam rekao da nije bolji od rooneya,messija jer zasad igra u mnogo slabijem klubu nego njih dvojica,pa zato mislim da mu je lakše zabijati u wolfsburgu nego npr man.utd,barci što bi zabijao,džeko je meni trenutno među 5 napadača,ali da je bolji od rooneya eh

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 01 apr 2010, 20:23

ne mozes porediti dzeku i mesija.
mesija mozes porediti s bilalom ili robenom, a dzeku sa runijem.
rekao sam svoje, obrazlozio, i ostajem pri tome da je dzeko jaci od runija.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 01 apr 2010, 20:45

Očekujem dobru utakmicu u subotu jer će ta utakmica, vjerovatno, odlučiti ko će biti prvak.
@secer, dobar potpis. :D
ništa ne znaaaaaam :D

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 01 apr 2010, 20:46

secer je napisao/la:
el-fighter je napisao/la:Zna li neko hoće li Robben igrati protiv Šalkea.
mislim da ce altintop igrati u prvom poluvermenu, mozda i u drugom.
robena ce cuvati i ubaciti ga tek ako zagusti.
smatram da nam je vaznije da roben bude 100% spreman(odmoran) za srijedu jer ako izbacimo mancester automatski smo favorit br. 1 za osvajanje lp.
hamit je igrao vise nego dobro na mjestu robbena.
ok, nije kao roben ali je sasvim dovljno za jedan salke! :twisted:
mislim da ce ipak robben od pocetka jer van gaal je izjavio da mu je uprava rekla da je prvenstvo najbitnije...cak je robben mozda i bio donekle spreman za utakmicu protiv manchestera al van gaal nista nije htio rizikovat i to je rekao....a ako izbacimo manchester mislim da smo onda favoriti...barca jeste jaka, al sinoc ko je dobro pratio vidio je i njene slabosti a to su golman pa cak i nekad odbrana, valdez nije dobro izgledao kod gola prvog arsenala...a jos je barca sad i prepotentna pa primi 2 gola i izgubi vodstvo....a za nas bitan susret subota, cak mislim i da remiziramo bilo bi i dalje sansi za titulu, poraz se ne smije desit, al cvrsto vjerujem da cemo pobijedit...samo sav ovaj umor na 3 fronta isto dosta cini...samo igraci da to sve izdrze
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.