Nemislim na igracki kadar nego unutar kluba al nebitno .DANDY je napisao/la:Ne vidim u cemu je problem.Imamo dva stoperska para i sve ostalo je nagomilavanje igraca.Struka procijenila da momak trenutno ne zadovoljava kriterije i to je to....po ovome se vidi da se ipak zna ko kosi a ko vodu nosi.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Bolje sto smo se riješili Asanovića i Base. Jedan iz 3 lige, a drugi Bog zna odakle. Tarabe obojica
Boojim se da se nismo razumjeliBLU SKY je napisao/la:Nemislim na igracki kadar nego unutar kluba al nebitno .DANDY je napisao/la:Ne vidim u cemu je problem.Imamo dva stoperska para i sve ostalo je nagomilavanje igraca.Struka procijenila da momak trenutno ne zadovoljava kriterije i to je to....po ovome se vidi da se ipak zna ko kosi a ko vodu nosi.
-
PlaviSaJUGA
- Kontakt:
http://allafrica.com/stories/201501260025.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma vi stvarno niste normalni !!!
- ZeljoSampioneGo
- Kontakt:
Sto postavljate te linkove za te igrace meni nije jasno pokusavam da skontam tako citajuci ali nikako da skontam. Nece ovaj bola kod nas a drago mi je sto nece ovaj bi mogao u olimpic 
Kralj price
-
PlaviSaJUGA
- Kontakt:
Re: AW: FK Željezničar
Buraz reće mi sinoć prijatelj jeda...pa da vidim zna li ko sta o ovome.ZeljoSampioneGo je napisao/la:Sto postavljate te linkove za te igrace meni nije jasno pokusavam da skontam tako citajuci ali nikako da skontam. Nece ovaj bola kod nas a drago mi je sto nece ovaj bi mogao u olimpic
- ZeljoSampioneGo
- Kontakt:
Neki crnolinjo iz Konga koliko sam skontao neki ga je dan spominjala sc.ba ali kao ne zna se u koji ce klub. Pa malo gledao njihova liga i to, ja mislim da je to jedna od dvije eventualno tri svjetske lige za koje mozemo reci da su gore od nase. Jos kad uzmes u obzir ovo sto pise u tekstu da mu je dobro za karijeru da predje u nas neki klub onda mozes misliti o kakvom se igracu radi, zato sam rekao da JA ne bih volio da dodje kod nas.PlaviSaJUGA je napisao/la:Buraz reće mi sinoć prijatelj jeda...pa da vidim zna li ko sta o ovome.ZeljoSampioneGo je napisao/la:Sto postavljate te linkove za te igrace meni nije jasno pokusavam da skontam tako citajuci ali nikako da skontam. Nece ovaj bola kod nas a drago mi je sto nece ovaj bi mogao u olimpic
A s druge strane svi pricaju o jos jednom kod nas "PROVJERENOM" pojacanju.. a niko da makar neku naznaku od ovih nasih kolega forumasa makar natukne ko bi mogao biti..
Zadnja izmjena: ZeljoSampioneGo, dana/u 30 jan 2015, 10:31, ukupno mijenjano 1 put.
Kralj price
-
PlaviSaJUGA
- Kontakt:
Buraz reće mi sinoć prijatelj jeda...pa da vidim zna li ko sta o ovome.ZeljoSampioneGo je napisao/la:Sto postavljate te linkove za te igrace meni nije jasno pokusavam da skontam tako citajuci ali nikako da skontam. Nece ovaj bola kod nas a drago mi je sto nece ovaj bi mogao u olimpic
- Nadzornik
- Kontakt:
Odličan trening!
[youtube][/youtube]
Nije mi jasno zašto on nije trener golmana prvog tima, jedino logično da je potrebniji u omladinskom pogonu. Esad Ibrahimović je sigurno jedan od najboljih trenera golmana u regionu, imamo blago u njemu. Ne čudi što imamo ovoliko kvalitetnih golmana u Želji, u svim kategorijama. Eso je najzaslužniji za to, svaka čast majstore!
[youtube][/youtube]
Nije mi jasno zašto on nije trener golmana prvog tima, jedino logično da je potrebniji u omladinskom pogonu. Esad Ibrahimović je sigurno jedan od najboljih trenera golmana u regionu, imamo blago u njemu. Ne čudi što imamo ovoliko kvalitetnih golmana u Želji, u svim kategorijama. Eso je najzaslužniji za to, svaka čast majstore!
-
PlaviSaJUGA
- Kontakt:
Vodimo 1:0...Bajic...asistencija Jusufbasic
Hvala...PlaviSaJUGA je napisao/la:Vodimo 1:0...Bajic...asistencija Jusufbasic
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Antolović, Memija, Zeljković, Kosorić, Kvesić, D.Sadiković, Hasanović, Varea, Jusufbašić, Đelmić, Bajić
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
Gledam sastav i jako mi se sviđa, prilično jak sastav prema naprijed, ali i prema nazad nije los.vrbanjusa je napisao/la:Antolović, Memija, Zeljković, Kosorić, Kvesić, D.Sadiković, Hasanović, Varea, Jusufbašić, Đelmić, Bajić
Zavisi kako Dado odgovori na defanzivne zadatketm8782 je napisao/la:Gledam sastav i jako mi se sviđa, prilično jak sastav prema naprijed, ali i prema nazad nije los.vrbanjusa je napisao/la:Antolović, Memija, Zeljković, Kosorić, Kvesić, D.Sadiković, Hasanović, Varea, Jusufbašić, Đelmić, Bajić
Sent from my LG-E510 using Tapatalk 2
VAŽNO JE BITI ČLAN!
Po meni(po ovo sastavu) on igra kao klasični vezni, iza sebe ima Hasanovića. Znamo da bas nije za defanzivne zadatke, u ovom slucaju na njegovom mjestu bi trebao biti Tomic jer igra i def i of.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
2-0 bajic
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
I nasi bi pojedini na forumu dovodili napadaca, sta je sa Tomicem ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.