NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

Forlan
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la Forlan » 29 jan 2015, 12:32

PlavoZuti je napisao/la:Nebi bilo lose ni neke od ovih isprobat...
http://www.transfermarkt.co.uk/nedeljko ... eler/46303" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.co.uk/franjo-s ... eler/45021" onclick="window.open(this.href);return false;
Nama treba klasični špic,imamo mi stopera i veznjaka....Golmanska pozicija je dosta kritična jer Prle i Ivkić su neiskusni za ekipu koja napada PL.

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 29 jan 2015, 12:51

Prle je zasticeno godiste i dugo je u klubu... Treba ga pustit da brani !
Sto se spica tice ne treba zalit novce jer to je pozicija koja skripi i to jako :D
www.nkbratstvogracanica.com

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 29 jan 2015, 13:19

cesc4 je napisao/la:Prle je zasticeno godiste i dugo je u klubu... Treba ga pustit da brani !
Sto se spica tice ne treba zalit novce jer to je pozicija koja skripi i to jako :D
Kad je Brko mogao plaćati Hamzabegovića mogao je dovesti i golmana Aleksandra Nikolića(Goražde) koji vaga ponude i dolazi za dobre pare a tim potezom bih ubio dvije muhe ;)

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 29 jan 2015, 13:21

Forlan je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:Prle je zasticeno godiste i dugo je u klubu... Treba ga pustit da brani !
Kad je Brko mogao plaćati Hamzabegovića mogao je dovesti i golmana Aleksandra Nikolića(Goražde) koji vaga ponude i dolazi za dobre pare a tim potezom bih ubio dvije muhe ;)
Slazem se , ali mislim da je bolje imat dobrog u-21 golmana na golu nego starijeg pa morat djecu ubacivat u prvu postavu. Ponavljam Prletu treba dat pravu sansu jer je dosad nije dobio.

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 29 jan 2015, 13:31

Nemam ja ništa protiv Prleta,dobar momak i golman ali za ekipu koja se "bori" za ulazak u PL ipak moraš imati dosta kvalitetnih igrača i odličnog golmana.

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 30 jan 2015, 02:07

Prvo kazes ovo
Forlan je napisao/la:
http://www.transfermarkt.co.uk/nedeljko ... eler/46303" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.co.uk/franjo-s ... eler/45021" onclick="window.open(this.href);return false;
Nama treba klasični špic,imamo mi stopera i veznjaka....Golmanska pozicija je dosta kritična jer Prle i Ivkić su neiskusni za ekipu koja napada PL.
A onda ovo
Forlan je napisao/la:Nemam ja ništa protiv Prleta,dobar momak i golman ali za ekipu koja se "bori" za ulazak u PL ipak moraš imati dosta kvalitetnih igrača i odličnog golmana.
Znam ja da mi imamo odbranu..al kad dobijes suspenzije ili nedaj Boze povredu...onda krpi ekipu sa podmladkom....
A ovo su dva mlada igraca koji bi mogli bit slijedeci Panta, Susa, Kadija i slicni...

Spic nam treba...mozda i dva....pa nek se bore za poziciju...kad imas konkurenciju...na terenu pruzis bolje partije i vise se boris...kad nemas konkurenciju...onda se ufolis kao da ti je stari trener i tvoja lopta, pa moras igrat..

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 30 jan 2015, 10:03

PlavoZuti je napisao/la:Prvo kazes ovo
Forlan je napisao/la:
A onda ovo
Forlan je napisao/la:Nemam ja ništa protiv Prleta,dobar momak i golman ali za ekipu koja se "bori" za ulazak u PL ipak moraš imati dosta kvalitetnih igrača i odličnog golmana.
Znam ja da mi imamo odbranu..al kad dobijes suspenzije ili nedaj Boze povredu...onda krpi ekipu sa podmladkom....
A ovo su dva mlada igraca koji bi mogli bit slijedeci Panta, Susa, Kadija i slicni...

Spic nam treba...mozda i dva....pa nek se bore za poziciju...kad imas konkurenciju...na terenu pruzis bolje partije i vise se boris...kad nemas konkurenciju...onda se ufolis kao da ti je stari trener i tvoja lopta, pa moras igrat..
Koliko igrača treba jedna ekipa da ima?U rosteru imaš već 25.igrača :hmmmmm:

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 01 feb 2015, 22:10

Kakvu bi ekipu imali kad bi nam potpisala jos ova dva igraca sa kojima pregovaramo :pray:

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 01 feb 2015, 22:55

Forlan je napisao/la:Koliko igrača treba jedna ekipa da ima?U rosteru imaš već 25.igrača :hmmmmm:
25 od kojih 15 mogu igrt u prvoj postavi i da ne osjetis pad....onih 10 su tu za nedaj boze...
ja govorim o tome da imas ekipu da mozes odmorit Susu ili Kadiju, a da ne osjetis pad...i na kraju krajeva ovaj igrac sto igra zadnjeg bi za koju godinu mogao zamjenit kadiju kad udje u godine....

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 01 feb 2015, 22:58

cesc4 je napisao/la:Kakvu bi ekipu imali kad bi nam potpisala jos ova dva igraca sa kojima pregovaramo :pray:
cesc...o kojim se igracima radi...pa da im onda nas dvojica raspalimo nase polusezonske prognoze...da malo naljutimo ove pojedine nase navijace i poneke gostujuce...

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 02 feb 2015, 09:09

PlavoZuti je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:Kakvu bi ekipu imali kad bi nam potpisala jos ova dva igraca sa kojima pregovaramo :pray:
cesc...o kojim se igracima radi...pa da im onda nas dvojica raspalimo nase polusezonske prognoze...da malo naljutimo ove pojedine nase navijace i poneke gostujuce...
Dobio si odgovor u pp , a sto se prognoza tice sacekat cemo do kraja sedmice da se kompletira igracki kadar ;) :D

Diablo55
Kontakt:

Post Postao/la Diablo55 » 02 feb 2015, 14:23

hocu i ja pp cesc :D

samobrastvoooOoOO
Kontakt:

Post Postao/la samobrastvoooOoOO » 02 feb 2015, 20:16

Moze i meni cc ako nije problem :D

HarisHelic
Kontakt:

Post Postao/la HarisHelic » 03 feb 2015, 11:20

Jel vi pricate i dalje o ulasku u PL? :lol:

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 03 feb 2015, 17:48

Armin Mahović je dobio sporazumni raskid ugovora sa NK Travnikom i bio bi dobro pojačanje jer može igrati na više pozicija.Radi se o dobrom igraču koji je već bio igrač NK Bratstva u sezoni 2012/13.

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 03 feb 2015, 22:06

Forlan je napisao/la:Armin Mahović je dobio sporazumni raskid ugovora sa NK Travnikom i bio bi dobro pojačanje jer može igrati na više pozicija.Radi se o dobrom igraču koji je već bio igrač NK Bratstva u sezoni 2012/13.
On potpisuje za klub u poljskoj ;) :D

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 04 feb 2015, 17:01

PITANJE ZA GRAČANLIJE. JE LI MUJO DELIĆ VAMA NEOPHODAN.
Ja volim FK Tuzla City

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 04 feb 2015, 17:06

sloboda72 je napisao/la:PITANJE ZA GRAČANLIJE. JE LI MUJO DELIĆ VAMA NEOPHODAN.
To bi ga vi u Slobodu ? Zavisi druze nismo igrali jos nijednu prijateljsku pa ne znamo koga ce trener forsirati u veznom redu... Jos uz Prodanovica koji je dosao i jos jedno pojacanje u veznom redu koje treba doci Mujo bi mogao biti u rotaciji....

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 04 feb 2015, 21:08

cesc4 je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:PITANJE ZA GRAČANLIJE. JE LI MUJO DELIĆ VAMA NEOPHODAN.
To bi ga vi u Slobodu ? Zavisi druze nismo igrali jos nijednu prijateljsku pa ne znamo koga ce trener forsirati u veznom redu... Jos uz Prodanovica koji je dosao i jos jedno pojacanje u veznom redu koje treba doci Mujo bi mogao biti u rotaciji....
Hvala puno i sportski pozdrav.
Ja volim FK Tuzla City

PlavoZuti
Kontakt:

Post Postao/la PlavoZuti » 05 feb 2015, 18:15

Cesc...Kako idu pregovori oko pojacanja...imal sta novo...da znam dal da stavim sve pobjede u prognozu ili mozda i koji remi.... :D ....da imaju sta guja i oni drugi da pricaju...

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.