Znam da nema direktne veze sa Zeljom, ali mi je Brko drag i bas bih volio da ostvari dobre rezultate tamo
Ako neko zna neki info, volio bih da mi napise.
Hvala
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ja koliko se sjećam rok im je do sutra, ako ne isplate idu im "žestoke sankcije" mislim u vidu oduzimanja bodova i tako to...Elegant je napisao/la:Kad nama Turci treba da isplate ostatak novca za Sehica ?
Ti izgleda kao da si zaspao u Jugoslaviji i tek se probudio, sve je drugačije, sve se promijenilo.Alipasino je napisao/la:Ja mislim da Gredic nije za nikakve funkcije u klubu jer on nicim nije zasluzio bilo kakvu funkciju.Dalje gdje su te famozne legende Zelje da malo poguraju.Vidite Odu on ce djaba radit samo da pomogne jer voli Zelju a ovi ostali smradovi sto im Zeljo dodje ko odskocna daska mrs iz Zelje.Najopsanija stvar je kad naviknes da nemas para i kad ti u klub pocnu dolazit Kokoti a ti jos igras prijateljske sa Goskom i 2 sa Travnikom.Ako mi neko kaze da je to dobro za imidz kluba onda samnom nesto nije u redu ali ovo nije nivo Zelje ovo je amaterizam.
Mozda su uzeli jeftiniju varijantu, onu bez Wi Fi.bagrcavi je napisao/la:Nije kriv ss.ba što na zvaničnoj stranici ne objavljuju ništa. Oni bi trebali makar svaki drugi dan objaviti nešto, pa majku mu nije valjda da su im ukinuli wi fi tamo u Međugorju.
Samo pitanje kakva je to odskočna daska za direktora jedne od najjacoh banki u BiH Željo?Alipasino je napisao/la:Ja mislim da Gredic nije za nikakve funkcije u klubu jer on nicim nije zasluzio bilo kakvu funkciju.Dalje gdje su te famozne legende Zelje da malo poguraju.Vidite Odu on ce djaba radit samo da pomogne jer voli Zelju a ovi ostali smradovi sto im Zeljo dodje ko odskocna daska mrs iz Zelje.Najopsanija stvar je kad naviknes da nemas para i kad ti u klub pocnu dolazit Kokoti a ti jos igras prijateljske sa Goskom i 2 sa Travnikom.Ako mi neko kaze da je to dobro za imidz kluba onda samnom nesto nije u redu ali ovo nije nivo Zelje ovo je amaterizam.
Danas debituje.Vedad87 je napisao/la:Malo da odem u off. Da li neko zna kako ide amaru u Kataru. Zadnje info imam da je igrao one dvije prijateljske utakmice. Jednu dobio, jednu remizirao. Je li i grao kakve prijateljske poslije? Je li pcoelo prvenstvo?
Znam da nema direktne veze sa Zeljom, ali mi je Brko drag i bas bih volio da ostvari dobre rezultate tamo![]()
Ako neko zna neki info, volio bih da mi napise.
Hvala

Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer i 21 gost.