FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Vedad87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Vedad87 » 05 feb 2015, 22:08

Malo da odem u off. Da li neko zna kako ide amaru u Kataru. Zadnje info imam da je igrao one dvije prijateljske utakmice. Jednu dobio, jednu remizirao. Je li i grao kakve prijateljske poslije? Je li pcoelo prvenstvo?

Znam da nema direktne veze sa Zeljom, ali mi je Brko drag i bas bih volio da ostvari dobre rezultate tamo ;)

Ako neko zna neki info, volio bih da mi napise.

Hvala
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 05 feb 2015, 22:16

Kad nama Turci treba da isplate ostatak novca za Sehica ? :mrgreen:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 05 feb 2015, 22:19

ChWilla prije povratka Amara gdje smo bili,zavijeni u crno I klub je bio na dnu dna.Ne moze 1 covjek sve . Normalno da je bilo losih stvari ali "malo" je tih ljudi koji iskreno zele klubu dobro a ne da se reklamiraju preko Zelje.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 05 feb 2015, 22:28

ja samo kažem da je sličnih i gorih situacija bilo i sa amarom, ne da je on kriv. a bilo je zbog para, kao što je i sad zbog para, ne tiču se ti zahtjevi gdje se uprava i igrač ne mogu naći ničega drugog.

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 05 feb 2015, 22:46

Vidjet cemo sve na ovoj skupstini sta i kako, ako propadne ovo sa statutom mislim da ce klub dobiti novo rukovodstvo. Bojim se samo da ovi ispred ne odu bas puno, nije samo Sarajevo u pitanju, Siroki i Zrinjski imaju ogromnu pomoc lokalne zajednice koja moze biti samo bolja i jaca. Ne smije se dopustiti ni za zivu glavu da Zeljo uleti u dugogodisnju kolotecinu, tek bi onda nahebali

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 05 feb 2015, 23:09

Elegant je napisao/la:Kad nama Turci treba da isplate ostatak novca za Sehica ? :mrgreen:
Ja koliko se sjećam rok im je do sutra, ako ne isplate idu im "žestoke sankcije" mislim u vidu oduzimanja bodova i tako to...

Al' opet mislim da neće platiti ali eto vidjećemo sutra :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 05 feb 2015, 23:17

Hebote u kakvim mastarijama neki zive da ne povjerujes

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 05 feb 2015, 23:35

Ljudi namirisali pare i gotovo. Pošteno.

Slažem se da je veći problem što oficijelna stranica nije uradila ništa po tom pitanju. To bi im bio pun pogodak što se tiče posjete na stranici ali sve to košta jbg.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 05 feb 2015, 23:58

Ja mislim da Gredic nije za nikakve funkcije u klubu jer on nicim nije zasluzio bilo kakvu funkciju.Dalje gdje su te famozne legende Zelje da malo poguraju.Vidite Odu on ce djaba radit samo da pomogne jer voli Zelju a ovi ostali smradovi sto im Zeljo dodje ko odskocna daska mrs iz Zelje.Najopsanija stvar je kad naviknes da nemas para i kad ti u klub pocnu dolazit Kokoti a ti jos igras prijateljske sa Goskom i 2 sa Travnikom.Ako mi neko kaze da je to dobro za imidz kluba onda samnom nesto nije u redu ali ovo nije nivo Zelje ovo je amaterizam.

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 06 feb 2015, 00:04

Prava istina je da je rukovodstvu kluba u ovom momentu odnos sa medijima i marketing zadnja rupa na svirali i to je ono sto je najtuznije, nije uopste to sto se nema para

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 06 feb 2015, 00:15

Alipasino je napisao/la:Ja mislim da Gredic nije za nikakve funkcije u klubu jer on nicim nije zasluzio bilo kakvu funkciju.Dalje gdje su te famozne legende Zelje da malo poguraju.Vidite Odu on ce djaba radit samo da pomogne jer voli Zelju a ovi ostali smradovi sto im Zeljo dodje ko odskocna daska mrs iz Zelje.Najopsanija stvar je kad naviknes da nemas para i kad ti u klub pocnu dolazit Kokoti a ti jos igras prijateljske sa Goskom i 2 sa Travnikom.Ako mi neko kaze da je to dobro za imidz kluba onda samnom nesto nije u redu ali ovo nije nivo Zelje ovo je amaterizam.
Ti izgleda kao da si zaspao u Jugoslaviji i tek se probudio, sve je drugačije, sve se promijenilo.
Druže, poštujem te zbog tvojih godina ali pojma nemaš šta se sve dešavalo u klubu, da nije bilo Gredića, Šiljka, Amara i ostalih danas bi doživjeli sudbinu KK Bosne.Ne znam zašto omalovažavaš Gredića, on je jedini predsjednik kluba koji stvarno vraca dug, drugi predsjednici prije njega(izuzetak Kemo Kozarić) su samo imali dobru pricu za masu a zavijali klub u crno. Svaka čast Ivici Osimu, Mehmedu Baždarevicu i još nekim našim legendama, a ostale sve nabijem na racku, klub im sve dao a oni nisu nikad pomogli svom klubu a puna im usta Želje.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 06 feb 2015, 00:43

Mi bi sve da nam legende riješe. Jbg nije dovoljno sto su nam klub napravili najvećim u BiH.

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 06 feb 2015, 00:43

Ovdje se svi ljute za malu sitnicu,1000 ljudi 1000 cudi .Svi sve znamo a nista ne mozemo promijeniti .Nema neke zdrave rasprave odma se napada ,ne pokusava se objasniti laganim tokom.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 06 feb 2015, 00:48

Nije kriv ss.ba što na zvaničnoj stranici ne objavljuju ništa. Oni bi trebali makar svaki drugi dan objaviti nešto, pa majku mu nije valjda da su im ukinuli wi fi tamo u Međugorju.
DRUG NEBI TI PUNCA

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 06 feb 2015, 00:55

Moje misljenje je da nam je klub u jako teskoj situaciji nego sto se prikazuje, a mi sve jace "tjesimo" da nije tako a zapravo je mnogo gore.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 06 feb 2015, 00:55

bagrcavi je napisao/la:Nije kriv ss.ba što na zvaničnoj stranici ne objavljuju ništa. Oni bi trebali makar svaki drugi dan objaviti nešto, pa majku mu nije valjda da su im ukinuli wi fi tamo u Međugorju.
Mozda su uzeli jeftiniju varijantu, onu bez Wi Fi. :lol:
Nemamo mi izgleda za plata kako treba, a ne za marketinga...

Cim se Bog moli da se Dzeko opet proda, znas i odmah i sam na cemu si....

Southboy
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la Southboy » 06 feb 2015, 01:11

Vcrs Toma s djevojkom za rucicu kroz grad prodje..Vidio ga glavnom pored.ekonomije..hah u sivoj trenerci(ko klosar kakav :P ) i s kapuljacom na glavi..

Ja kolko sam cuo je da je pukla tikva izmedju njega i uprave i da nece igrati narednu polusezonu za prvi tim..

Sad adekvatnu zamjenu ako nadju dobro je ako ne bice problema ako bude povreda i kartona u drugoj polusezoni..nadam se da ce se naci ipak neki solidan vezni igrac..
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 06 feb 2015, 01:19

Jedna strana ce morati popustiti. Mislim da ce to uprava biti, za dobrobit kluba.

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la JoseMourinho » 06 feb 2015, 01:27

Alipasino je napisao/la:Ja mislim da Gredic nije za nikakve funkcije u klubu jer on nicim nije zasluzio bilo kakvu funkciju.Dalje gdje su te famozne legende Zelje da malo poguraju.Vidite Odu on ce djaba radit samo da pomogne jer voli Zelju a ovi ostali smradovi sto im Zeljo dodje ko odskocna daska mrs iz Zelje.Najopsanija stvar je kad naviknes da nemas para i kad ti u klub pocnu dolazit Kokoti a ti jos igras prijateljske sa Goskom i 2 sa Travnikom.Ako mi neko kaze da je to dobro za imidz kluba onda samnom nesto nije u redu ali ovo nije nivo Zelje ovo je amaterizam.
Samo pitanje kakva je to odskočna daska za direktora jedne od najjacoh banki u BiH Željo?

Ko da smo svake godine sa realnom prijateljske igrali pa sad ne valja ovo ;)

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 06 feb 2015, 07:43

Vedad87 je napisao/la:Malo da odem u off. Da li neko zna kako ide amaru u Kataru. Zadnje info imam da je igrao one dvije prijateljske utakmice. Jednu dobio, jednu remizirao. Je li i grao kakve prijateljske poslije? Je li pcoelo prvenstvo?

Znam da nema direktne veze sa Zeljom, ali mi je Brko drag i bas bih volio da ostvari dobre rezultate tamo ;)

Ako neko zna neki info, volio bih da mi napise.

Hvala
Danas debituje.:mrgreen:

slika

slika

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: MukiBek i 13 gostiju.