To me zajebaješ sa pitanjem preko čega ???Ajax je napisao/la:Preko cega, svega ????gost je napisao/la:Pa ako ga nema, onda je super. Odnosno, ako je Edin toliko veliki čovjek da će da pređe preko svega.
Eto nek Djuric netreba prvo zasluzit da uopste "stoji" "blizu" Dzeke. Samo zaboravio si da Vedo vec ima 30 godina i da ce Dzeko odigrati jos oko 4 godine a sta poslje ?? To je kriv selektor jer nije stvorio za 5 godina tog treceg, cetvrtog napadaca odnosno bar probao stvoriti. Tada se mu nebi moglo nista prigovoriti, a on je radio bas suprotno. Ti potencijalni napadaci bi se samo zbog tih poziva u reprezentaciju vjerovatno lakse prodali u bolje klubove i svi bi bili na dobitku.gost je napisao/la:I izlažem svoj stav spram toga pitanja,stav koji je očito suprotan tvome. Ja za razliku od tebe mislim da Muamer Tanković prvo treba zaslužiti da uopšte stoji blizu Edina Džeke, a tek poslije se može razmišljati o njemu kao reprezentativcu.
Ovdje nije priča o potencijalnim napadačima nego o Muameru Tankoviću i Edinu Džeki. I čini mi se da si baš ti spomenuo mogućnost odnosa Džeke prema Tankoviću. Nije zar druže da si već to zaboravio ?