Igrač br. 6
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Ognjen Vranješ
Vranjes od juna nije lopte sutnuo u jednoj oficijelnoj tekmi. Ne ocekujem puno od njega, u sljedecih par mjeseci. Ukoliko bude standardan, neka ga na klupi, bezkoristan sigurno nije, jer moze zauzeti 2 dvije pozicije.
Ognjen po meni nije kvalitetan igrac, smatrao sam da jeste, ali sve me je vise razuvjerio zadnjih 2 godine, ali je igrac ''od zadatka'' kao i Zahirovic. Uz mnogo mnogo truda uspjevaju da kompenziraju dosta mana sto imaju u igri svojoj.
Ognjen po meni nije kvalitetan igrac, smatrao sam da jeste, ali sve me je vise razuvjerio zadnjih 2 godine, ali je igrac ''od zadatka'' kao i Zahirovic. Uz mnogo mnogo truda uspjevaju da kompenziraju dosta mana sto imaju u igri svojoj.
Na ljeto United.
Pljus, pljus, pljus.
Pljus, pljus, pljus.
Je li ovo sigurno da je Daca potpisao?Da ne bude ko i sa Pribramom.
Vranjes od prve minute protiv Erciyesspora.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Ogi dijeli pljuske!
Salim se, ma neka ga nek igra pa makar i u Vratniku.
Izgura Daca 90 min i to sa zutim od 22.min. Respect!

Salim se, ma neka ga nek igra pa makar i u Vratniku.
Izgura Daca 90 min i to sa zutim od 22.min. Respect!

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
drago mi je za 90 minuta i to odmah nakon dolaska. prema flashscoreu igro je lijevo krilo 

Na rezultatima je bio na lijevom stoperu, pa su ga i oni prebacili na lijevo kriloKenoRob je napisao/la:drago mi je za 90 minuta i to odmah nakon dolaska. prema flashscoreu igro je lijevo krilo
Ogi lijevo krilo, počeši me da se nasmijem!!
Sent from Angelina's bed
Sent from Angelina's bed
Flashscore i rezultati su ista stvar.Pivopija je napisao/la:Na rezultatima je bio na lijevom stoperu, pa su ga i oni prebacili na lijevo kriloKenoRob je napisao/la:drago mi je za 90 minuta i to odmah nakon dolaska. prema flashscoreu igro je lijevo krilo
Nisam nikad posjecivao flashscore, oduvijek sam rezultate (tu sam snimio lige i klubove koje pratim) i livescore, tako da nisam znao.Edol je napisao/la:Flashscore i rezultati su ista stvar.Pivopija je napisao/la:Na rezultatima je bio na lijevom stoperu, pa su ga i oni prebacili na lijevo kriloKenoRob je napisao/la:drago mi je za 90 minuta i to odmah nakon dolaska. prema flashscoreu igro je lijevo krilo

Sumnjam, ali ne u ozbijnost Gaziantepa kao kluba.Vec to prvo.emir_ je napisao/la:Mislio sam da je ovaj Gaziantep ozbiljan klub.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

@hare
Gollll Zukanovicccccccccccccc

Gollll Zukanovicccccccccccccc

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Vranjesu se mora priznat da gdje god ode, bude standardan. Eto izuzetak je Zvezda, ali to je bilo davno. Lik pola godine nije igrao, ali odma je izborio mjesto u prvih 11 Gaziantepspora, koji je solidan klub, na sredini tabele u Turskoj. U ovom trenutku se cini kao najbolja opcija za desnog beka.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Germanija 

Ma onako vala, Ogi se može vrtiti tu oko reprezentacije nekad dobiti poziv nekada ne... Za nešto više mislim da on ipak nema kvalitet, još protiv Grčke u Atini sam vidio da je on prosječan igrač al' žmirilo se na to sve dok se nisu pojavili Zukanović i Bičakčić onda je on doživio povredu i pao skroz u zaborav.
On na beku? Ne bih volio to da vidim
Mislim da nema šlifa za tu poziciju.
On na beku? Ne bih volio to da vidim

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Principatus
- Kontakt:
Ognjena stvarno nikako ne kontam kao igraca.Cartman je napisao/la:Vranjesu se mora priznat da gdje god ode, bude standardan. Eto izuzetak je Zvezda, ali to je bilo davno. Lik pola godine nije igrao, ali odma je izborio mjesto u prvih 11 Gaziantepspora, koji je solidan klub, na sredini tabele u Turskoj. U ovom trenutku se cini kao najbolja opcija za desnog beka.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Igrao je on to mnogo puta. U mladoj je jedino to i igrao. Cini mi se i za A-repku par puta, ali ne mogu se tacno sjetit kada. Da nije u nekim prijateljskim u Americi? U ofanzivi je naravno nesto slabiji, ali moze odigrat bez problema. Ima brzinu, borbu i solidnu tehniku. Neke alternative ne vidim. Mujdza mozda moze protiv Andore, ali protiv ozbiljnih protivnika ne moze covjek koji ne igra nogomet.FaraonTM je napisao/la:Ma onako vala, Ogi se može vrtiti tu oko reprezentacije nekad dobiti poziv nekada ne... Za nešto više mislim da on ipak nema kvalitet, još protiv Grčke u Atini sam vidio da je on prosječan igrač al' žmirilo se na to sve dok se nisu pojavili Zukanović i Bičakčić onda je on doživio povredu i pao skroz u zaborav.
On na beku? Ne bih volio to da vidimMislim da nema šlifa za tu poziciju.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.