FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

admin
Site Admin
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la admin » 02 apr 2010, 21:03

samir_tm87 je napisao/la:admine vrati nam seyu , seyo ej jedan od nas :) seyo je glavni , seyo je naj :D ko ce nam viceve pricat:D
banuj mene vrati nam seyu :D
ok, odbanovao sam seyu, a tebi umjesto njega 7 dana zbog mješanja u rad moderatora.
nemoj da poslije bude da ne poštujemo želje forumaša ;)

BABO
Kontakt:

Post Postao/la BABO » 02 apr 2010, 21:08

Ovo postaje cirkus :D

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 02 apr 2010, 21:12

Koliko god ovo mozda bilo zanimljivo citati hajmo malo o ocekivanjima za sutra ;)

Travnik praktikuje da salje juniore na gostovanja pa ce i sutra tako biti,imaju i trojicu koji su kartonirani.shodno tome ocekuje da ih razbijemo kao nikoga do sada,ako budemo otvorili utakmicu kao do sada sto smo radili u dolini ne gine im trica,mada opet s druge strane bilo kakva pobjeda je odlican rezultat i odrzava nas u borbi za europu i titulu...

Ocekujem uskoro kampanju na portalima "stop Nijazu",paranoja pojedinaca nepoznaje granice,jos samo da ga pocnete sanjati,mi smo kao domacini prosuli 7 bodova i na tabeli domacina smo 8. (slovima osmi),svoju dobru poziciju na tabeli dakle nismo dobili domacinskim suđenjem vec bodovima sa gostovanja i to cesto sa stadiona gdje rijetko ko uspije ista napraviti (Travnik,Siroki...),najvece zasluge tu imaju igraci i Amar a ne Nijaz ili Žujo ili neko treci,bojim se da su pojedinci stvarno ocekivali da se nikada necemo podici iz prosjecnosti ove lige i da cemo zauvijek biti kanta za nabijanje,takvima porucujem da prihvate stvarnost (tabelu) i shvate da je ovaj Željo jaka ekipa,nije najjaca ali je jaka,i jedini razlog sto je ta ekipa druga su Manijaci,koji pune redovno Grbavicu i prate klub sirom drzave,zato opet i sutra dođite da damo podrsku nama najdrazem klubu,nasoj svetinji,nasem Želji!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 02 apr 2010, 21:20

bistrikboy je napisao/la:Koliko god ovo mozda bilo zanimljivo citati hajmo malo o ocekivanjima za sutra ;)

Travnik praktikuje da salje juniore na gostovanja pa ce i sutra tako biti,imaju i trojicu koji su kartonirani.shodno tome ocekuje da ih razbijemo kao nikoga do sada,ako budemo otvorili utakmicu kao do sada sto smo radili u dolini ne gine im trica,mada opet s druge strane bilo kakva pobjeda je odlican rezultat i odrzava nas u borbi za europu i titulu...

Ocekujem uskoro kampanju na portalima "stop Nijazu",paranoja pojedinaca nepoznaje granice,jos samo da ga pocnete sanjati,mi smo kao domacini prosuli 7 bodova i na tabeli domacina smo 8. (slovima osmi),svoju dobru poziciju na tabeli dakle nismo dobili domacinskim suđenjem vec bodovima sa gostovanja i to cesto sa stadiona gdje rijetko ko uspije ista napraviti (Travnik,Siroki...),najvece zasluge tu imaju igraci i Amar a ne Nijaz ili Žujo ili neko treci,bojim se da su pojedinci stvarno ocekivali da se nikada necemo podici iz prosjecnosti ove lige i da cemo zauvijek biti kanta za nabijanje,takvima porucujem da prihvate stvarnost (tabelu) i shvate da je ovaj Željo jaka ekipa,nije najjaca ali je jaka,i jedini razlog sto je ta ekipa druga su Manijaci,koji pune redovno Grbavicu i prate klub sirom drzave,zato opet i sutra dođite da damo podrsku nama najdrazem klubu,nasoj svetinji,nasem Želji!
bravo bistrik

Moje ocekivanje za sutra je da dobijemo najmanje 2 razlike posto travnik ko travnika ide u goste samo da odigra i pomogucnosti nekog dobro namlati ali mislim da nas nece.Mi smo jedna od najjaci ekipa ove nase (smjese) lige ali mislim da ta jacina netreba sve da znaci imamo trenera koji bi reko da sad na kraju sezone imamo 6 bodova vise od Borca i budemo prvi nama je cilj evropa i to je dobro jer je covjek veoma pametan i zna sta radi a ne kao neki do sad (onaj muto iz mackanje).A ovi pametnjakovici sto nisu nista uspjeli u zivotu vec zive od roditelja i pucajo ovda suplju mogu gospodinu Nijazu i Zuji poest sam navago

P.S: bistrik nemoj brisat znam da sam napiso ruzne rjeci al eto
svoj ti pos'o !

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 02 apr 2010, 21:27

Travnik su na zadnjem gostovanju u Lukavici centimetri dijelili od sva tri boda, s kakvim god sastavom da igraju.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 02 apr 2010, 22:00

svoj ti pos'o !

UltrasNaBaterije
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNaBaterije » 02 apr 2010, 22:10

NIJAZ JE JEDAN OD NAS!!!!
:lol: :lol: :lol:
:mrgreen: :mrgreen:
AVANTI RAGAZZI BLU! TM87

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 02 apr 2010, 22:12

Stole iz Bora je napisao/la:Sezona je kupljena, do kraja prvenstva se znaju sve sudije koje ce suditi Zelji i svi su podmazani dobro. Svim clanovima, svih komisija upravlja Nijaz Chuk Brkovic i tu nam niko nista ne moze. Samo Bezveze trosite vrijeme na forumu! Najbolje bi bilo da se razidjete i vratite nakon posljednjeg kola i osvojene titule! Mozda samo da svratite kad u finalu kupa pobjedimo Borac u, naravno, dvije namjestene utakmice!
Posto su do sada sve sezone, od prve zajednicke PL, bile postene, red je da se jedna namjesti. U svim drugim klubovima sjede meleci (andjeli) u ljudskim oblicima, svi drugi klubovi igraju maksimalno posteno, ni jedan drugi klub NIKAD nije ni pogledao sudiju dok isti nije izasao na teren, ni jedan klub nema u NSBiH svoje ljude, ni jedan klub nema svoje ljude u raznoraznim komisijama, lokalnim savezima i gdje sve jos i nika ih nije imao dok se u svijet BH fudbala nije vratio NB.
Svaka cast svim drugim klubovima u PL BiH a Zelji neka je na cast ovo sto radi. Najbolje bi bilo da se nekako izglasa da se Zeljo izbaci u prvu ligu FBiH ili u neki jos nizi rang a NB da se osudi na progon iz zemlje.
Samo da napomenem da se (minimalno) jedan zakačio za ovaj post i poziva se na njega dokazujući da smo kupili ligu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Odoh na pivu, oplako sam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

OKI_TM87
Kontakt:

Post Postao/la OKI_TM87 » 02 apr 2010, 22:14

aBd od sutra smo prvi na tabeli :D

C.Ronaldo_9
Kontakt:

Post Postao/la C.Ronaldo_9 » 02 apr 2010, 22:17

Ja sutra ocekujem dobru predstavu nasih momak,da kao i do sada ostave srce na terenu za nas,i pobijede sa 2-3 gola razlike.Nadam se da cemo poceti sa dva spica ocekujem da Rovcanin zaigra od prve minute,vidi se da je momak zeljan igre i dokazivanja a i Amar ga je forsirao u ovoj sedmici na treninzima da radi sa prvih 11 (ono kada igraju na 2 gola)ako se moze reci da je kod Amara neko siguran u pocetnoj postavi,nadam se da se Visca oporavio, ocekujem raspolozenog Seju,Bekrica da bude jos bolji,mozda bi bilo pametno odmoriti Mirsada Besliju,odbrana samo nek' ovako nastavi jer stvarno ko god da igra odigraju bez greske,nekako imam osjecaj da smo iz utakmice u utakmicu sve bolji i bolji i da pokazujemo snagu i moc.....

Sutra svi u Dolinu....

VOLIM TE ŽELJO
IBRAHIM ŠEHIĆ JEDAN JE OD NAS..........

ANER KASAPOVIC 1979-2005

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 02 apr 2010, 23:05

Ja sam zadovoljan i sa minimalnom pobjedom. Mada mislim da je vise red da se raspucamo ... ;)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

ChelseaFann11
Kontakt:

Post Postao/la ChelseaFann11 » 02 apr 2010, 23:14

U Grbavici domu naći ćeš,
Sve prijatelje s njima ćeš,
Kroz vils proć', u dolinu doć',
Na plavom oblaku,
Pa u dolinu... (Pa gdje?)
Pa u dolinu... (Pa gdjeeee?!)
Pa u dolinu... (Pa gdje?)
Pa u dolinu...

svi u dolinu!!!
sve je pijano sve je gotovo NAS JE ZELJO PRVI PONOVO..

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 02 apr 2010, 23:16

tm8782 je napisao/la:Gdje si pogledao tu emisju prijatelju
http://hotfile.com/dl/35962152/c185717/ ... .divx.html

Valjda ovaj link ne krsi pravila foruma.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 02 apr 2010, 23:45

Stole iz Bora je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:Gdje si pogledao tu emisju prijatelju
http://hotfile.com/dl/35962152/c185717/ ... .divx.html

Valjda ovaj link ne krsi pravila foruma.
hvala Stole ...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 02 apr 2010, 23:46

imao sam problema sa kompjuterom pa nisam pratio ovu temu a niti ostale tako da malo kaskam postavio sam jedno pitanje u vezi navijanja...dali je taj post izbrisan ili...ja nikako nemogu da neđem taj svoj post
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Urban

Post Postao/la Urban » 02 apr 2010, 23:47

Hamo je napisao/la:imao sam problema sa kompjuterom pa nisam pratio ovu temu a niti ostale tako da malo kaskam postavio sam jedno pitanje u vezi navijanja...dali je taj post izbrisan ili...ja nikako nemogu da neđem taj svoj post

mojne nista pitat u vezi tog sahbazi se razletili na sve strane mogli bi te ziiiik :D
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 02 apr 2010, 23:50

evo citam ove komentare i nemogu da vjerujem kako smo mi pokvaren narod (mislim nije to nista iznenadjujuce to vidim svakog dana na fakultetu :) al opet covjek se nada necem boljem ), cim se zeljo malo digao i pocne pobjedjivati odmah prebacuju na retoriku nastimano , nijaz ovo itd te silne optuzbe stizu , vidi se koliko je raja licemjerna , ovih par godina kad nismo imali rezultat uglavnom se prica svodila " ma eto bez jakog zelje nema ni sarajeva , da se hocete dici pa da nasa dva kluba "sarajevska" vode bitku za titulu i slicno medjutim cim je zeljo konsuldovao svoje redove, doveo zasad dobru upravu , upravu koja je imala rezultate iza sebe te se i rezultatski digao , a na drugoj strani sarajevo pocelo pruzati slabiju igru te naravno padati na tabeli stize nam prica da je nastimano , kako smo kupili titulu , kako placamo sudije itd , . ... 'vidi se da je u ovom nasem gradu jos uvjek dominatna izreka Nek' komšiji crkne krava ...

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 02 apr 2010, 23:52

Urban je napisao/la:
Hamo je napisao/la:imao sam problema sa kompjuterom pa nisam pratio ovu temu a niti ostale tako da malo kaskam postavio sam jedno pitanje u vezi navijanja...dali je taj post izbrisan ili...ja nikako nemogu da neđem taj svoj post

mojne nista pitat u vezi tog sahbazi se razletili na sve strane mogli bi te ziiiik :D
imam hepek
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 02 apr 2010, 23:57

Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 02 apr 2010, 23:58

Naši kadeti na svom terenu igrali 0:0 s Olimpikom, a juniori isti klub pobijedili 3:2. Golove dali 2 Pljevljak(jedan iz penala) i Prutina. Đip igrao do 74. minute. Stole, hvala za video.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.