Nemoj majke ti više dzaba davat dojave.zgmiky je napisao/la: Evo ja vam dajem dojavu džabe, znam i rezultat ali vam ga ne smijem reći![]()
Sivasspor-Tuzlaspor over 3.5 2.45
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
chily-rz je napisao/la:Nemoj majke ti više dzaba davat dojave.zgmiky je napisao/la: Evo ja vam dajem dojavu džabe, znam i rezultat ali vam ga ne smijem reći![]()

jbg trebalo je biti 4-0 uz penal na tekmi al kako to biva na kraju pusiona, isprika svima koji su. pratiliKenchi je napisao/la:bom miki tesko da ce ovi tvoji proci
uh samo sto rece 3-0 ajde jos 1

Ajd nemojte covjeka, zamalo je pogodio 
ma nije belaj miki, ovo se ionako odigra eto cisto da se isprati

ma nije belaj miki, ovo se ionako odigra eto cisto da se isprati

Momak je dao par od sebe,nije prosao kao ni pola ovdje sto se daje.Hajd malo da budemo ozbiljni.Ovaj forum ne moze uticat na mene sto se kladjenja tice,poslusat cu a i ne moram.Padnem-padnem,dobijem zahvalim se i to je to.Problem je sto se pojavilo svakakvih forumasa,koji jedva cekaju da se promasi par da bi nabijali postove i glumili neke kladionicare a kazes mu Real-Sevilla PM1 on se javlja i pita sta to znaci.Nemoj molim te,odjavi se sa foruma.Daj da se aktiviramo malo,da to bude bolje,ko ne zna i ko je ovdje da bi lupao gluposti eno mu tema kladionica supljak pa nek tamo ostavlja parove..Miki buraz samo nastavi,slobodno ti si tito kladionice. 

!
Da i ja isto ovo mislim, ako ces ispratiti isprati, ako padnes nemoj dipr poslije covjeku .. Ja sam se u ovom postu gore malo nasalio sa prvom recenicom nadam se da miky nece zamjeriti, uvijek ga ispratim i donio mi je hrpu para a vjerujem i drugima tako da .. sve naj kraljubambus je napisao/la:Momak je dao par od sebe,nije prosao kao ni pola ovdje sto se daje.Hajd malo da budemo ozbiljni.Ovaj forum ne moze uticat na mene sto se kladjenja tice,poslusat cu a i ne moram.Padnem-padnem,dobijem zahvalim se i to je to.Problem je sto se pojavilo svakakvih forumasa,koji jedva cekaju da se promasi par da bi nabijali postove i glumili neke kladionicare a kazes mu Real-Sevilla PM1 on se javlja i pita sta to znaci.Nemoj molim te,odjavi se sa foruma.Daj da se aktiviramo malo,da to bude bolje,ko ne zna i ko je ovdje da bi lupao gluposti eno mu tema kladionica supljak pa nek tamo ostavlja parove..Miki buraz samo nastavi,slobodno ti si tito kladionice.

chily-rz je napisao/la:Nemoj majke ti više dzaba davat dojave.zgmiky je napisao/la: Evo ja vam dajem dojavu džabe, znam i rezultat ali vam ga ne smijem reći![]()
Bio je sarkazam obični, niko te nije tjerao da igraš, miki je ovde pogađao sve i svašta tako da.. kuknjava
Ma nije problem fulati,svi fulaju ali mojne pricat o dojavi jer mogu i ja izanalizirati neki par i napisati ga ovdje kao dojavu..
Kakva je ba to dojava koja ispali ?
breskva,da je izasao 4 gol onda ne bi bio taj sarkazam vec qrcenje o pravoj dojavi..
Bio je blizu,možda je i vrijedilo pokušati ali takvih parova za pokušati ima mali milion..Upravu si,ja sam ispratio i fulao,nije do njega ali nemoj o dojavi tamo gdje je nema,.

breskva,da je izasao 4 gol onda ne bi bio taj sarkazam vec qrcenje o pravoj dojavi..
Bio je blizu,možda je i vrijedilo pokušati ali takvih parova za pokušati ima mali milion..Upravu si,ja sam ispratio i fulao,nije do njega ali nemoj o dojavi tamo gdje je nema,.
Ili treca opcija...Kenchi je napisao/la:Da i ja isto ovo mislim, ako ces ispratiti isprati, ako padnes nemoj dipr poslije covjeku .. Ja sam se u ovom postu gore malo nasalio sa prvom recenicom nadam se da miky nece zamjeriti, uvijek ga ispratim i donio mi je hrpu para a vjerujem i drugima tako da .. sve naj kraljubambus je napisao/la:Momak je dao par od sebe,nije prosao kao ni pola ovdje sto se daje.Hajd malo da budemo ozbiljni.Ovaj forum ne moze uticat na mene sto se kladjenja tice,poslusat cu a i ne moram.Padnem-padnem,dobijem zahvalim se i to je to.Problem je sto se pojavilo svakakvih forumasa,koji jedva cekaju da se promasi par da bi nabijali postove i glumili neke kladionicare a kazes mu Real-Sevilla PM1 on se javlja i pita sta to znaci.Nemoj molim te,odjavi se sa foruma.Daj da se aktiviramo malo,da to bude bolje,ko ne zna i ko je ovdje da bi lupao gluposti eno mu tema kladionica supljak pa nek tamo ostavlja parove..Miki buraz samo nastavi,slobodno ti si tito kladionice.![]()
Ako ispratis neciji par i prodjes tiket,uplati koju paru tom liku od kojeg si uzeo par.A kada padne onda mu imas pravo prdit i pametovati mu.
A ovako prdit na suho,nula bodova.
Inace ovaj forum je jedan od boljih kladionicarskih koje pratim,stoga bih volio da tako i ostane
druze,bez uvrede,ali meni je iskreno zao vas ljudi koji nemate sposobnost prepoznati ociti sarkazam hahachily-rz je napisao/la:Ma nije problem fulati,svi fulaju ali mojne pricat o dojavi jer mogu i ja izanalizirati neki par i napisati ga ovdje kao dojavu..
Baš, očigledan sarkazam u ovome imam dojavu itd...
još smajli na kraju

Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
A jbg nije naipsao da je dojava od pradede iz tadjikistana il kako vecGameFKS je napisao/la:Baš, očigledan sarkazam u ovome imam dojavu itd...još smajli na kraju

Svaki put kad vidim dojava , preskočim . Al' evo prokocko sam sve na talijanski loto **** majku zaraze, ne preporučujem nikomLisac je napisao/la:A jbg nije naipsao da je dojava od pradede iz tadjikistana il kako vecGameFKS je napisao/la:Baš, očigledan sarkazam u ovome imam dojavu itd...još smajli na kraju

Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Ovi su se izgleda predali, hebat ga, idem i ja sa hendikepom na Banvit,shakalll je napisao/la:Za Buducnost danas ne igraju Sehovic, Vitkovac i Rejnolds, a u Tursku nije otputovao ni trener Jovovic. Ako se uzmu u obzir i desavanja u Podgorici, domacini bi trebalo da budu motivisani. Ovo s hendikepom igram.
http://www.vijesti.me/sport/banvit-je-p ... rom-817435" onclick="window.open(this.href);return false;
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
I ova prica o 4-0 i penalom na tekmi je sarkazam ? Gdje ba smajli da to prepoznam ? 

Osto mi jedan listić u igri za večeras:
Napoli - 1
Hoffenheim - 1
Dortmund -1 ( mora ih krenut', da ga **** )
Koln - 1
Monaco - 1
Liverpool - 2 Ovo mi je nada ako prođe da se ima za NBA
Napoli - 1
Hoffenheim - 1
Dortmund -1 ( mora ih krenut', da ga **** )
Koln - 1
Monaco - 1
Liverpool - 2 Ovo mi je nada ako prođe da se ima za NBA

Probati na Benzemu daje gol,nije losa kvota 1,75 ...
Fazon je u tome što bi bilo kurchenje da je prošlo.chily-rz je napisao/la:I ova prica o 4-0 i penalom na tekmi je sarkazam ? Gdje ba smajli da to prepoznam ?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Koliko nezahvalnih ljudi na ovoj temi
jel do marke sto ste potrosili ?

Miky svaki dan tipuje - probava, savjetuje. Nikog od nas ne obavezuje da ga posluša. Nekad prođe - nekad ne, sastavni dio ovog. Ako vidiš dojava preskoči radije, da ne dolaziš u situaciju da ti je neko drugi kriv.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.