messilla je napisao/la:Apdejt.![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
messilla je napisao/la:Apdejt.![]()
preporučujem ovima što su ga "smjestili" na ovu listu da obnove gradivofilip13 je napisao/la:kum večeras u 22 i 30 na tv 1
Kaze meni jedan jaran da mu je predosadna scena vjencanja na pocetku filmaSveti je napisao/la:a nemoš reć da je godfather precijenjen nikako
Kawhi je napisao/la:Silver Linings Playbook
Ostao sam ti duzan odgovor, malo realnija ocena bi bila kada bi se oduzele ekstremne vrednosti i tu mislim na 1 i 10, posto neki razmisljaju u tom pravcu da ako im se svidja daju 10, a cim im se ne svidi daju 1.Za Sosenk recimo oko 57% ljudi od ukupnog broja koji je ocenilo film dalo je 10.SiamoNoi je napisao/la:Da svi ocijenjuju "realno" po kvaliteti filma te ocijene ne bi imale nikakvog smisla.
[youtube][/youtube]calcio je napisao/la:Drive, najvece sranje od filma koje sam vidio ali je iz nekog razloga popularan. Bizaran film, mozda bi prosao kao nekakav pokusaj satire filmova o superjunacima, ali pravi sou je sto film zeli biti ozbiljno shvacen. One scene sa mafijasima su smijesne, kao da ih je snimao Ed Wood.
A npr kritičari ga doživljavaju kao odličan film i pokupio je brojne nominacije i nagrade, npr Godard kaže da je sve što je nekome potrebno da napravi film upravo žena i pištolj što je on uzorno dokazao sa svojim opusom npr Breathless, Pierrot le fou itd...calcio je napisao/la: Tako da bih ja rekao da je bas suprotno, oni koji nesto razumiju o filmskoj umjetnosti - taj film uopste ne dozivljavaju kao nekakvo remek djelo. Naprotiv.
Jedina mana tog filma je što nije bilo dovoljno njenih globusa.calcio je napisao/la:Samo dvije stvari mi se svidjaju sa filmom Drive i obje pripadaju gospodjici Hendricks.![]()
Samo da potpisem ovo kad se prica vec o Drive-u.Klare je napisao/la:Drive je velicanstveno remek djelo, jeste da je cudan ljudima koji ga ne vole, ali to je sto ne znaju, ne razumiju nesto toliko savrseno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.