Portland Trail Blazers

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

ChrisBoyd
Kontakt:

Re: Portland Trail Blazers

Post Postao/la ChrisBoyd » 23 jan 2015, 22:39

Ovo je stvarno sad zahebano , bez Lopeza bez Frelanda a sad šlag na tortu i LA... Sad će porazi se počet redati

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 25 jan 2015, 11:08

odlucio je vratiti se, odgoditi operaciju za ljeto i odvesti nas do prve pobjede nakon par poraza koji su nam poljuljali samopouzdanje. nemam rijeci za opisati respekt prema ovom covjeku :tokralju:

[youtube][/youtube]

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 30 jan 2015, 19:26

Samo ce ovo napalit Lillarda nadam se. Veceras kod najbolje momcadi lige, nadam se cudu :)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

ChrisBoyd
Kontakt:

Post Postao/la ChrisBoyd » 31 jan 2015, 11:21

Uh lilarde umalo ... Ovo mi se nikako ne sviđa zadnjih desetak utakmice .. evo već drugu protiv jakih timova neznamo završit utakmicu

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 31 jan 2015, 17:48

ljut sam na lillarda, wesa i batuma, na njihovu selekciju suta i nepromisljene odluke u kljucnim trenucima utakmice. wes zabije fenomenalnu tricu i onda isforsira naredni napad zabijanjem u trojicu, batum uzima uzasne suteve a i sam zna da ga ruka cijelu sezonu ne slusa, dok je lillard strasno opao u posljednjih nekoliko utakmica tj kako je krenulo sve ovo oko all stara. zao mi je lamarcusa koji igra najbolju kosarku sezone i to povrijedjen, zao mi je i meyersa koji nam je trenutno drugi najbolji igrac. trebaju se sabrati, ostaviti novinarima/silveru/trenerima da rade svoj posao, skoncentrisati se na kosarku i zaigrati kako svi znamo da mogu i umiju jer poceli su me smarati ovi porazi. atlanta je jutros bila zrela za pobjediti :evil:

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 03 feb 2015, 08:29

lillard je popizdio i nece nastupiti na all star skills challengeu, primio je k srcu ono odbijanje. nadam se da ce iskoristiti tu ljutnju i poceti terorisati protivnicke koseve jer treba nam taj dame, a ovaj sadasnji neka se vrati u neko tamno mjesto iz kojeg je ispuzao :kafa: takodje, odlicna, fenomenalna, nevjerovatno pozitivna vijest koja me obradovala na sabahu: robin lopez status upgraded to probable :opaopa: ne smijem predvidjati nikakve rezultate i serije pobjeda ali igra jednostavno MORA postati tecnija, kao i hemija medju startnom petorkom jer rolo je ponajbitniji faktor koji je ovu ekipu ucinio jednom od boljih u ligi.

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 03 feb 2015, 19:57

Konacno nazad.
Valjda ce se i publika napalit kad RoLo udje, a pobjeda jednsotavno mora doc'. Neka veca razlika nadam se :mrgreen: , za nabijanje srusenog sampouzdanja.
Ove 2 domace sto doalze bi trebali uzet, jer se sve vise bojim.. :crazy:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 03 feb 2015, 23:53

Ja ne znam zbog cega vi imate strah?? Pa zbog vodstva u diviziji imate zagarantovan HC ma kakav rekord bio.Trebalo bi se desiti cudo pa da u preostalih tridesetak utakmica prospete 7 utakmica u odnosu na OKC... ;)

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 03 feb 2015, 23:54

NEZALAGANJE je napisao/la:Ja ne znam zbog cega vi imate strah?? Pa zbog vodstva u diviziji imate zagarantovan HC ma kakav rekord bio.Trebalo bi se desiti cudo pa da u preostalih tridesetak utakmica prospete 7 utakmica u odnosu na OKC... ;)
ne mora znaciti, ako zavrse 4-i a Clippersi 5-i sa boljim rekordom, Clippe imaju HC

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 03 feb 2015, 23:55

alemsa je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:Ja ne znam zbog cega vi imate strah?? Pa zbog vodstva u diviziji imate zagarantovan HC ma kakav rekord bio.Trebalo bi se desiti cudo pa da u preostalih tridesetak utakmica prospete 7 utakmica u odnosu na OKC... ;)
ne mora znaciti, ako zavrse 4-i a CLippersi 5-i sa boljim rekordom, Clippe imaju HC
Mislis zbog boljeg rekorda?

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 03 feb 2015, 23:56

NEZALAGANJE je napisao/la:
alemsa je napisao/la:
ne mora znaciti, ako zavrse 4-i a CLippersi 5-i sa boljim rekordom, Clippe imaju HC
Mislis zbog boljeg rekorda?
Da tako ide, bit ce oni 4-i na tabeli ali ce Clippe imati HC u toj seriji, zbog rekorda

Tako je nama bilo protiv Utahe, dobro se sjecam.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 04 feb 2015, 00:00

Ma da,ali sam svakako racunao da ce imati i rekord bolji....Mada vidis,malo sam i zaboravio na to pravilo,nije se odavno desilo.Onda,po trenutnom stanju na tabeli,LAC imaju prednost HC. ;)

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 04 feb 2015, 00:10

NEZALAGANJE je napisao/la:Ma da,ali sam svakako racunao da ce imati i rekord bolji....Mada vidis,malo sam i zaboravio na to pravilo,nije se odavno desilo.Onda,po trenutnom stanju na tabeli,LAC imaju prednost HC. ;)
Da upravo, trenutno Clippe imaju HC, Portland je 4 zbog formalnosti odnosno sto su prvi u diviziji, da playoff pocinje sutra, Clippe bi imali HC.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 04 feb 2015, 00:11

alemsa je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:Ma da,ali sam svakako racunao da ce imati i rekord bolji....Mada vidis,malo sam i zaboravio na to pravilo,nije se odavno desilo.Onda,po trenutnom stanju na tabeli,LAC imaju prednost HC. ;)
Da upravo, trenutno Clippe imaju HC, Portland je 4 zbog formalnosti odnosno sto su prvi u diviziji, da playoff pocinje sutra, Clippe bi imali HC.
Clippe i Spursi će ih svakako uzeti do kraja sezone. Bilo bi im dobro da igraju s Clippama u prvoj rundi. To mogu dobiti.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 04 feb 2015, 00:28

Kawhi je napisao/la:
alemsa je napisao/la:
Clippe i Spursi će ih svakako uzeti do kraja sezone. Bilo bi im dobro da igraju s Clippama u prvoj rundi. To mogu dobiti.
Nea veze sto ce ih stici ili prestici po rekordu, ko uzme divziju mora biti top 4 seed.

Chicago je iste godine kad je Houston imao bolji rekord od Utahe i imao HC sa 5-e pozicije, imao bolji rekord od Toronta i Miamija koji su bili 3-4 (uzeli divzije), Chicago je imao HC nad Miamijem, Toronto igrao protiv 6-og mijesta.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 04 feb 2015, 02:21

alemsa je napisao/la: Nea veze sto ce ih stici ili prestici po rekordu, ko uzme divziju mora biti top 4 seed.

Chicago je iste godine kad je Houston imao bolji rekord od Utahe i imao HC sa 5-e pozicije, imao bolji rekord od Toronta i Miamija koji su bili 3-4 (uzeli divzije), Chicago je imao HC nad Miamijem, Toronto igrao protiv 6-og mijesta.
Znam. Ovo ko će ih prestići malo više zbog toga što im priželjkujem Clippe. Osjećam da bi Dame i LMA silovali onu dvojicu, a i s obzirom na trenutno stanje na zapadu sa Dwightovom povreda, slabijom formom Damea i Batuma zbog povreda i teškog prilagođavanja Ronda Mavsima, Spursi i Clippe bi trebali imati 3. i 4. omjer.
Sjećam se te situacije s vama i Jazzerima i ovim na istoku. Svega se sjećam iz te godine :D
Btw mislim da smo prije 2 godine imali na forumu raspravu o tome ko će imati prednost domaćeg terena Grizzliesi ili Clippersi, kad su bili blizu pred kraj sezone.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 04 feb 2015, 07:34

:cool:
slika
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 04 feb 2015, 08:50

konacno pobjeda, jedva ali pobjeda :njanjanja:

[youtube][/youtube]
Kawhi je napisao/la:Bilo bi im dobro da igraju s Clippama u prvoj rundi. To mogu dobiti.
ja, a vjerujem i ostatak fanova, prizeljkujem clipperse ili dallas u PO jer sve ostalo bi mogao biti golem zalogaj za nas.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 04 feb 2015, 15:29

boom
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Evil Genius II

Post Postao/la Evil Genius II » 06 feb 2015, 07:05

padose i strasni sunsi :opaopa:

usudio bih se reci kako je odbrana bila bolja od napada u ovoj tekmi. dosta isforsiranih napada i promasaja (lillard pogotovo).

nikola i rolo :clap:

slika

i naravno

slika

umalo da zaboravim dodati kako nas je sheed posjetio i naravno zaradio ovacije :kralj:

Odgovori

Natrag na “Portland Trail Blazers”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.