Kakvo je vaše mišljenje
Išli su:26,32,27,24,24
A Katar primao:29,28,(22 BjelaRusija),27.24
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
katar-poljska 2 2,15SPY je napisao/la:I mene vuce da odigram na poljake, ali nešto sumnjam da katar može u katru izgubit.
brt sta mislis da dodam jos Irvinga-over i Aldridge-over ?mahic je napisao/la: Evo ja tebi dajem dojavu za NBA veceras i necu ti nista naplatiti...
Hayward manje - cuva ga draymond green; odlican defender, vec ga je dva puta strpao u dzep ove godine.
Lillard manje - teague je odlican u odbrani a lillard nije u formi.
Teague vise - lillard je slab odbranbeni igrac; zadnji put mu je teague ubacio 20+ poena i to u portlandu; a veceras igra kuci gdje je bolji.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
i ti si čuo za ovo? evo mene sad zvali onaj mali ćelavi iz onih tamo kaže kako su namjestili da ga ovi što im dolaze ućeraju prvi pa će oni kao izjednačit pa opet primit iz nekog penala smiješnog i onda će ovi što im dolaze dobit dva crvena a oni će njima za nagradu utrpati tri komada a na kraju možda ovi daju i još jednog.subcoccinela je napisao/la:evo taze dojava Almere-Telstar 2/1 ,od jarana mi tetka iz holandije slucajno cula razgovor dva igraca domace ekipe(jedan je inace njen prvi komsija),pa odmah proslijedila dalje
Ispraceno, hvala i pozzsubcoccinela je napisao/la:evo taze dojava Almere-Telstar 2/1 ,od jarana mi tetka iz holandije slucajno cula razgovor dva igraca domace ekipe(jedan je inace njen prvi komsija),pa odmah proslijedila dalje
EDIT: Uz njega Doellman i Francuzi, na 10 kmLesnar je napisao/la:Diamantidis 6.5+,dosta ozljeda u Panati morao bi on povući
dao je i drugidnkklada je napisao/la:Da li Marković igra danas za Katar?
edit: upravio zabio gol pa pretpostavljam da igra xD
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.