Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

chily-rz
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la chily-rz » 04 feb 2015, 16:54

zgmiky je napisao/la: Evo ja vam dajem dojavu džabe, znam i rezultat ali vam ga ne smijem reći :D

Sivasspor-Tuzlaspor over 3.5 2.45
Nemoj majke ti više dzaba davat dojave.

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 04 feb 2015, 16:56

chily-rz je napisao/la:
zgmiky je napisao/la: Evo ja vam dajem dojavu džabe, znam i rezultat ali vam ga ne smijem reći :D

:lolno: :lol: :lol: :lol: Idem popravni odigrati...

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 04 feb 2015, 16:57

Kenchi je napisao/la:bom miki tesko da ce ovi tvoji proci :D

uh samo sto rece 3-0 ajde jos 1 :pray:
jbg trebalo je biti 4-0 uz penal na tekmi al kako to biva na kraju pusiona, isprika svima koji su. pratili :(

Kenchi
Kontakt:

Post Postao/la Kenchi » 04 feb 2015, 16:57

Ajd nemojte covjeka, zamalo je pogodio :D
ma nije belaj miki, ovo se ionako odigra eto cisto da se isprati :D

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 04 feb 2015, 17:01

Momak je dao par od sebe,nije prosao kao ni pola ovdje sto se daje.Hajd malo da budemo ozbiljni.Ovaj forum ne moze uticat na mene sto se kladjenja tice,poslusat cu a i ne moram.Padnem-padnem,dobijem zahvalim se i to je to.Problem je sto se pojavilo svakakvih forumasa,koji jedva cekaju da se promasi par da bi nabijali postove i glumili neke kladionicare a kazes mu Real-Sevilla PM1 on se javlja i pita sta to znaci.Nemoj molim te,odjavi se sa foruma.Daj da se aktiviramo malo,da to bude bolje,ko ne zna i ko je ovdje da bi lupao gluposti eno mu tema kladionica supljak pa nek tamo ostavlja parove..Miki buraz samo nastavi,slobodno ti si tito kladionice. :cool:
!

Kenchi
Kontakt:

Post Postao/la Kenchi » 04 feb 2015, 17:03

bambus je napisao/la:Momak je dao par od sebe,nije prosao kao ni pola ovdje sto se daje.Hajd malo da budemo ozbiljni.Ovaj forum ne moze uticat na mene sto se kladjenja tice,poslusat cu a i ne moram.Padnem-padnem,dobijem zahvalim se i to je to.Problem je sto se pojavilo svakakvih forumasa,koji jedva cekaju da se promasi par da bi nabijali postove i glumili neke kladionicare a kazes mu Real-Sevilla PM1 on se javlja i pita sta to znaci.Nemoj molim te,odjavi se sa foruma.Daj da se aktiviramo malo,da to bude bolje,ko ne zna i ko je ovdje da bi lupao gluposti eno mu tema kladionica supljak pa nek tamo ostavlja parove..Miki buraz samo nastavi,slobodno ti si tito kladionice. :cool:
Da i ja isto ovo mislim, ako ces ispratiti isprati, ako padnes nemoj dipr poslije covjeku .. Ja sam se u ovom postu gore malo nasalio sa prvom recenicom nadam se da miky nece zamjeriti, uvijek ga ispratim i donio mi je hrpu para a vjerujem i drugima tako da .. sve naj kralju :D :bow:

breskva
Kontakt:

Post Postao/la breskva » 04 feb 2015, 17:04

chily-rz je napisao/la:

Bio je sarkazam obični, niko te nije tjerao da igraš, miki je ovde pogađao sve i svašta tako da.. kuknjava

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 04 feb 2015, 17:07

Ma nije problem fulati,svi fulaju ali mojne pricat o dojavi jer mogu i ja izanalizirati neki par i napisati ga ovdje kao dojavu..

Kakva je ba to dojava koja ispali ? :mrgreen:

breskva,da je izasao 4 gol onda ne bi bio taj sarkazam vec qrcenje o pravoj dojavi..

Bio je blizu,možda je i vrijedilo pokušati ali takvih parova za pokušati ima mali milion..Upravu si,ja sam ispratio i fulao,nije do njega ali nemoj o dojavi tamo gdje je nema,.

Hattrick
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick » 04 feb 2015, 17:15

Kenchi je napisao/la:
bambus je napisao/la:Momak je dao par od sebe,nije prosao kao ni pola ovdje sto se daje.Hajd malo da budemo ozbiljni.Ovaj forum ne moze uticat na mene sto se kladjenja tice,poslusat cu a i ne moram.Padnem-padnem,dobijem zahvalim se i to je to.Problem je sto se pojavilo svakakvih forumasa,koji jedva cekaju da se promasi par da bi nabijali postove i glumili neke kladionicare a kazes mu Real-Sevilla PM1 on se javlja i pita sta to znaci.Nemoj molim te,odjavi se sa foruma.Daj da se aktiviramo malo,da to bude bolje,ko ne zna i ko je ovdje da bi lupao gluposti eno mu tema kladionica supljak pa nek tamo ostavlja parove..Miki buraz samo nastavi,slobodno ti si tito kladionice. :cool:
Da i ja isto ovo mislim, ako ces ispratiti isprati, ako padnes nemoj dipr poslije covjeku .. Ja sam se u ovom postu gore malo nasalio sa prvom recenicom nadam se da miky nece zamjeriti, uvijek ga ispratim i donio mi je hrpu para a vjerujem i drugima tako da .. sve naj kralju :D :bow:
Ili treca opcija...
Ako ispratis neciji par i prodjes tiket,uplati koju paru tom liku od kojeg si uzeo par.A kada padne onda mu imas pravo prdit i pametovati mu.
A ovako prdit na suho,nula bodova.
Inace ovaj forum je jedan od boljih kladionicarskih koje pratim,stoga bih volio da tako i ostane

4040deuce
Kontakt:

Post Postao/la 4040deuce » 04 feb 2015, 17:16

chily-rz je napisao/la:Ma nije problem fulati,svi fulaju ali mojne pricat o dojavi jer mogu i ja izanalizirati neki par i napisati ga ovdje kao dojavu..

Kakva je ba to dojava koja ispali ? :mrgreen:

breskva,da je izasao 4 gol onda ne bi bio taj sarkazam vec qrcenje o pravoj dojavi..

Bio je blizu,možda je i vrijedilo pokušati ali takvih parova za pokušati ima mali milion..Upravu si,ja sam ispratio i fulao,nije do njega ali nemoj o dojavi tamo gdje je nema,.
druze,bez uvrede,ali meni je iskreno zao vas ljudi koji nemate sposobnost prepoznati ociti sarkazam haha

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 04 feb 2015, 17:18

Baš, očigledan sarkazam u ovome imam dojavu itd... :D još smajli na kraju
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

Lisac
Kontakt:

Post Postao/la Lisac » 04 feb 2015, 17:20

GameFKS je napisao/la:Baš, očigledan sarkazam u ovome imam dojavu itd... :D još smajli na kraju
A jbg nije naipsao da je dojava od pradede iz tadjikistana il kako vec :lol:

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 04 feb 2015, 17:22

Lisac je napisao/la:
GameFKS je napisao/la:Baš, očigledan sarkazam u ovome imam dojavu itd... :D još smajli na kraju
A jbg nije naipsao da je dojava od pradede iz tadjikistana il kako vec :lol:
Svaki put kad vidim dojava , preskočim . Al' evo prokocko sam sve na talijanski loto **** majku zaraze, ne preporučujem nikom :D
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 feb 2015, 17:22

shakalll je napisao/la:Za Buducnost danas ne igraju Sehovic, Vitkovac i Rejnolds, a u Tursku nije otputovao ni trener Jovovic. Ako se uzmu u obzir i desavanja u Podgorici, domacini bi trebalo da budu motivisani. Ovo s hendikepom igram.
Ovi su se izgleda predali, hebat ga, idem i ja sa hendikepom na Banvit,

http://www.vijesti.me/sport/banvit-je-p ... rom-817435" onclick="window.open(this.href);return false;
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 04 feb 2015, 17:24

I ova prica o 4-0 i penalom na tekmi je sarkazam ? Gdje ba smajli da to prepoznam ? :lol:

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 04 feb 2015, 17:24

Osto mi jedan listić u igri za večeras:

Napoli - 1
Hoffenheim - 1
Dortmund -1 ( mora ih krenut', da ga **** )
Koln - 1
Monaco - 1
Liverpool - 2
Ovo mi je nada ako prođe da se ima za NBA :crazy:

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 04 feb 2015, 17:25

Probati na Benzemu daje gol,nije losa kvota 1,75 ...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 feb 2015, 17:25

chily-rz je napisao/la:I ova prica o 4-0 i penalom na tekmi je sarkazam ? Gdje ba smajli da to prepoznam ? :lol:
Fazon je u tome što bi bilo kurchenje da je prošlo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Kenchi
Kontakt:

Post Postao/la Kenchi » 04 feb 2015, 17:31

Koliko nezahvalnih ljudi na ovoj temi :tokralju: :tokralju: jel do marke sto ste potrosili ?

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 04 feb 2015, 17:33

Miky svaki dan tipuje - probava, savjetuje. Nikog od nas ne obavezuje da ga posluša. Nekad prođe - nekad ne, sastavni dio ovog. Ako vidiš dojava preskoči radije, da ne dolaziš u situaciju da ti je neko drugi kriv.

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.