Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
I mene vuce da odigram na poljake, ali nešto sumnjam da katar može u katru izgubit. 

katar-poljska 2 2,15SPY je napisao/la:I mene vuce da odigram na poljake, ali nešto sumnjam da katar može u katru izgubit.
Mislim da je Poljska u naletu, izbacili su Švedsku, Hrvatsku, samopouzdanja neće nedostajati, i na kraju krajeva kvalitetniji su od Katra, Katru je veliki uspjeh upravo plasman u polufinale
- rob do bagro
- Kontakt:
Vjerovatno misli na ovu tekmu, posljednih 10 susreta bilo 4 prelaza.
http://www.betexplorer.com/soccer/scotl ... /tCceIn9A/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.betexplorer.com/soccer/scotl ... /tCceIn9A/" onclick="window.open(this.href);return false;
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
-
- Kontakt:
evo taze dojava Almere-Telstar 2/1 ,od jarana mi tetka iz holandije slucajno cula razgovor dva igraca domace ekipe(jedan je inace njen prvi komsija),pa odmah proslijedila dalje 

-
- Kontakt:
Je*o ovog sto prosi...
Fener - kp2
Francuska - 1
Bayern - pm3
Klub Briz - zx2
Bjelica - under
Fener - kp2
Francuska - 1
Bayern - pm3
Klub Briz - zx2
Bjelica - under
-
- Kontakt:
Poz,sta predlazete za sutra odigrat? Mogu samo stic odigrat one utakmice koje pocinju od 20:00h :/
brt sta mislis da dodam jos Irvinga-over i Aldridge-over ?mahic je napisao/la: Evo ja tebi dajem dojavu za NBA veceras i necu ti nista naplatiti...
Hayward manje - cuva ga draymond green; odlican defender, vec ga je dva puta strpao u dzep ove godine.
Lillard manje - teague je odlican u odbrani a lillard nije u formi.
Teague vise - lillard je slab odbranbeni igrac; zadnji put mu je teague ubacio 20+ poena i to u portlandu; a veceras igra kuci gdje je bolji.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
i ti si čuo za ovo? evo mene sad zvali onaj mali ćelavi iz onih tamo kaže kako su namjestili da ga ovi što im dolaze ućeraju prvi pa će oni kao izjednačit pa opet primit iz nekog penala smiješnog i onda će ovi što im dolaze dobit dva crvena a oni će njima za nagradu utrpati tri komada a na kraju možda ovi daju i još jednog.subcoccinela je napisao/la:evo taze dojava Almere-Telstar 2/1 ,od jarana mi tetka iz holandije slucajno cula razgovor dva igraca domace ekipe(jedan je inace njen prvi komsija),pa odmah proslijedila dalje

Diamantidis 6.5+,dosta ozljeda u Panati morao bi on povući
Zadnja izmjena: Lesnar, dana/u 30 jan 2015, 16:50, ukupno mijenjano 1 put.
Ispraceno, hvala i pozzsubcoccinela je napisao/la:evo taze dojava Almere-Telstar 2/1 ,od jarana mi tetka iz holandije slucajno cula razgovor dva igraca domace ekipe(jedan je inace njen prvi komsija),pa odmah proslijedila dalje
****.m i vas i dojave
veceras Panata bez 2 bitna igrača,upitan je i Slaughter.pa eto pokusat mozda igrat na Galatu ,mozda iznenade.Diamantidis bi samim tim što nema nekih igraca mog'o odigrat bitniju ofanzivnu rolu.granica mu je 6,5 to bi trebo prec.Goudelock sjajan ofanzivac,u dobroj je formi.granica je 16,5 al' mislim da ce ovaj čo'jek ici over.sretno 

- dr.van nostrand
- Kontakt:
Angers BC-Lille 2 1,72
Richie Gordon PF povrijedjen sa prosjekom od 14p. njihov najefikasniji kosarkas (kod domacih).
Proslu tekmu su u porazu ubacili na gostovanju 58p, bez Gordona.
Angers je na gostovanju kod Lillea u 1. susretu u sezoni ubacio 54 poena, izgubili su 14 razlike (68:54) Gordon ubacio 18p.
Lille u posljednje vrijeme pokazuje nesto, ne gube lagano, dobili su na gostovanju Souffelweyersheim, trebali bi vala i danas najslabiju ekipu Pro B.
Richie Gordon PF povrijedjen sa prosjekom od 14p. njihov najefikasniji kosarkas (kod domacih).
Proslu tekmu su u porazu ubacili na gostovanju 58p, bez Gordona.
Angers je na gostovanju kod Lillea u 1. susretu u sezoni ubacio 54 poena, izgubili su 14 razlike (68:54) Gordon ubacio 18p.
Lille u posljednje vrijeme pokazuje nesto, ne gube lagano, dobili su na gostovanju Souffelweyersheim, trebali bi vala i danas najslabiju ekipu Pro B.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
EDIT: Uz njega Doellman i Francuzi, na 10 kmLesnar je napisao/la:Diamantidis 6.5+,dosta ozljeda u Panati morao bi on povući
Zadnja izmjena: Lesnar, dana/u 31 jan 2015, 00:19, ukupno mijenjano 2 puta.
Da li Marković igra danas za Katar?
edit: upravio zabio gol pa pretpostavljam da igra xD
Abrines 9.5 +
Gudaitis 6.5 +
Gudaitis 6.5 +
dao je i drugidnkklada je napisao/la:Da li Marković igra danas za Katar?
- plavipatriota
- Kontakt:
poljski golmani ne bi odbranili rupu za sranje u poljskom wc-u
Mattersburg -Lafnitz koji je bio rezultat na poluvremenu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.