Nama treba klasični špic,imamo mi stopera i veznjaka....Golmanska pozicija je dosta kritična jer Prle i Ivkić su neiskusni za ekipu koja napada PL.PlavoZuti je napisao/la:Nebi bilo lose ni neke od ovih isprobat...
http://www.transfermarkt.co.uk/nedeljko ... eler/46303" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.co.uk/franjo-s ... eler/45021" onclick="window.open(this.href);return false;
NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Bratstvo Gračanica
Prle je zasticeno godiste i dugo je u klubu... Treba ga pustit da brani !
Sto se spica tice ne treba zalit novce jer to je pozicija koja skripi i to jako

www.nkbratstvogracanica.com
Kad je Brko mogao plaćati Hamzabegovića mogao je dovesti i golmana Aleksandra Nikolića(Goražde) koji vaga ponude i dolazi za dobre pare a tim potezom bih ubio dvije muhecesc4 je napisao/la:Prle je zasticeno godiste i dugo je u klubu... Treba ga pustit da brani !

Slazem se , ali mislim da je bolje imat dobrog u-21 golmana na golu nego starijeg pa morat djecu ubacivat u prvu postavu. Ponavljam Prletu treba dat pravu sansu jer je dosad nije dobio.Forlan je napisao/la:Kad je Brko mogao plaćati Hamzabegovića mogao je dovesti i golmana Aleksandra Nikolića(Goražde) koji vaga ponude i dolazi za dobre pare a tim potezom bih ubio dvije muhecesc4 je napisao/la:Prle je zasticeno godiste i dugo je u klubu... Treba ga pustit da brani !
Nemam ja ništa protiv Prleta,dobar momak i golman ali za ekipu koja se "bori" za ulazak u PL ipak moraš imati dosta kvalitetnih igrača i odličnog golmana.
Prvo kazes ovo
A ovo su dva mlada igraca koji bi mogli bit slijedeci Panta, Susa, Kadija i slicni...
Spic nam treba...mozda i dva....pa nek se bore za poziciju...kad imas konkurenciju...na terenu pruzis bolje partije i vise se boris...kad nemas konkurenciju...onda se ufolis kao da ti je stari trener i tvoja lopta, pa moras igrat..
A onda ovoForlan je napisao/la:Nama treba klasični špic,imamo mi stopera i veznjaka....Golmanska pozicija je dosta kritična jer Prle i Ivkić su neiskusni za ekipu koja napada PL.PlavoZuti je napisao/la:Nebi bilo lose ni neke od ovih isprobat...
http://www.transfermarkt.co.uk/nedeljko ... eler/46303" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.co.uk/franjo-s ... eler/45021" onclick="window.open(this.href);return false;
Znam ja da mi imamo odbranu..al kad dobijes suspenzije ili nedaj Boze povredu...onda krpi ekipu sa podmladkom....Forlan je napisao/la:Nemam ja ništa protiv Prleta,dobar momak i golman ali za ekipu koja se "bori" za ulazak u PL ipak moraš imati dosta kvalitetnih igrača i odličnog golmana.
A ovo su dva mlada igraca koji bi mogli bit slijedeci Panta, Susa, Kadija i slicni...
Spic nam treba...mozda i dva....pa nek se bore za poziciju...kad imas konkurenciju...na terenu pruzis bolje partije i vise se boris...kad nemas konkurenciju...onda se ufolis kao da ti je stari trener i tvoja lopta, pa moras igrat..
Koliko igrača treba jedna ekipa da ima?U rosteru imaš već 25.igračaPlavoZuti je napisao/la:Prvo kazes ovo
A onda ovoForlan je napisao/la:Nama treba klasični špic,imamo mi stopera i veznjaka....Golmanska pozicija je dosta kritična jer Prle i Ivkić su neiskusni za ekipu koja napada PL.PlavoZuti je napisao/la:Nebi bilo lose ni neke od ovih isprobat...
Znam ja da mi imamo odbranu..al kad dobijes suspenzije ili nedaj Boze povredu...onda krpi ekipu sa podmladkom....Forlan je napisao/la:Nemam ja ništa protiv Prleta,dobar momak i golman ali za ekipu koja se "bori" za ulazak u PL ipak moraš imati dosta kvalitetnih igrača i odličnog golmana.

Kakvu bi ekipu imali kad bi nam potpisala jos ova dva igraca sa kojima pregovaramo 

25 od kojih 15 mogu igrt u prvoj postavi i da ne osjetis pad....onih 10 su tu za nedaj boze...Forlan je napisao/la:Koliko igrača treba jedna ekipa da ima?U rosteru imaš već 25.igrača
ja govorim o tome da imas ekipu da mozes odmorit Susu ili Kadiju, a da ne osjetis pad...i na kraju krajeva ovaj igrac sto igra zadnjeg bi za koju godinu mogao zamjenit kadiju kad udje u godine....
cesc...o kojim se igracima radi...pa da im onda nas dvojica raspalimo nase polusezonske prognoze...da malo naljutimo ove pojedine nase navijace i poneke gostujuce...cesc4 je napisao/la:Kakvu bi ekipu imali kad bi nam potpisala jos ova dva igraca sa kojima pregovaramo
Dobio si odgovor u pp , a sto se prognoza tice sacekat cemo do kraja sedmice da se kompletira igracki kadarPlavoZuti je napisao/la:cesc...o kojim se igracima radi...pa da im onda nas dvojica raspalimo nase polusezonske prognoze...da malo naljutimo ove pojedine nase navijace i poneke gostujuce...cesc4 je napisao/la:Kakvu bi ekipu imali kad bi nam potpisala jos ova dva igraca sa kojima pregovaramo

hocu i ja pp cesc 

-
- Kontakt:
Moze i meni cc ako nije problem 

-
- Kontakt:
Jel vi pricate i dalje o ulasku u PL? 

Armin Mahović je dobio sporazumni raskid ugovora sa NK Travnikom i bio bi dobro pojačanje jer može igrati na više pozicija.Radi se o dobrom igraču koji je već bio igrač NK Bratstva u sezoni 2012/13.
On potpisuje za klub u poljskojForlan je napisao/la:Armin Mahović je dobio sporazumni raskid ugovora sa NK Travnikom i bio bi dobro pojačanje jer može igrati na više pozicija.Radi se o dobrom igraču koji je već bio igrač NK Bratstva u sezoni 2012/13.

PITANJE ZA GRAČANLIJE. JE LI MUJO DELIĆ VAMA NEOPHODAN.
Ja volim FK Tuzla City
To bi ga vi u Slobodu ? Zavisi druze nismo igrali jos nijednu prijateljsku pa ne znamo koga ce trener forsirati u veznom redu... Jos uz Prodanovica koji je dosao i jos jedno pojacanje u veznom redu koje treba doci Mujo bi mogao biti u rotaciji....sloboda72 je napisao/la:PITANJE ZA GRAČANLIJE. JE LI MUJO DELIĆ VAMA NEOPHODAN.
Hvala puno i sportski pozdrav.cesc4 je napisao/la:To bi ga vi u Slobodu ? Zavisi druze nismo igrali jos nijednu prijateljsku pa ne znamo koga ce trener forsirati u veznom redu... Jos uz Prodanovica koji je dosao i jos jedno pojacanje u veznom redu koje treba doci Mujo bi mogao biti u rotaciji....sloboda72 je napisao/la:PITANJE ZA GRAČANLIJE. JE LI MUJO DELIĆ VAMA NEOPHODAN.
Ja volim FK Tuzla City
Cesc...Kako idu pregovori oko pojacanja...imal sta novo...da znam dal da stavim sve pobjede u prognozu ili mozda i koji remi....
....da imaju sta guja i oni drugi da pricaju...

Trenutno korisnika/ca: nebeskasila i 8 gostiju.