Koliko god ovo mozda bilo zanimljivo citati hajmo malo o ocekivanjima za sutra
Travnik praktikuje da salje juniore na gostovanja pa ce i sutra tako biti,imaju i trojicu koji su kartonirani.shodno tome ocekuje da ih razbijemo kao nikoga do sada,ako budemo otvorili utakmicu kao do sada sto smo radili u dolini ne gine im
trica,mada opet s druge strane bilo kakva pobjeda je odlican rezultat i odrzava nas u borbi za europu i titulu...
Ocekujem uskoro kampanju na portalima
"stop Nijazu",paranoja pojedinaca nepoznaje granice,jos samo da ga pocnete sanjati,mi smo kao domacini prosuli 7 bodova i na tabeli domacina smo 8. (slovima osmi),svoju dobru poziciju na tabeli dakle nismo dobili domacinskim suđenjem vec bodovima sa gostovanja i to cesto sa stadiona gdje rijetko ko uspije ista napraviti (Travnik,Siroki...),najvece zasluge tu imaju igraci i Amar a ne Nijaz ili Žujo ili neko treci,bojim se da su pojedinci stvarno ocekivali da se nikada necemo podici iz prosjecnosti ove lige i da cemo zauvijek biti kanta za nabijanje,takvima porucujem da prihvate stvarnost (tabelu) i shvate da je ovaj Željo jaka ekipa,nije najjaca ali je jaka,i jedini razlog sto je ta ekipa druga su Manijaci,koji pune redovno Grbavicu i prate klub sirom drzave,zato opet i sutra dođite da damo podrsku nama najdrazem klubu,nasoj svetinji,nasem Želji!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua