Pa dobro Dzeko nije najbolji igrač svijeta to svakako stoji.Ali je nesumnjivo svjetska klasa.A o stručnjacima ne bih ništa rekao.Većina nisu kompetentna da kažui bilo šta o Dzeki jer se na Bundesligu gleda sa rezervom iako kvalitet Premiershipa je u evidentnom padu.Dabar je napisao/la:bgm ovi šećer nije normalan ni 1 %,pa vidi šta kažu srtučnjaci koja su 3 najbolja igrača na svijetu,a ti tvrdiš suprotno,ne moreš uporediti igranje u bundesligi,i u premier ligi bola,ballack jedan od najbolji igrača bayerna u zadnji 10 god u chelseu je **** od igrača,berbatov 25-30 golova u bayeru,u man.utd zabije svaku 10 utakmicu,pizzaro u bayernu 20 golova po sezoni u chelseu muti cedevitu,smiješan si,a isto tako ja ne vidim da se iko slaže s tebom
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
-
Phill Jackson
- Kontakt:
da cestitam na pobjedi protiv onih smradova,samo se pazite sudjenja na old smradffordu,,tamo da nekom nogu slome u sesnestercu nema penala 
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
Nemoj bogati vise nikad reci da si navijac Bayerna. Normalno da su nama pravim navijacima Bayerna nasi uvijek najbolji. Odkad ti navijas za Bayern, sigurno odkad su dosli kockasti(vidi se kako ih branis kad neko o njima lose pise). Ostavi secera na miru.Dabar je napisao/la:bgm ovi šećer nije normalan ni 1 %,pa vidi šta kažu srtučnjaci koja su 3 najbolja igrača na svijetu,a ti tvrdiš suprotno,ne moreš uporediti igranje u bundesligi,i u premier ligi bola,ballack jedan od najbolji igrača bayerna u zadnji 10 god u chelseu je **** od igrača,berbatov 25-30 golova u bayeru,u man.utd zabije svaku 10 utakmicu,pizzaro u bayernu 20 golova po sezoni u chelseu muti cedevitu,smiješan si,a isto tako ja ne vidim da se iko slaže s tebom
Olić se ozlijedio i propušta ostatak sezone. Ima na --- SPAM ---
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bujna masta.Ted Mosby je napisao/la:Olić se ozlijedio i propušta ostatak sezone. Ima na --- SPAM ---
Taj ce i sa jednom nogom igrati.
Sretan ti prvi april.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Taj cak runija zubima moze nositiTed Mosby je napisao/la:Olić se ozlijedio i propušta ostatak sezone. Ima na --- SPAM ---
- Omerbavarac
- Kontakt:

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
koliko smo mi do sad velikih pobjeda imali, a ovi sto mrze bayern svako osporavaju zbog neceg...al dzaba im...Nade je napisao/la:De vi prvo prođite Manchester pa onda nesto govorite(bla,bla ,bla)....jedna velika pobjeda i vi se odmah dizete u neboTo je smijesno!
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
pa normalno. pa necete valjda vi imati takvu privilegiju. iduce godine ce biti svirana 3 penala na OT protiv looseraPhill Jackson je napisao/la:da cestitam na pobjedi protiv onih smradova,samo se pazite sudjenja na old smradffordu,,tamo da nekom nogu slome u sesnestercu nema penala
Mislim da su trenutno najveci navijaci Bayerna i Chelsea zapravo navijaci Liverpoola. To je ta ljubav. Ne gasi se nikad!
Vecu patetiku nikad nisam vidio. 
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Ljudi ja još uvijek vjerujem u Gomeza... i nikad nisam srao kad je bayern izgubio...
@geronimo: ja sam pristalica da se prekine sa slavljem i da se posvetimo utakmici protiv Šalketa... Puno se toga važnog odlučuje u toj utakmici, a pravo slavlje ostavimo za srijedu (da ne bude pirova pobjeda i pirovo slavlje)... U srijedu, aBd, farbam svoj stan u crveno-bijelu varijantu... Nek se mančesterski brat snalazi kako zna
Očekujem angažman naših ljudi u subotu isti onakav kakav su pokazali u 2. poluvremenu protiv Manchestera... Samo takav pristup nam garantuje TREBLE

Očekujem angažman naših ljudi u subotu isti onakav kakav su pokazali u 2. poluvremenu protiv Manchestera... Samo takav pristup nam garantuje TREBLE
Sent from my Philips Smart TV.
utakmica protiv schalkea nam je jako bitna...jer je prvenstvo jako bitno osvojit...i mislim da cemo dobit...bayern je definitivno jaci od schalkeadr.adnan je napisao/la:@geronimo: ja sam pristalica da se prekine sa slavljem i da se posvetimo utakmici protiv Šalketa... Puno se toga važnog odlučuje u toj utakmici, a pravo slavlje ostavimo za srijedu (da ne bude pirova pobjeda i pirovo slavlje)... U srijedu, aBd, farbam svoj stan u crveno-bijelu varijantu... Nek se mančesterski brat snalazi kako zna![]()
Očekujem angažman naših ljudi u subotu isti onakav kakav su pokazali u 2. poluvremenu protiv Manchestera... Samo takav pristup nam garantuje TREBLE![]()
![]()
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- el-fighter
- Kontakt:
Nakon što su se malo smirile strasti poslije pobjede nad Mančesterom, trebamo se okrenuti utakmici sa Šalkeom. Ako momci ponove igru iz 2. poluvremena utakmice sa MUD-om,, mislim da možemo pobjediti i vratiti vrh.
Zna li neko hoće li Robben igrati protiv Šalkea.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- roy_makaay
- Kontakt:
Vjerovatno hoće,mada bi Van Gaal mogao dat Altintopu sansu od početka jer je odlicno odigro protiv MUD-a.el-fighter je napisao/la:
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
mislim da ce altintop igrati u prvom poluvermenu, mozda i u drugom.el-fighter je napisao/la:Zna li neko hoće li Robben igrati protiv Šalkea.
robena ce cuvati i ubaciti ga tek ako zagusti.
smatram da nam je vaznije da roben bude 100% spreman(odmoran) za srijedu jer ako izbacimo mancester automatski smo favorit br. 1 za osvajanje lp.
hamit je igrao vise nego dobro na mjestu robbena.
ok, nije kao roben ali je sasvim dovljno za jedan salke!
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
pa nisam ja rekao da džeko nije svjetska klasa,samo sam rekao da nije bolji od rooneya,messija jer zasad igra u mnogo slabijem klubu nego njih dvojica,pa zato mislim da mu je lakše zabijati u wolfsburgu nego npr man.utd,barci što bi zabijao,džeko je meni trenutno među 5 napadača,ali da je bolji od rooneya eh
ne mozes porediti dzeku i mesija.
mesija mozes porediti s bilalom ili robenom, a dzeku sa runijem.
rekao sam svoje, obrazlozio, i ostajem pri tome da je dzeko jaci od runija.
mesija mozes porediti s bilalom ili robenom, a dzeku sa runijem.
rekao sam svoje, obrazlozio, i ostajem pri tome da je dzeko jaci od runija.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
Očekujem dobru utakmicu u subotu jer će ta utakmica, vjerovatno, odlučiti ko će biti prvak.
@secer, dobar potpis.
ništa ne znaaaaaam
@secer, dobar potpis.
ništa ne znaaaaaam
mislim da ce ipak robben od pocetka jer van gaal je izjavio da mu je uprava rekla da je prvenstvo najbitnije...cak je robben mozda i bio donekle spreman za utakmicu protiv manchestera al van gaal nista nije htio rizikovat i to je rekao....a ako izbacimo manchester mislim da smo onda favoriti...barca jeste jaka, al sinoc ko je dobro pratio vidio je i njene slabosti a to su golman pa cak i nekad odbrana, valdez nije dobro izgledao kod gola prvog arsenala...a jos je barca sad i prepotentna pa primi 2 gola i izgubi vodstvo....a za nas bitan susret subota, cak mislim i da remiziramo bilo bi i dalje sansi za titulu, poraz se ne smije desit, al cvrsto vjerujem da cemo pobijedit...samo sav ovaj umor na 3 fronta isto dosta cini...samo igraci da to sve izdrzesecer je napisao/la:mislim da ce altintop igrati u prvom poluvermenu, mozda i u drugom.el-fighter je napisao/la:Zna li neko hoće li Robben igrati protiv Šalkea.
robena ce cuvati i ubaciti ga tek ako zagusti.
smatram da nam je vaznije da roben bude 100% spreman(odmoran) za srijedu jer ako izbacimo mancester automatski smo favorit br. 1 za osvajanje lp.
hamit je igrao vise nego dobro na mjestu robbena.
ok, nije kao roben ali je sasvim dovljno za jedan salke!
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.