Ne kažem da je tako ali djeluje tako.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Nemislim na igracki kadar nego unutar kluba al nebitno .DANDY je napisao/la:Ne vidim u cemu je problem.Imamo dva stoperska para i sve ostalo je nagomilavanje igraca.Struka procijenila da momak trenutno ne zadovoljava kriterije i to je to....po ovome se vidi da se ipak zna ko kosi a ko vodu nosi.
Boojim se da se nismo razumjeliBLU SKY je napisao/la:Nemislim na igracki kadar nego unutar kluba al nebitno .DANDY je napisao/la:Ne vidim u cemu je problem.Imamo dva stoperska para i sve ostalo je nagomilavanje igraca.Struka procijenila da momak trenutno ne zadovoljava kriterije i to je to....po ovome se vidi da se ipak zna ko kosi a ko vodu nosi.
Buraz reće mi sinoć prijatelj jeda...pa da vidim zna li ko sta o ovome.ZeljoSampioneGo je napisao/la:Sto postavljate te linkove za te igrace meni nije jasno pokusavam da skontam tako citajuci ali nikako da skontam. Nece ovaj bola kod nas a drago mi je sto nece ovaj bi mogao u olimpic
Neki crnolinjo iz Konga koliko sam skontao neki ga je dan spominjala sc.ba ali kao ne zna se u koji ce klub. Pa malo gledao njihova liga i to, ja mislim da je to jedna od dvije eventualno tri svjetske lige za koje mozemo reci da su gore od nase. Jos kad uzmes u obzir ovo sto pise u tekstu da mu je dobro za karijeru da predje u nas neki klub onda mozes misliti o kakvom se igracu radi, zato sam rekao da JA ne bih volio da dodje kod nas.PlaviSaJUGA je napisao/la:Buraz reće mi sinoć prijatelj jeda...pa da vidim zna li ko sta o ovome.ZeljoSampioneGo je napisao/la:Sto postavljate te linkove za te igrace meni nije jasno pokusavam da skontam tako citajuci ali nikako da skontam. Nece ovaj bola kod nas a drago mi je sto nece ovaj bi mogao u olimpic
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Buraz reće mi sinoć prijatelj jeda...pa da vidim zna li ko sta o ovome.ZeljoSampioneGo je napisao/la:Sto postavljate te linkove za te igrace meni nije jasno pokusavam da skontam tako citajuci ali nikako da skontam. Nece ovaj bola kod nas a drago mi je sto nece ovaj bi mogao u olimpic
Hvala...PlaviSaJUGA je napisao/la:Vodimo 1:0...Bajic...asistencija Jusufbasic
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Gledam sastav i jako mi se sviđa, prilično jak sastav prema naprijed, ali i prema nazad nije los.vrbanjusa je napisao/la:Antolović, Memija, Zeljković, Kosorić, Kvesić, D.Sadiković, Hasanović, Varea, Jusufbašić, Đelmić, Bajić
Zavisi kako Dado odgovori na defanzivne zadatketm8782 je napisao/la:Gledam sastav i jako mi se sviđa, prilično jak sastav prema naprijed, ali i prema nazad nije los.vrbanjusa je napisao/la:Antolović, Memija, Zeljković, Kosorić, Kvesić, D.Sadiković, Hasanović, Varea, Jusufbašić, Đelmić, Bajić
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Napaceni87 i 41 gost.